Манчо си отиде, катастрофа отне живота на синия талисман

* Инцидентът станал по обяд днес (28 февруари) на Петковския мост в с. Чифлик, автомобилът разбива парапета и пада в реката,
 шофьорът загива на място
In memoriam
Дамян Ковачев-Манчо
ОТИДЕ си Манчо (Дамян Ковачев), талисманът на промените в Троян след 1989 г., седесарят, бунтарят, чешитът, веселякът, мъжкарят! Почивай в мир, приятелю!

ПРИЧИНАТА е пътен инцидент – днес по обяд (28 февруари, вторник, около 12:00 ч.), шофирайки към заведението си в курортното село Чифлик (ресторантчето му е точно преди входа за големия басейн), Манчо изпуска острата дясна крива на печално известния Петковски мост. Автомобилът разбива парапета и пада в реката, преобръщайки се по таван. Шофьорът, който пътувал сам, загива на място.

„КАТАСТРОФАТА се разследва и причините тепърва ще се изясняват, но със сигурност автомобилът се е движил с висока скорост“, коментира за Т21 началникът на РУ на МВР – Троян гл. инсп. Радостина Петкова. Научихме още, че Манчо е бил болен от рак и направеният наскоро преглед не е дал обнадеждаващи резултати.

Т21

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Бог да го прости!

Анонимен каза...

Радостта от нещастието ще донесе нещастие! Дано само е за радващия се.
Всеки си плаща за греховете, но не сме ние тези, които ще съдим.
Да почива в мир, Бог да го прости!
Лошото и тревожно е, че хората масово умират от ракови заболявания! Лоша профилактика и неадекватно и навременно лечение!

Анонимен каза...

Добре, че изтрихте изразилия радост от случилото се!
За съжаление Троян е един град с озлобени и депресирани хора, познаващи се един-други клюката за доста хора е единственото занимание! Стига се в някои случаи до психопатия! Гледаш го обикновен човек с галоши, или цървули, неграмотен, а самочувствието му "до Небето". Комплексиран, та чак "затиснат", но със способността да "тъпче" околните, да клюкарства, да плюе, да доносничи, да се подмазва, да се изтъква чрез философски разсъждения, неспособен да направи каквото и да е в живота си!
След доста години извън страната, поживях няколко месеца тук и съм потресена. Ужасни взаимоотношения/дори и вътре в семейството/.

Анонимен каза...

Извинявай, ама Манчо е бил както винаги мъртъв пиян.А ако бе убил някой?

Анонимен каза...

Извинявай 4-ти, ама си много прост. Има моменти в които просто е хубаво ако няма какво да се каже да се замълчи. Ще има много които плюят, клеветят и вадят кирливи ризи. Човека го няма. Добър или лош, няма да се върне. Който иска нека каже -Да почива в мир. Който не иска...просто да замълчи. Дано си на едно по-хубаво място Манчо...

Анонимен каза...

Бог да го прости!

Анонимен каза...

Господ взима вересиите си!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |