Музикантът Илиян Тодоров бе назначен за зам.-областен управител

* Маестрото от Троян е дългогодишен ръководител на Общинския младежки духов оркестър с мажоретки, активист на ГЕРБ, общински съветник и кандидат за депутат на изборите през 2013

Илиян Тодоров
Назначения

СЛЕД КАТО преди ден (10 май) правителството на Бойко Борисов назначи нов областен управител в Ловеч – юриста Георги Терзийски, днес, 12 май, бе извършена нова рокада в ловешката областната администрация. Освободени бяха досегашните зам.-областни Драгомир Кавалски и Румен Ралчев и на тази позиция бе назначен 56-годишният музикант Илиян Тодоров от Троян. Новият зам.-областен управител е активист на ГЕРБ и е трети мандат общински съветник в троянския местен парламент. Тодоров беше кандидат за депутат на парламентарните избори през 2013 г., а през 2014 г. бе един от двамата претенденти да оглави общинската структура на ГЕРБ – Троян (лидерският пост бе поверен на другия кандидат инж. Иван Миховски, който в момента е и депутат).

МАЕСТРО ТОДОРОВ е завършил Националната музикална академия – магистър по валдхорна (1984 г.) и магистър по дирижиране (1999 г.). От 1987 г. е главен художествен ръководител на Общинския младежки духов оркестър с мажоретки – Троян, който под негово ръководство е лауреат от девет международни конкурса. Ръководи и дамския църковен хор „Общение“ към Троянския манастир. Роден е в троянското с. Черни Осъм, женен, с една дъщеря.

ОСВОБОДЕНОТО от Илиян Тодоров място в Общинския съвет в Троян ще се заеме от Минко Каранейчев (от с. Съево), пореден по вот в листата на ПП ГЕРБ – Троян на местните избори през 2015 г. 

Т21


Още по темата:

29 коментара:

Анонимен каза...

Припадам

Анонимен каза...

Ета, ета, ета, ета. Той ще отговаря за надсвирването в областна администрация.

Анонимен каза...

Такова падение не е имало.

Анонимен каза...

Виждате ли какво прави партията, за която повечето избраха да гласуват.
Е, пак си гласувайте за тях и се кефете на Боко тиквата.
Ма и вий сте едни тикви, дето гласувате за него.

Анонимен каза...

Бойко е велик , да живее Бойко! И пак ще гласувам за него! Заради такива комуняги като теб. Да изчезнете от България. Всичките комунисти сте еднакви ако някой има различно мнение от вашето едно време го пъхахте в затвора а сега вече сте на доизживяване и нищо не можете да направите. Комунисти трябва да ви няма!!! Да живее ГЕРБ

Анонимен каза...

Този последния е за психиатрия!
"Благодарение" на ББ-Тиква,сме на този хал сега.

Анонимен каза...

5-тия, ама и Б.Борисов ли трябва да изчезва от България, защото и той е комунист. Преди много години го даваха за пример в "Работническо дело" как е отказал да се деполитизира в школата на държавна сигурност в Симеоново за да може да си запази до сърцето партийната книжка от БКП.
Ами с Цецка Цачева какво ще правиш? Ами тя нали е партина секретарка на БКП? Ами с партийния секретар Главчев? Ами с члена на местното политбюро на БКП Троян М.Акимов? Все членове на днешня ГЕРБ, а преди - номенклатура на БКП. Като започнеш от мутрата Борисов и стигнеш до най-тъпия милиционер като Акимов, цялата пасмина от ГЕРБ все бивши комуняги.
5-тия, търсил ли си специализиране лекарска помощ? Време ти е.

Анонимен каза...

5-ти, виждаш ли колко хора скочиха срещу глупостите ти.
Всеки здраво мислещ, а то вече сме малко, вижда как ГЕРБ по телевизията говорят за разни чудеса, за средна заплата от почти 1000лв. А каква е реалността - съдират ти задните части от работа и накрая вземеш има-няма 500лв.
Та продължавай да си живееш в твоя измислен свят, но и вземи потърси специализирана помощ.
Знам, че не усещаш какви проблеми имаш и подскачаш като заклан петел, но опитай все пак.
Може и да ти се промени мисленето.
Или поне си вземай редовно успокоителните и антидепресантите.

Анонимен каза...

Комунистите пик*ят газ ... Има стабилно правителство, разногласия в коалицията не се очертават, започва се работа по повишаване благосъстоянието на нацията, европейските програми и проекти ще започнат с нова сила - е, как няма да бълват змии и гущери ! Новата им генерална секретарка прави само простотии, например - извади от ръководството на партията (изпълнителното бюро) един от малкото кадърните и успешни свои кадри, нашата кметица Донка Михайлова.

Анонимен каза...

Браво 5 ти подпали крадливите комунисти. Това е краят им. Трябва наистина да изчезнат , но в Троян са много. Трябва да се гласува и подкрепя само ГЕРБ.

Анонимен каза...

А бе 8 като сте толкова много защо не спечелихте?

Анонимен каза...

Антидепресанти вземи ти ,че като те гледам си депресиран с тези заплати. Аз си изкарвам достатъчно. Комунист

Анонимен каза...

Бойко е велик

Анонимен каза...

Музикант зам.областен
До няколко дни очаквам монтьорчето да стане зам.министър.Пази боже сляпо да прогледа.С какво точно к
ще се занимава маестрото.От какво точно разбира.Да си вземе свирката, че голямо свирене се очертава следващите 4 години....

Анонимен каза...

Не нужно някой който няма нищо общо теб да ти обещава заплата. Ти трябв да си я изкараш , като не можеш значи проблема е в теб. Явно си некадърен и прост , за да позволяваш да ти съдират задните части както ти каза от работа за има няма 500лв. Никой не ти е виновен освен ти самия. Или влизаш в графата на типичния българин ,който вечно мрънка и е недоволен.

Анонимен каза...

14-ти, много си тъп, бе ! Ами от всичко свързано с изкуство, образование и култура разбира г-н Тодоров. Нима не трябва някой да отговаря за тези неща ? Само за сведение-преди 1989 година само дипломите от Музикална академия и Военноморското училище се признаваха в цивилизовзния свят. Неграмотни комунисти, ей !

Анонимен каза...

Само ГЕРБ. Само Бойко Борисов. Може да си дрънкат глупости комунягите и да си ядат гемовете, но Бойко е единственият политик избиран три пъти поред в българската история. Спомнете си Лукановата зима, спомнете си Жанвиденовата инфлация ! Е сега е моментът да се приеме закон за окончателна забрана на комунизма както за фашизма (всъщност между тях разлика няма). Комунизмът отива на бунището на историята, другари. Изяжте се от яд-това е !

Анонимен каза...

Спокойно, господа! Просто комунистите са в амок и дрънкат простотии от злоба. Когато Фандъкова стана кмет на София, същите отрепки злобееха: "Какво разбира една даскалица по руски, та ще управлява столицата. Ето, Йорданка Фандъкова е най-успешният кмет в България. Вероятно комунистите предпочитат завършилите АОНСУ, ха, ха, ха, ха!

Анонимен каза...

Бойко Борисов - комунист, охрана на Тодор Живков, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” ! и тя казваше, че е горда с него!
Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
Aню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти” !,
и т.н.
От всички комунисти, яхали България в последните десетилетия, ГЕРБ са най-зловещите, защото дори не си правят труда да се правят на цивилизовани поне пред публиката.

Анонимен каза...

9-ти, ти си типичен гербер.
Стабилно било правителството.
Нали започнаха да се карат с псевдопатриотите. Скоро ще се разпаднат и ще има октомври нови избори.
И ГЕРБ и "патриотите" искат да крадат, но всеки по различен начин. И сега не могат да намерят общи точки за кражба.
И не работя за 500лв и не гласувам за ГЕРБ.
Говорех за голямата маса от лумпени, които изнемогват, но пак са така.
Говорех за масови заплати в страната.
Имам много познати в големи градове, които работят за под 1000лв.
А то и за Троян са малко 1000лв, та какво остава за голям град с над 300лв за квартира само.
Но нищо - според ГЕРБ 90% от народа взема по близо 1000лв.
С 500лв 3-членно семейство отива в 5-звезден хотел за 7 дни ол инклузив.
Зимата ако си топлиш панелката от 100м2, то сметката ти за ток ще е около 60лв.
Ако си на дърва и въглища, ти трябват около 80лв за къща 100м2.

Анонимен каза...

Добре уе комуняги дрисливи
НАли серГЕЙ беше на власт толкоз години... що не направи тия работи дето тоз скрит комуняга борисов сега ги приказва ама ще ги направи? Щото и преди ги приказваше, ама станаха .може и не много качествено, ама нещата стават.... Питам? А при серГЕЙКО... само се изчакваше кой какво и кога да го крадне НАЧЕЛО с онова нещо дето му викат цар... и той ЛИЧНО да крадне квот може?!
И после бега.... и царчето и Гейко в палатчето си на запад. Що не го питате Гейко от де парички за палатче?

Анонимен каза...

Даааа, да ти имам ставането, ама не много качествено.
То точно там потънаха мноооого милиарди:
1. От спестените материали, които са изписани, но не са вложени.
2. Чисто нови обекти се сриват след няколко месеца и викаме нашият човек да го оправи, но не гаранционно ами пак да си разделят едни пари.

Анонимен каза...

Грабим
Европа
Рушим
България...........Обслужваш
Персонал....страхотна коалиция орел,рак и щука

Анонимен каза...

Хайде сега от ГЕРБ , като сте на власт си спазете обещанието и направете пътя до с.Голяма Желязна. И моля Ви спрете тази безумна концесия , и изхвърлете онзи корумпиран Петко горския от вашата партия!

Анонимен каза...

Признавам, те тоа път ме изненадахте господа-другари.Човека не го познавам, но квалификацията му е "чудесна", точно за зам. областен, магиктър по дирижиране!Мислех си, че по калпаво назначение от бившата областна Пенка Николова няма, ама виж че можело.Неведоми са пътищата....партийни.

Анонимен каза...

Илиян Тодоров е добър човек, но служи на кофти партия!

Анонимен каза...

Защо бързате да обиждате г-н Тодоров. Някой е видял , че има качества и иска да ги покаже в друга сфера. Нека неговите колеги от общинският съвет да кажат става ли или не става. Като стана въпрос за пари по горе , на около 50 км от Троян се вземат 3 пъти повече пари от тук , и се зареждо гориво с 10-15 стотинки по ефтино. Има и няколко вериги хранителни магазини.Направете си сметка за какво става дума. Може г-н Тодоров да работи в тази посока.

Анонимен каза...

хахаха

Анонимен каза...

Със сигурност ще работи в тази посока - да вземаме
още по-малко пари, да спираме външните инвестиции и да вдигаме цената на горивото.
Този филм от няколко години го гледаме в ОС с гласуванията/спънките на ГЕРБ, щото видиш ли ще
залезят слънцата на Бечев и Радевски няма да има
къде да си продава соята със сланина, така де
вмирисаните мършолаци.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |