Троянец се опита да изнасили 12-годишно момиче

* 23-годишният изнасилвач завлякъл момичето край реката недалеч от военното поделение, но деянието било осуетено,
 грози го до 8 години затвор
Крими
НА 18 АПРИЛ вечерта в 20:22 ч. в РУ на МВР – Троян постъпил сигнал, че мъж се опитва да блудства с малко момиче край реката до военното поделение в града, т. е. недалеч и от полицейското управление. След незабавна полицейска акция извършителят бил заловен, въпреки че направил опит да избяга от местопрестъплението. Оказало се, че е криминално проявен, на 23 години, от Троян. Мръсникът бил задържан за 24 часа в предварителния арест.

ПОТЪРПЕВШОТО момиче е 12-годишно, също от Троян и е потвърдило, че мъжът се опитал да го изнасили, но деянието било осуетено. Срещу насилника, чиито инициали не се съобщават, е образувано досъдебно производство по чл. 152, ал. 1, т. 2 във връзка с чл. 18, ал. 1 от Наказателния кодекс. Който законов текст предвижда от 2 до 8 години затвор. 

Т21

17 коментара:

Анонимен каза...

Мръсника е циганин от аламнка не затвор а бесило трябва.народе сабудисе

Анонимен каза...

Е пишете кой е да се знае стига инициали недомлъвки и мънкане!

Анонимен каза...

тоя тешко му като излезе само знам че се опитал да изналиси сестра на мои приятел да го мисли като излезе няма да се спаси

Анонимен каза...

Нищо няма да му се случи.Не се прави на мъж тук, щото на живо нямаш топки за нищо!
Прави ми впечатление, че мангалите сновящи навсякъде из Троян, са тотално непознати.Демек, не са местни! Троян, вече е един цигански град, не само заради мизерията но и обитаван от прекалено много мангали!

Анонимен каза...

Спрях да си ходя в Троян и да каня приятели,точно заради черните мърши.Градъ е цигански-преди години и на кафе неможеш да видиш мърша,камоли на дискотека.Имаше ред и скинари,а сега-жив ташак.

Анонимен каза...

На този същият циганин брат му Марко заешката уста от попешка и тои е изнасилвал многократно Български Момиченца.

Анонимен каза...

Свиквайте, занапред ще е така.Всички в този град сте със заешки сърца.Мангалите са намерили перфектното място.

Анонимен каза...

4-ти- кефя се на анализа ти, но не се кефя на следното. Че когато някой тръгне да търсе справедливост ти си онзи зад пердето.
5-ти, жив ,, ташак" си единствено ти. Цигани има и не е много приятно, но ти най- добре си стой та където си отишъл. Щом там се пише на ,, ъ" , значи си намерил твоето си място.
7-ми. Провъзгласявам те за Цар Лъв на троянският народ. Поведи войските към мир и нови земи. На Троян и троянци трябват истински рицари на клавиатурата като теб. Ти си най- смелия българин и аз вярвам в твоето лъвско сърце!
Смело напред!

Анонимен каза...

Малки страхливи мишки.Църкат уплашени в интернет, на живо няма никой...

Анонимен каза...

До №9 Да така сме , а ти на живо би ли ни казал какво правиш ??? Тука сме се заврели в дупките си и не знаем

Анонимен каза...

А защо пише троянец, а не мангал?

Анонимен каза...

да се кастрира..............

Анонимен каза...

Страхливи, мънички, мишки!

Анонимен каза...

Айде сега, пари за кастрация.
Едно въже и малко сапун.
Въжето ще се ползва многократно, а сапун ще трябва от време на време да се купува.

Дядо Иван каза...

Едно време имаше един милиционер в Троян - Семерджиев (лека му пръст). Циганите му викаха Шамарджиев и макар, че беше нисък на ръст, като го видеха, минаваха на другия тротоар.

Анонимен каза...

1. не бил троянец, ами жив мангал.
2. не било изнасилване, а просто задоволяване на биологичните му нужди за размножаване.

Анонимен каза...

Според мен не е редно да не се оповестяват такива изроди.Трябва да си носят последствията.След 2г ще го пуснат и хората няма как да знаят от кого да си пазят децата.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |