И вторият зам.-областен – троянец

* 43-годишният правист Бойко Пъдарски е бивш главен секретар на Община Троян и кандидат за кмет от ДСБ (2011 г.), в областната управа влиза от квотата на Обединените патриоти (ВМРО)

Бойко Пъдарски
Назначения

СЛЕД КАТО на 10 май 2017 г. премиерът Бойко Борисов разписа назначението на активиста на ГЕРБ – Троян Илиян Тодоров за зам.-областен управител на област Ловеч, от днес, 30 май, има ново троянско попълнение в екипа на областния управител Георги Терзийски. На другото вакантно място на зам.-областен управител е назначен съгражданинът ни Бойко Пъдарски, независим, от квотата на Обединените патриоти (по конкретно – ВМРО).

НОВИЯТ зам.-областен е на 43 години, магистър по право от Великотърновския университет. Преди назначението си завеждаше троянския офис на столичната адвокатска кантора „Розованова“, а от м. април т. г. е вписан в регистъра на адвокатските сътрудници към Софийската адвокатска колегия. Преди правото е завършил икономика в Стопанската академия в Свищов – магистър е по специалността „Икономика на индустрията“. Работил е в „Актавис“ (Троян), Община Троян и ING Пенсионно осигуряване. Известен с прямотата си и твърдото отстояване на собствената позиция. Женен, съпругата му е троянка и работи на висока позиция в „Актавис“ (Троян).

БОЙКО ПЪДАРСКИ бе главен секретар на Община Троян в мандата на гербаджийския кмет Минко Акимов (2007/11 г.). Но малко преди Местни избори 2011 г. влезе в остър конфликт с градоначалника и се стигна до кметска заповед за дисциплинарно наказание. Според потърпевшия причина за тази наказателна заповед бе заявката му, че ще се кандидатира за кмет и страхът на г-н Акимов от неговата кандидатура; от другата страна изтъкнаха като причина нарушения на Закона за държавния служител, на Етичния кодекс за поведение на държавния служител и на Правилника за вътрешния трудов и служебен ред в Община Троян. Г-н Пъдарски оспори наказанието си по съдебен път и Ловешкият административен съд отсъди в негова полза.

Подкрепа от Иван Костов в кметската кампания, 2011 г., Троян
БОЙКО ПЪДАРСКИ се яви на кметските избори (2011 г.) – издигнат бе от ДСБ на Иван Костов и получи подкрепата на местната коалиция „Дясната коалиция“ (ДСБ, ВМРО, БЗНС „Никола Петков“, ЕНП и БСДП). Направи силна кампания, но не стигна до балотажа. След изборите очакваше да запази поста си на главен секретар в общинската администрация, но новият кмет Донка Михайлова не бе на това мнение (въпреки че имаше някакви предизборни договорки). В последните години Бойко Пъдарски бе в особено близки отношения с областния лидер на ВМРО Даниел Сираков, забелязан бе и на някои войводски партийни форуми, което обяснява сегашното му назначение.

Т21


Още по темата:

35 коментара:

Анонимен каза...

Е най-после уредиха го завалията.Сумати и обувки скъса да тича от партия на партия докато се уреди.

Анонимен каза...

Бойко, първият път не стана, има и втори.Не забравяй какво ми обеща-Върнеш ли се във властта да прочистиш този кошер пълен с търтеи наречен Общинска администрация!
Поздрави от слънчева Германия!

Анонимен каза...

И какво от това ,че са от Троян , няма да има никаква полза от това.

Анонимен каза...

Честито! Заслужен отдих. Хубаво да си починеш и от време на време да идваш заедно с Духовия на троянските празненства, организирани от Успешната, че да зарадвате глупаците, които са толкова тъпи, че никога няма да се усетят как и защо издържат тази напълно безсмислена синекура, наречена областна управа. Независимо къде се намират - в подивелия Троян или в "слънчева Германия".
Не търсете в Конституцията, не че някой ще вземе да се поограмоти, но все пак - там такова нещо Областна управа като властова институция никъде не се споменава. Напълно измислена институция за отдих и отмора на "нашите" хора. Нещо като директор и зам.директори на водопад. Отговарят за гравитацията. Отговорни хора им казват.
Важното е тъпите и слугински медии да ви надуват балоните, а глупаците се хващат като рибите, даже по две на една кука.
Най-добре се мамят и водят за носа простите и неграмотните. А ако са и страхливи мишки - можеш да ги въртиш на малкия си пръст.
Честито на печелившите! :)

Анонимен каза...

ГолЕм анализатор отгоре казвам ви разбира ги много работите!!!!

мичо генковски каза...

Бойко!
Искрени поздрави и пожелание за успех! Доволен съм, че твоята политическа дейност фактически започна през далечната 2009 година след един наш разговор пред портала на "Актавис". Днес, след поредното ти назначение, надявам се, ще се отнесеш с разбиране към препоръки като:
1/ Овладей себелюбието си и не му позволявай да взема връх в твоята обществена и управленска дейност
2/ Не се поддавай на опитите на самозвани политици да те използват за техни конюнктурни хрумвания и интереси. Надявам се, че случаите от близкото минало са ти добър урок в това отношение.
3/ Постарай се да подчиниш емоциите на характера си на разума и обществено полезния практицизъм. Т.е. разумът ти да доминира над емоционалността ти, а не обратното.
4/ Възпитавай характера си! Длъжността, която заемаш, ти дава възможност не само да изявиш професионалните си и управленски качества, които несъмнено притежаваш, но и да покажеш един желан, предпочитан от хората управленски образ.
5/ Използвай новото си назначение, за да се усъвършенстваш като политик. Учи се! Премисляй дълбоко всяко свое решение преди да го въведеш в действие.
Приятно е когато един троянец заеме отговорна ръководна длъжност. Троян очаква от тебе и от Илиан, когото също поздравявам, много градивни решения и действия.

Анонимен каза...

хахахаха :))))))))

Анонимен каза...

Оффффффф

Тъпия каза...

Мичка.....да не би да не си си пил хапчетата:))))Това което си написал са едни от малкото отрицателни качества на новия управленец:)

Тъпия каза...

Мичка.....да не би да не си си пил хапчетата:))))Това което си написал са едни от малкото отрицателни качества на новия управленец:)

Анонимен каза...

Илияне, а научи се да четеш и тогава коментирай!Знам, че си на години вече и зрението ти е отслабнало, за това ще повторя специално за теб :Бойко бе заложил като точка прочистване на търтеите назначени от миню и от успешната в община Троян.Наши,ваши,пенсионирани шапкари,етърви,свекърви,любовници, наложници, всичката търт ВЪН!

Анонимен каза...

5-ти, какво толкова има за разбиране? Стига да не си простак и неграмотник тази информация е достъпна за всеки. Отделен въпрос е колко души могат да си направят съответните изводи и да реагират адекватно, а не като тъпи овце с всичко да се примиряват.
В днешна посткомунистическа българия, управлявана от турбо-мутро-милиционеро-комунягите е пълно със синекурни длъжности предназначени за партийци и "наши хора", каквито в нормалните държави никой не си позволява защото там няма идиоти, които да им плащат заплатите и издръжката.
Ще ти изброя една малка част от тези държавни и общински синекури, освен синекурите в т.нар. областна управа
Започваме от най-високото
1. Това са т.нар. зам.председатели на НС. ако влезат две партии - най-много двама. Ако влезнат 10 политически субекта - поне 10 хрантутника ще има. Полза от тях - никаква, но високи заплати и скъпоплатени екстри
2. Това са зам.министрите. Броя им също се определя от броя на коалиционните партньори плюс още някой друг от "нашата" партия. Полза от тях никаква, защото нито са специалисти, нито професионални администратори. Много често се слагат дори напълно неадекватни лица/задници/. Примерно Павел Шопов е зам.министър с ресор АйТи технологиите. Този човек не може да си сложи слушалките на главата, но на практика е "главата" на АйТи сектора.
3. Това са зам.министър-председателите - отново функция от броя на коалиционните партньори+още малко за "нашите"
4. Когато не достигат бройките за задоволяване капризите на "нашите" и "по-нашите" - тогава партийно-политическата Мафията отваря цели нови министерства, където тъпчат като сардели верните партийни другари и останалите идиоти. Да има за всеки. Тук ще отбележа, че след освобождението от Турското робство сме имали само 6 /ШЕСТ/ министерства, които започват от нулата и след 10-15 години имаме конвертируем български златен лев. Малко по-късно министерствата стават десет. Днес издържаме 20 /ДВАДЕСЕТ/министерства, даже едно цяло министерство създадоха за една Лилянка, че да не страдала милата. В същото време сме най-бедната държава в ЕС и не само в ЕС, а народа подложен на откровено изтребление
5, 6, 7, ……… /край нямат/. …..
Най-накрая стигаме и до най-ниското ниво – това са т..нар. зам.кметове, които също са функция от броя на коалиционните партньори или ако няма такива – използва се инерцията за уреждане на още „наши хора“.
Имате ли представа колко души наброява политико-чиновническата армия в България, която е на хранилка към държавния бюджет? А знаете ли как и колко е в нормалните държави?
В крайна сметка глупаците издържат тази ненужна и нагла измет и изобщо не реагира. Даже се радват колко много от „нашите“ /по партиен или селско-градски признак/ са се „уредили“ и с надеждицата на идиота - „дано направят нещо и за нас“. Да, бе!
Иначе пари все нямало ни за пенсионери, ни за учители и т.н.
Грабят ви и ви се присмиват. Ама то на всяка овца такава е участта – стригане, доене, а агнетата в чужбина.

Анонимен каза...

11-ти, имам отлично зрение, а колкото до четенето - срещу мен да тичаш - нямаш шанс. По-добре се вгледай в себе си.
Хайде сега да ми обясниш как като зам.областен управител г-н Пъдарски може да накриви шапката на кой да е общински чиновник.
Добре ще е да попрочетеш малко какво представлява една областна управа, какво "работят" и какви правомощия имат т.нар. обласни администратори. Препоръчах и Конституцията да с прочете, но ..... вие всичко знаете.
Нищо лично към г-н Пъдарски, но такива са реалностите.
В крайна сметка има два типа хора - едните които се опитват да "подобряват СИСТЕМАТА" и едно безкрайно малцинство, което се бори срещу СИСТЕМАТА, която ни закопа през тези 45+29 години. Вторите нямат никакъв шанс, докато СИСТЕМАТА не рухне окончателно и затрупа всички. Не случайно казват за нас, че "На българите им идва акълът, ама после".

Анонимен каза...

Повечето постове тук са заядливи или дори обидни. Единствено №6 се радва и се опитва да подскаже нещо за бъдещите действия на новия управник. Възприемам го като добронамерени съвети към Пъдарски, които според мен ще му бъдат от полза.

Анонимен каза...

Девети, какво искаш да кажеш - че това са едни от малкото отрицателни качества, а той всъщност има още много отрицателни? или -че всички други негови качества са положителни, а само тези са отрицателни. Какво всъщност ни внушаваш кажи

Анонимен каза...

Не смятам, че №6 сочи отрицателни качества на Бойко. Напротив - той одобрява избора му, но насочва вниманието му към необходимостта от самоконтрол, самовзискателност и повишено внимание. Ще му бъде от полза на Бойко.

Анонимен каза...

Такива като Бойко Пъдарски могат бързо и лесно да се провалят, ако ги хвалят. Той определено се нуждае от добри и навременни съвети, които ще го предпазят от грешки.Надявам се, че Бойко е достатъчно умен да се вслушва в онова, което има за цел да му помогне. Успех Бойко!

Анонимен каза...

Аз пък се съмнявам. Бойко не обича да го съветват. Той се счита за всезнайко и това му пречи. Това издигане се дължи на приятеля му Даниел Сираков, а не на лични качества.

Анонимен каза...

Бойко е изявен кариерист, чиито характер ще му изяде главата рано или късно. С такъв характер изобщо не е за политик и за управник.

Анонимен каза...

Той един път вече се провали като общинар. Сега ще се сгромоляса от по-високо.

Тъпия каза...

Този път (за съжаление) И.П. е абсолютно прав...:(

Анонимен каза...

14-ти/та/, информацията за назначението на г-н Пъдарски е само повод отново да припомня в каква измислена държава живеем и какви измислени институции има, които източват парите на българите.
Понеже определихте коментарите ми като "заяждане" или "обидни" - бихте ли споделили къде видяхте обиди или заяждане?
Ако бяхте малко по-граметен/грамотна, щяхте да знаете, че г-н Пъдарски, когото уважавам между другото, няма и не може да бъде никакъв "управник". Просто няма какво да управлява, нито с какво, нито с кого.
На практика областния управител се назначава директно от МП и има единствената основна задача да следи как се изпълняват решенията на МС на местно ниво и да души кой кмет или общински съвет не са "безпределно верни" на управляващите на централно ниво. Нещо като директор на водопад.
Този "директор на водопад" пък си има много заместници, които трябва да му помагат в следенето и душенето. Тях пък ги назначава министерския съвет. Помощник директори на водопад.
За да не бие на очи тази идиотщина с тази измислена и високоплатена синекурна администрация - на всеки от заместниците на директора на водопада му дават да "отговаря" за това или онова. Какво точно отговаря и той не знае. Примерно г-н С.Данков "отговаряше" за корупцията по едно време като зам.областен.
Разбира се, слугинските медии представят нещата с тези измислени и високоплатени чиновници все едно ръководят дебаркирането в Нормандия или битката при Курската дъга. Даже с цялата си простотия и невежество ги наричат ... губернатори. Господи, прости на тези невежи кретени!
А какво представлява един Губернатор в цивилизования свят - добре ще е да се поограмотите. Тъкмо ще видите какво представлява една реална Регионална власт, каквато в България дори по Конституция липсва, подобно на Северна Корея и други тоталитарни държави.
Точно по тази причина пожелах на г-н Пъдарски добре да си почине /за ваша сметка/, както и да идва да ви навестява по-често с онзи, Духовия. Няма как да му пожелая "успешна работа", защото ..... така де :)

Анонимен каза...

Давай Бойко, Троян разчита на теб. Върни хората в града, възроди работните места и промишленост. Нека бъдем туристически център на България. Давай с теб сме!

Анонимен каза...

Как и с какво бе,23-ти? Нито има финансов ресурс, нито административен ресурс, нито права и правомощия да прави политика или администриране. Просто не е за вярване колко неграмотни хора има. Както и да е.
*
Понеже няма никакъв шанс да прочетете и да научите какво работи един Губернатор /нещо като областен управител/ и заместниците му в нормалните държави, ще си позволя да ви поограмотя с малко информация и за да не е "суха" на база закони и Конституция - ще ви дам съвсем накратко годишните отчети пред населението в една австрийска област на Губернатора и заместниците му и дано се ориентирате и разберете защо са там и какво работят. Искрено се надявам, че ще се намери поне един, на който да му стане ясно каква пародия са българските областни управители и заместниците им. Тук не става дума персонално за този или онзи, а за самите синекурни длъжности. И едно допълнение – Губернаторите се избират от населението, а не ги назначават или сменят като носни кърпички.
*
Губернатор
- Пари за отглеждане на деца : от 2006 са подпомогнати около 30 000 деца с 20 млн евро
- Пари за майчинство : досега 10,5 млн евро
- Подпомагате на сдружения на пенсионери : – 370000 евро
- За гледане на деца : Изграждане на места за гледане на деца около + 53 процента
- Създаване на повече от 800 работни места за жени
- Внедряване на Решението за табели на населените места
- Управленски реформи – опростяване на административните звена , редукция от 20 департамента на 10 Центрове по компетенция
- Автомагистралата Коралм – 1,5 млрд. Евро са осигурени за следващите 5 години
- Изграждане на велосипедна мрежа в Каринтия
- Инвестиции в обществения транспорт : годишно 15 млн евро
- Конюктюрен пакет за подобряване на железопътната мрежа : с инвестиция от около 94 млн.евро – споразумение с Министерството на транспорта
- Инициатива Каринтия място за живот – въвеждане на електромобилността в Каринтия
- Строителство на лекоатлетическия стадион в Клагенфурт / общо 3,1 млн евро, строителство на балната зала в Блайбург – 3,1 млн евро, строителство на отсечката за ролери на Алпенарена Вилах- 1,5 млн. Евро.
- Акция за сигурност на възрастните хора в уличното движение

Анонимен каза...

Първи заместник на Губернатора
- Пари „ старт за младежи” – досега са дадени 4,9 млн евро на 11000 младежи
- Средно образование – годишно се инвестират 300000 евро
- Изграждане / ново строителство/ на Професионален колеж по туризъм с интернат във Вилах – обща инвестиция от 45,3 млн евро
- Подкрепа за квалификация на роботещите в Каринтия
- Акция дърва за огрев - годишна инвестица от 90.000 евро / за сем и хора с доходи до 1800 евро се дава възможност с безплатен транспорт и 20 % от продажната цена насечени дърва за огрев , като в акцията се включват хора да работят които са безработни ./
- Въвеждане на Младежка карта за Каринтия
- Пари за защитно облекло на Пожарникарите в Каринтия – 210000 евро
- Ново строителство на Център по компетенция за защита на животните в Клагенфурт 6 млн евро
- Добавка за жилище за практиканти
- Въвеждане на Лятна академия с безплатно обучение през лятната ваканция
- Въвеждане на следобедна занимална
*
Втори заместник на Губернатора
- Съдействие на предприятията чрез Фонд за икономическа подкрепа на Каринтия
- За три години са подрепени 3 300 проекта с около 130 млн евро вкл средства и от Европейската общност
В резултат на което са направени инвестиции от 1,1 млн евро , създадени са 3 000 работни места и са запазени 33 000.
- Преместени или разширени / експанзия/ в Каринтия предприятия – за 3 години са 90 бр. /Така са създадени 1 200 работни места и са подсигурени 740./
- Масивно изграждане на инфраструктурата за направление Широкоскоростен интернет.
- Технологичен фонд – до 2011 г са инвестирани почти 210 млн евро
- Пари за обезпечение на инфлацията – около 3 млн годишно за подкрепа.
- Икономическо съживяване на слаби структурно региони
- Подкрепа за културата с 2млн евро годишно
- Създаване на марката „ Хаймат хербст за Каринтия”
- Реформи в областта на бюджета
- Критериите от Маастрихт са изпълнени
- Общите активи на област Каринтия са 9,7 млрд евро
*
Трети заместник на Губернатора
- „ Да остарееш в къщи” – това желание сега е по-лесно възможно за повече хора
- 180 млн евро са инвестирани в направление „грижа за „
- Направени са дневни центрове, наблюдавани жилища и т.н.
- 1000 нови места в домове
- Добавки за грижа в къщи
- Интернетборса за търсене/предлагане на грижи и центрове за съвети
- Добавки за отопление – 2,5 млн евро
- Закон за равни шансове за хора в неравностойно положение
- Целодневна училищна система с акцент върху спорта и езиците
- Медицински университет – в планиране
- Международно училище – в планиране
- Стартови пари за училище
- Диплома за родители
- Нов закон за подкрепа на жилищно строителство – стартови пари за млади семейства / повишаване на 10 000 евро / , търсене на жилища на сайта на областта / база данни /, да не се предоставя жилище на нежелаещите да се интегрират .

Анонимен каза...

23-ти, ти в кой свят живееш???

Анонимен каза...

Илянка, влошаваш се, макар че говориш и вярни неща. Но кажи каква е алтернативата? Правиш купища анализи, но къде виждаш изхода?

Unknown каза...

Успех на г-н Пъдарски! Защото е един умен, амбициозен, работлив млад човек и .......кошмар за нищоправещите!

Анонимен каза...

Това са бели кахъри.
http://statii.troyan21.com/2017/05/166.html
Бизнесмените да отидат и да се отчетат, че да не им напишат някой излишен акт.
КАто не може тях да глобяват - ще го отнасяте вие

Анонимен каза...

27-ми, ти си поредния троянски селяндур, който се опитва да фамилиарничи или да демонстрира някаква близост. Аз не съм ви нискочелата мутра, на която умилително казвате "Бойко". Дали говоря "И" верни неща, оценка от анонимни мишки не приемам. А вместо да ми се изживяващ като личен лекар, опитай да напишеш поне едно нещо, което не е вярно. Обикновено троянския всезнаещ цървул за да се изкара много умен винаги ползва този номер - "някои неща са верни","за някои неща е прав", "има И верни неща" и други подобни номера от арсенала на нискограмотния цървул. И забележете - този нещастник никога не казва за кое не съм прав по простата причина, че ще трябва да го докаже. А как като е тъп и безпросветен? Затова се лепи като репей, нарича те с малкото ти име умалително и се прави на много умен. Май ще трябва да се обадя на „професор Донев“, за да дообогати „научния си труд“ – „Как да не ни личи когато сме прости“.
*
По-горе изброих скъпо платените синекури като умишлено изтървах две категории. Очаквах "критика" или някой поне да се сети за тях. Има да чакам. Та, добавям ги и тях
1. Това е председателят на народното събрание. Ако има някой по-грамотен, то той ще знае, че те "таково животно" примерно в Англия или Австралия или в САЩ или в много други държави няма. За по-тъпите - попитайте някой от приятелите ви, които работят в Англия дали знаят кой е председателя на коя да е от камарите на английския парламент. Няма такъв. И в Австралия няма.
2. Това са председателите на общинските съвети. Абсолютни синекури и нищоправещи безделници. Вие знаете ли колко ви струваше Балев или сега Тодоров годишно? Сетихте ли се - над 30 000 /тридесет хиляди/ лева годишно ви струват със заплати и осигуровки. За малко над 6 години Балев ви струваше близо 200 000 лева. А знаете ли каква работа е свършил за тези пари? А знаете ли с колко милиона ви закопаха Балев и Акимов? А знаете ли Н.Тодоров какво работи за тези пари освен дежурните му фотосесии с този или онзи или къде пък присъствал като някакво храстче. В гореизброените държави и в много други също няма такива измислени синекурни длъжности, а има спикери, както в парламента, така и в общинските съвети. Бедния българин обаче издържа и тези нищоправци и изобщо не му пука, не реагира и гледа като теле как го крадат. Крадат го, а той си плаща да го крадат. Няма такива идиоти никъде по света.
А за да е гаврата пълна, тези нищоправци си имат и по няколко заместници подобно на синекурните областни управители.
Това е положението! А на такива като 23-ти да им обяснявам, че проблемите са СИСТЕМНИ и че трябва да се смени СИСТЕМАТА - нито ще разбере /поне 10 пъти съм писал или говорил какво и защо/, нито ще престане да задава тъпия си въпрос - "къде виждаш изхода". "Изхода" поне за Троян многократно и конкретно ви беше представян и на избори и в ОбС, само че се самонатресохте напълно съзнателно на номенклатурите на БКП Троян - комунягите Енкин, Акимов и Михайлова, които са образцовите носители на днешната порочна Система. Хак да са ви! А знаете ли какво изобщо стои зад понятието „СИСТЕМА“. И това не знаете, защото ако знаехте, нямаше да ви баламосват като последните глупаци и повече от 20 години да ви обещават „реформи“ и нищо все още да не е реформирано нито му се вижда краят, а това е само едната част от смяната на СИСТЕМАТА.
Викайте Неволята или Годо, само те са ви останали. Всичко останало е мъгла и празни надежди на бедните духом.

Анонимен каза...

Цървул всезнаещ защо обиждаш всеки който не е съгласен с дрънканиците ти?

Анонимен каза...

29 трябва да се повика някоя национална телевизия.

Анонимен каза...

Тази снимка с Иван Костов за хвалба ли е или за срам?
За един кариерист може би е първото?

Анонимен каза...

ИП ОРЕЗИДЕНТ!!!
УРААААААА

Анонимен каза...

Помияри ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |