Евродепутатът Андрей Новаков представя програмата „А.L.E.C.O“

* Първата българска програма на ЕС е насочена към млади предприемачи и им осигурява обмен на опит в чужбина (САЩ, Израел, Сингапур) *Презентацията – в Ловеч, 23 февруари 
Предстоящо
Андрей Новаков
В ПЕТЪК, 23 ФЕВРУАРИ, българският евродепутат Андрей Новаков ще представи в Ловеч (Ловчанско читалище "Наука", 17:00 ч. ) европейската програма „Алеко“, подкрепяща млади предприемачи. Срещата е по инициатива на народния представител от Троян Иван Миховски.

ПРОГРАМАТА „АЛЕКО“ (А.L.E.C.O) е разработена от самия г-н Новаков, кръстена е на големия български писател Алеко Константинови и е първата българска програма на Европейския съюз. Проектният й бюджет е 1 млн. евро, като ще бъдат подкрепени минимум 120 млади европейски предприемачи. За да бъдат избрани, кандидатите трябва да са основали наскоро своя компания и да имат изпълнима бизнес идея, която след това да реализират в своята страна (в случая България). По програмата те ще прекарат от 1 до 3 месеца в страни извън ЕС (САЩ, Израел, Сингапур), където ще трупат опит, контакти и нови идеи за бизнеса си. Всеки от одобрените млади предприемачи по време на престоя си в чужбина ще получи по 1000 евро месечно плюс 800 евро за билет. Кандидатстващите по "Алеко" трябва да изпратят автобиография, да подпишат бизнес план и да си изберат посредническа организация.

29-ГОДИШНИЯТ Андрей Новаков е един от най-младите членове в историята на Европейския парламент. Родом е от Пазарджик, завършил е право в Югозападния университет в Благоевград и е представител на партия ГЕРБ. Включен е класацията на списание „Форбс“ „30 под 30“ за най-успешни млади хора в Европа, категория „Политика“. Създател на първата българска програма на ЕС - споменатата програма „Алеко“ (A.L.E.C.O.).

Т21

4 коментара:

Анонимен каза...

Мда, парите ще се раздават на куцо, кьораво и сакато, само да е от ГЕРБ.
Другите няма смисъл да си губят времето и да опитат да кандидатстват.
Каузата е предварително обречена.
Естествено тези 1млн лева ние ще ги платим, а герберите ще си ги поделят.
Честито.

Анонимен каза...

...тази новина е предназначена за троянските пенсионери,които да я развиват по пейките."-Ето ,ивропейцити дават,за бизниса,да одат младити,да са учат.Да дават идеи за бизнис.по илиада ойро им дават....могу пари.Може с тия пари дърва за зимата да си купим.....-да си додат стига на ягодити,да отворат притприатии,да дават работа на ората,че зимата иди ,ша требват дърва......да на прават модерин завод ,може за печки ,с японска тихнология,да горат по малко дърва зимата .......

Анонимен каза...

...може този дихател Новаков чрез програма Aleco да доведе чужденците в България.Да видят как може с минимална инвестиция от тъпи сериали,песимистични новини,евтина храна,да накарат огромна целева група(цял народ)да търка билетчета като обезумял в преследване на по добър живот.ЕЛДОРАДО,ЗЛАТНИ ПИРАМИДИ,путки майни.....ГАВРАТА Е ПЪЛНА.....Да зарибиш клиент,втори,пети,.....но да отвориш порок като хазарта,легално,доброволно,на цяла народност милиарди да влизат чрез изработка на печатни материали.........няма по добри от нас заеби.И ний сме дали нещо на света!Бизнес за милиарди!

Анонимен каза...

Ще има снимки за фейса

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |