Христос Воскресе!


Драги епархиоти,
скъпи в Господа братя и сестри,

Христос воскресе! „Радвайте се!”, приветства ни Възкръсналият Христос. Защото временното отстъпи на вечното, откри се пътят към блажения вечен живот с Възкръсналия Господ.

Неизказана е тая божествена радост, която прави човек наистина щастлив. Нека тя преизпълва всички сега и винаги и во веки веков. Амин. Воистину Христос воскресе!

Приветствам Ви с радост! Благодатта на възкръсналия Господ наш Иисус Христос да бъде винаги и неизменно с Вас.

+ Ловчански митрополит Гавриил

2 коментара:

Анонимен каза...

При тези удвоени цени на свещите снощи няма начин, ако не Исус Христос, то поне бизнеса на "търговците от храма" да не е възкръснал. В Гърция свещите са безплатни.

Анонимен каза...

До Ловчанския митрополит Гаврил и до Генадий Маринов собственик на Т21, питам: Чия собственост е Троянския манастир? Там където ходим да се помолим за здраве и опрощение. Пак питам-чия собственост е Троянския манастир? Не очаквам отговор от митрополита, но Т21 може, ако иска разбира се, да направи справка в службата по вписванията. После, ако му стиска може да ни информира.Някои ще кажат-не може да бъде! То и моста на Кольо Фичето в Ловеч няма как да е частна общинска собственост /готов за продажба/ама е факт. Иначе: Христос възкресе!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |