Поредно злато за Хлебозавода

* Два продукта на „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД бяха отличени със златни медали на „Булпек“ (2017 г.) – хлябът „Мечо Пух“
 и хлебчетата „Хапки за щастие“
Отличници
Изпълнителният директор Стаменка Дамянова получава наградите, Булпек 2017
ТРОЯНСКИЯТ производител на хляб и хлебни изделия и лидер в бранша си в района – „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД (Хлебозавода), за поредна година се завърна със златни отличия от най-авторитетното изложение у нас „Булпек“ (2017 г.). По традиция „Булпек“ се проведе съвместно с други сходни изложения – „Медомания“, „Светът на млякото“, „Салон на виното“, „Интерфуд и дринк“, а домакин бе столичният „Интер Експо Център“ (8-9 ноември).

Професионалното жури тества троянските продукти
ДВА НОВИ продукта на троянския хлебозавод бяха отличени със златни медали – хлябът „Мечо Пух“ и хлебчетата „Хапки за щастие“. Като на „почетната стълбичка“ компания на троянските медалисти правеха макарони и домашна юфка от лимец на „Вас“ ЕООД (Габрово), хлебче с грахови зърна на „Елиаз“ ООД (София), алпийски хляб, тъмно хлебче с ръж и бяло хлебче с лимец на „Симид агро“ ЕООД (Пловдив).

Щандът на троянския Хлебозавод – отново сред най-атрактивните
А НАШИЯТ щанд отново бе сред най-атрактивните, посланието му бе българо-европейското единство, а водещите акценти – две разкошни празнична погачи с надпис „Europеan Union“ (Европейски съюз) и „Троян“ (с логото на производителя). Троянските награди получи изпълнителният директор на предприятието Стаменка Дамянова. 

И ДА ПРИПОМНИМ златната троянска история на „Булпек“. При първото си участие през 2013 г. „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД (Троян) спечели два златни медала – за хлябовете „Здраве“ и „Релакс“. На следващата 2014 г. отново два златни медала – за здравословните хлябове „Лимец“ и „Спелта“. През 2015 г. три пъти злато – за хлябовете „Виа Траяна“, „Вкусно изкушение“ и „Хармония“. През миналата 2016 г. – злато за хляб „Античен“ и диплом и плакет за новата екологична хартиена опаковка на продукта „Бял хляб“. Златната традиция бе спазена и през 2017-та. И от нас – честито!

Т21

Още по темата:

16 коментара:

Анонимен каза...

И диаманти да спечели доста хора не купуват този изкуствен продукт в който и носа да си завреш трудно ще разбереш че на хляб мирише...

Анонимен каза...

Питата с европейски съюз, е върхът на простотията!

Анонимен каза...

Хляба им е ужасен , преди време беше много по-вкусен. В хляба много често има черни ивици преливащи се с бяло. PR им е хубав, но хляба им не струва.

Анонимен каза...

Дупе...
сладко...

Анонимен каза...

Това на хляб не прилича, пък не знам какви злата и диаманти печели. Една филия хляб е равна на един залък. Тесто с набухватели. Лапнеш нещо, глътнеш нищо и после проблеми със стомаха. Мерси. Отдавна не купувам тези помии. Писах и съвсем културен имейл на управителката, с молба да обърнат внимание на това и ако решат, да направят нещо по въпроса, но реакция никаква! Еми... ясно ми е що за управление е това. Т.е., хората, които купуват боклуците им, нямат никакво значение за тях. Няма значение тяхното мнение, нито техните предпочитания. Ще купуват и ядат каквото им се пробутва и това е. А иначе награди печели ... За кое я награждават по-точно, ако мога да знам ...

Анонимен каза...

Aми господа хлебари пройзводители... печеливши световни награди,тези 6 коментара не съм ги писал аз и би трябвало да ви говорят нещо..не знам кой ви е дал тоз медал и за какви продукти,но отзвуците са от тези който със семействата си са консумирали вашите продукти и да ме простите ги назовават със истинските им имена..ами вижте там някакви други технологий..посъветвайте се с други пройзводители..пуснете разузнавачи по другите градове..питайте учете се..и накрая произведете такъв продукт..истински хляб,който нека не печели златни медали..но да промени коментарите във вестника,в края на крайщата,вие го пройзвеждате за тях,тези който пишат за вас, и който го употребяват всекидневно семейно,а не тези който ви дават медали,и са си куснали едно крайче от питата!

Анонимен каза...

На тях не им пука.
"Хляба" им се продава така или
иначе.
Иначе и ние от много време си вземаме на Орешак или плевенски хляб.
Лошото е, че доста от кварталните магазини са си решили, че само на хлебозавода
ще зареждат, та трябва да си палнеш колата и да се разходиш 1-2км, за да си купиш друг хляб, но си заслужава разкарването.

Анонимен каза...

В хлебозавода е огромно текучество - сещате се защо.
Т.е голяма част от града е минал през там.
Който не е работил там би следвало да има поне 3-ма приятели, които са били там.
Е, нека просто да ги попита как и от какво се прави хляба.

Анонимен каза...

Много често хляба който предлагат по селата се преопакова и преетикира от предния ден. Само като го помиришещ и усещащ че е стар хляб.За съжаление в Троян предлагат от тай-лошия си хляб.

Анонимен каза...

Алоооуу, печелившата управителка! Моля, прочетете коментара на N6. И аз това написах и по-отгоре. Че дори лично и съвсем културно написах един имейл, с който да помоля да намалите боклука и да се постараете да направите хляб, като едновремешния, или пък като този, който правят в други хлебозаводи. То аз вече се научих, и си го правя сама, де. А, ето, сещам се да ви благодаря, че заради вас, от зор, вече сама си правя Хляба и вече ЗНАМ какво ядем. Даже и зърното си меля сама! Благодаря! Но не е честно спрямо хората, които ВСЕКИ ДЕН нариват пари във вашия хлебозавод, тровят се, съсипват си здравето, а вие печелите награди и хич не ви е еня за тях. За това ми е думата ...

Анонимен каза...

Само че "изпълнителната директорка" ИЗОБЩО не отваря да прочете коментарите, точно защото ИЗОБЩО не я интересува мнението на хората. За нея е важно да се постарае пред журито, да донесе някоя награда, да се завъртят някоя и друга снимка из медиите, за да може да се хвърли прах в очите на хората и те да продължават да купуват подпикания им в пликовете хляб, мислейки си "еее, щом печелят награди, значи хлябът е супер, няма какво да се съмняваме..."

Анонимен каза...

Аз искам да питам: госпожата от снимките дали яде от нейния си хляб, дали го слага на масата вкъщи?

Анонимен каза...

12 коментара в една посока,няма нужда от Изводи...за мис България има и харесващи 1-2 ма!!!

Анонимен каза...

Проблемите са 2:
1. Хем не струва хляба
2. Хем е адски скъп.

Анонимен каза...

Към Хлебозавода : Вие ме накарахте да си купя пекарна за хляб и благодарение на това цялото ми семейство яде качествен продукт.Благодаря!

Анонимен каза...

Номер 7 не се лъжи обществена тайна е че хлебозавода произвежда "плевенския" хляб...както и хляб Лайф който е марка на магазин Лайф опаковката е различна...истинския хляб е на Орешак и на Бели Осъм..това разбира се е лично мое мнение

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |