Тенис на маса и летен биатлон през уикенда

* Второто издание на Купа „Калинел“ бе с международно участие
* Катя Дафовска и кметът Михайлова връчиха наградите
 на биатлонистите
Спорт
Ислям Атакам
ПРЕЗ изминалия уикенд Троян бе домакин на две масови спортни прояви. В зала „Чавдар“ се състоя второто издание на турнира по тенис на маса за Купа „Калинел“ в малките възрастови групи (деца, кадети, юноши и девойки); който, както и миналата година, се проведе съвместно с турнир за здравни работници в памет на ловешкия лекар и всестранен спортист д-р Тодор Маринов. Спонсор на състезанието бе троянската фирма „Калинел“, откъдето не крият амбициите си надпреварата да стане традиционна. А основен организатор и координатор – големият ентусиаст, дългогодишен треньор по тенис на маса в Ловеч и добродански зет Ислям Атакам. В тазгодишната Купа „Калинел“ имаше и международно участие – силен тим от Румъния и състезатели от Сърбия и Македония.

Момент от Държавното първенство по летен биатлон, Троян, 1 октомври 2017 г.
НА ТРАСЕТО над града (към мах. Длъжковска) се проведоха два старта по летен биатлон – Държавното първенство в малките възрастови групи, на което Троян е бил домакин неведнъж и надпреварата за Купа „Троян“. Сред гостите на състезанието бе олимпийската шампионка и председателка на Българската федерация по биатлон (БФБ) Катя Дафовска, която заедно с кмета на Троян Донка Михайлова участва в церемонията по връчването на медалите. Очаквано много силно бе домакинското участие – на отборите от двата троянски клуба „Аякс“ и „Амбарица“, които са в интензивна подготовка за наближаващия зимен сезон. Организатор на състезанието бе БФБ с партньорството на клуб „Аякс“.

Т21

6 коментара:

Анонимен каза...

Може би сега трябва да покажем колко щедри и благородни са ГЕРБ като
спонсорират подобна проява?

Анонимен каза...

Нещп повече за турнира по тенис на маса няма ли? Кой спечели призовите места? Снимки? С такова отразяване на и без друго малкото новини в този град по-добре го закривайте този вестник...

Анонимен каза...

Росен Ганчев каза Кого от нас троянци грее този показен турнир по тенис на маса без троянско участие. Пълна глупост и хвърляне пари на вятъра Този турски изселник говори глупости къде се играе тенис на маса в Анадола сигурно. Пък и клуб за тенис на маса има ли в Троян че аз не съм чувал и виждал.

Анонимен каза...

Биатлонът - да спорт с традиции с изявени троянски състезатели с масово троянско присъствие с кадърни треньори и дейни два клуба. Похвално. Но този измислен тенис турнир без троянски състезатели без треньори просто е за чудене ако не е наистина политическа игра.

Анонимен каза...

Къде може да се играе тенис на маса в Троян ?

Анонимен каза...

На двора в климента

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |