И така до следващия дъжд

* Уж има една огромна тръба, която да поема водите около фирма „Калинел“, но незнайно защо тази тръба излиза в камънака до недостроения блок?!

 Читателите ни пишат

Нашият читател и приятел Иван Цочев ни подсказа за един проблем, който не е от вчера и по който е говорено много – свлачището след всеки по-силен дъжд, след неделния (10 юни) също, в района на т. нар. Сврачи дол в жк „Лъгът“. Става дума за склона, където се предвижда изграждането на пътна връзка на квартала с ул. „Македония“, или поне се предвиждаше; която пътна връзка ще има и сериозната мисия да поема тировете към/от „Калинел“. Друг съпътстващ проблем е замразеният и рушащ се поне от десетина години частен строеж на многоетажна сграда. Но да се върнем на свлачището. Т21

ЗДРАВЕЙТЕ, Т21! Тази сутрин, отивайки за работа, се натъкнах на последиците от снощния порой. За пореден път, когато вали малко по-сериозен дъжд, солидно количество камъни и кал се стоварват на улицата (дори не я знам как се казва) в жк „Лъгът“. Всичката тази работа се получава от т. нар. Кокоши дол. Уж има една огромна тръба, която да поема водите около фирма „Калинел“, но незнайно защо тази тръба излиза в камънака до недостроения блок, вместо да бъде заустена в канализацията?! И съответно със своята сила водата избутва камъните и калта на пътното платно.

СЛЕД ТОВА (ако е работен ден) – като започне работното време на съответните общински служби – идва една фадрома, изчиства всичко, изсипва го на старото му място и така до следващия дъжд. Аз лично не смятам, че това е нормално. Поздрави!

11 юни 2018 г., Троян
С уважение: Иван Цочев

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |