Трайчо Трайков в Троян

* Кандидатът за президент и кандидатът за вицепрезидент на Реформаторския блок се срещнаха с избиратели в зала „Форум“ на троянското читалище
Президентски избори 2016 Платена публикация
Момент от срещата в зала "Форум", Троян, 3 октомври 2016 г.
Кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков  и кандидатът за вицепрезидент Съби Събев проведоха предизборна среща в Троян в четвъртък (3 ноември). Те бяха придружавани от Найден Зеленогорски и други официални лица.

Визитата в Троян се реализира по покана на партиите от Реформаторски блок - Троян. „За нас е важно да провокираме такива директни срещи с избирателите, защото само така хората могат да придобият реална представа за качествата и позициите на нашите кандидати за президент и вицепрезидент“, сподели Свилен Андреев, един от лидерите на троянските реформатори. „Трайчо Трайков и Съби Събев не случайно избраха Троян на финала на предизборната си кампания. Те бяха в нашия регион и в първите дни на предизборна агитация и се увериха, че хората тук ги приемат наистина добре“, каза  Витлеем Илиев, председател на БЗНС – Троян.

Кандидатът за президент Трайчо Трайков и кандидатът за вицепрезидент Съби Събев се срещнаха с избирателите в зала „Форум“ на троянското читалище.

Кандидатът за президент Трайчо Трайков се разходи из Троян
Трайчо Трайков коментира президентските пълномощия, въпроси, свързани с функционирането на съдебната система в България, отношенията със съседните държави, които трябва да се градят на взаимно уважение и равнопоставеност като честно, компетентно и достойно отстояваме своите интереси. Кандидатът обясни също колко важно е правото на президента да се обръща към нацията колкото често иска и по каквито въпроси иска, това е начин да се предизвикат процеси за решение на големи проблеми. В обобщение Трайков заяви, че неговият екип ще се стреми да върне държавността в българските институции. Думата взе и ген. Съби Събев, който коментира други важи обществено-политически казуси.

Срещата продължи под формата на дискусия, в която хората споделяха проблемите си. Обсъждаха се въпроси за демографската криза, нивото на българската образователна система, състоянието на въоръжените сили и популистките идеи за връщането на казармата, руското влияние/вмешателство у нас и др. По отношение на референдума Трайчо Трайков посъветва всеки да си прецени сам – да гласува, ако иска да даде някакъв знак, или да го неглижира, ако го счита за популистки. От Троян Трайчо Трайков, Съби Събев, Найден Зеленогорски и придружаващите ги отпътуваха за Ловеч и Плевен.

Реформаторски блок - Троян

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |