Кметът покани каратистите

* Донка Михайлова посрещна призьорите на КК „Атнес“ от скорошното СП в Румъния, треньорите им и председателя на клуба Емил Атев
Отличници
Пламен Мошеков, Рени Димитрова, Десислава Станева, Стефан Пачков
МЕДАЛИСТИТЕ на Карате клуб „Атнес“ (Троян) от провелото се през м. септември 2017 г. в Румъния Световно първенство по годжу-рю – шампионите Пламен Мошеков и Рени Димитрова и „бронзовите“ Десислава Станева и Стефан Пачков, заедно с треньорите си Павлин Дишев, Владислав Шишков, Румен Атев и Симеон Дерменджиев и председателя на клуба Емил Атев се срещнаха с кмета Донка Михайлова по нейна покана. Призьорите споделиха впечатления от състезанието, а г-н Атев разказа за успешната лятна подготовка и целите на клуба. Кметът от своя страна подчерта, че приоритет в спортната политика на Община Троян е развитието на детско-юношеския спорт.

Кметът с каратистите
ОТ КК „АТНЕС“ връчиха на г-жа Михайлова почетна грамота с благодарности за подкрепата. А тя след срещата написа в страницата си във фейсбук следното: „Докато посрещах днес състезатели и треньори от клуб „Атнес“, донесли на България две световни титли и две трети места на световното първенство в Румъния, се замислих, че през 2017 г. Троян посрещна най-много шампиони в дългата си и силна спортна история. Световните шампиони Пламен и Рени и третите в света Десислава и Стефан вече са сред големите троянски спортни имена. С благодарност към треньорите Павлин, Владислав, Румен и Симеон; и естествено - към Емил Атев!“.

Т21, по информация от Община Троян

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |