Владислав Кардашимов се вля в съветнически редици

* Новобранецът зае овакантеното от д-р Валя Александрова място
 в групата на БСП в местния парламент
Рокади
Съветническата клетва на Владислав Кардашимов, 27 април 2017 г.
34-ГОДИШНИЯТ икономист Владислав Кардашимов се закле като общински съветник на днешната (27 април) сесия на местния парламент в Троян. Новият зае овакантеното от д-р Валя Александрова място в 10-членната съветническа група на БСП (съветничката спечели депутатски мандат на скорошните парламентарни избори и вече е в редиците на левицата в 44-тото Народно събрание).

Новият зае мястото си в червените съветнически редици
СЪВЕТНИКЪТ Кардашимов е роден в Плевен, откъдето е майка му, но от малък живее в троянското село Черни Осъм, родното място на баща му. Завършил е икономически техникум в Ловеч, а след това икономика (специалност счетоводна отчетност) в Стопанската академия в Свищов. Женен, с две деца. Хоби му е авджилъкът. От 2005 г. работи в черноосъмската дърводелска кооперация „Обнова“, а в момента е неин зам.-шеф и дясна ръка на председателя инж. Николай Малчев, който пък бе съветник и председател на групата на БСП в предишния мандат. „Енергичен и можещ човек“, така инж. Малчев определи колегата си съветник.

Т21 

Още по темата:

9 коментара:

Анонимен каза...

В местния парламент няма нито един троянец, па после се чудите що така в Троян!Ей ви що!

Анонимен каза...

Нищо не му е на момчето.
Все пак единият му родител е от троянско и от малък живее там.
Какво искаш - 3 поколения назад да са кореняци ли?

Анонимен каза...

Абе, 1-ви, дай да пишем майтап да става. Чети, пише - роден в Плевен, живял цял живот в Черни Осъм. Това село в коя община е, той става съветник в община Троян. Похвали го, на 34 години, с 2 деца, и въпреки всичко останал тук. Знаеш ли, че Троян е намалял с 200 човека само миналата година. И вместо да пишеш, прави деца, па ако си дрът като мен, гледай внучета, или поне се моли да гледаш.
Дедо ти Спас.

Анонимен каза...

От статията и коментарите разбрахме кои са качествата на този пореден голям троянски общественик и политик, който ще решава съдбините ви и ще ви води към светлото бъдеще, а именно:
1. Роден е в Плевен, но, живее от много години в Ч.Осъм
2. Женен и има две деца
3. Има "вишу" и работи като "дясна ръка" при др.Н.Малчев
4. Останал да живее тук, а не е избягал
5. Хоби - "авджилъка"
6. Сменил др.В.Александрова
7. "Нищо не му е на момчето"
С тези си качества той е напълно адекватен на останалите общински съветници и достигането на светлото бъдеще в Троян е въпрос на време.
И един въпрос - какво мислите, ако изборите бяха мажоритарни и нямаше партийни листи, кой от днешните общински съветници щеше да да бъде избран за такъв?

Анонимен каза...

Нищо лично, но защо почти всички мъже в България се подстригват почти нула номер? Приличат повече на затворници. Прави ми впечатление, че и децата-момченца подстригват по този начин. ВСИЧКИ С ЕДНАКВИ ПРИЧЕСКИ.
Жените в повечето случаи са с прическа-небрежно сресана!!! НИКАКВА ГРИЖА ЗА ВЪНШНИЯ ВИД, дори и на работни места, където външният вид е от значение.

Анонимен каза...

Смехотворната "академия" в Свищов. Моето куче и то се натискаше за там, ама кинолози ми казаха, че такива умни бозайници в Свищов не приемат.

Анонимен каза...

Никак не долюбвам бесипету, но и като чета коментарите се сещам,защо държавата боксува. Ми прост народ си има. Ограничен, консервативен, наивен, злобен, лекомислещ, двуличен, посредствен, елементарен, подкупен и без национална идентичност и гордост.
От всичко разбира, нишо не може. Всичко знае, малко разбира. Широк специалист по нищо. Ако може все пак това да е някаква утеха, спокойно. Не сте само Вие така прости. Историята показва, че такова е семето на тоз народ.

Хайде сега може да отвържите кесиите и да заминавате по кръчмите да пълните фейсбук със селфита на маси с храна и ,, марково” пиене. Та да Ви завиждат онея дето избягаха в чужбина и живеят нормален живот.

Анонимен каза...

Маринов - ТИ СИ ВИНОВЕН!!!
Искам си радиото! Искам си ЕНДЖОЙ! Това дето са го пуснали е посрано!!!

Анонимен каза...

За човек добро или нищо.И понеже ще замълча,се сетих нещо от старите ленти.
Отворили завещанието на Тодор Живков.
За Людмила,Партията мила.За Владко,поста на татко,а улица Оборище за напред ще се казва Тодорище.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |