Бихме желали да поясним

* От г-н Иван Тодоров имаше постъпило желание да дари недвижимия си имот на Ловчанска епархия, но при приемането на неизпълними
 от наша страна условия
Право на отговор
отец Любомир Казашки
До: Генадий Маринов,
 гл. ред. на седмичника „Троян 21”

УВАЖАЕМИ г-н Маринов, по повод статията „Троянец дарява сериозна сума на Манастира и Ловешката митрополия” , публикувана в сайта на „Троян 21” на 20 юли 2016 г. (и на 19 юли в бр. 29 на вестника), от канцеларията на Ловчанска света митрополия бихме желали да поясним на редакцията и на читателите на изданието следното. 

ПРЕДИ доста години от г-н Иван Тодоров имаше постъпило желание да дари недвижимия си имот на Ловчанска епархия, но при приемането на неизпълними от наша страна условия, едното от които беше, че желае да го прехвърли срещу гледане. За нови условия или липса на условия при прехвърлянето не знаем.

22 юли 2016 г., Ловеч
Свещеноиконом Любомир Казашки,
секретар на Ловчанска света митрополия

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Значи-наритвате стареца в старчески дом и лапвате имота.
Друго си е сухата парица!Някак си по Богоугодно е!

Анонимен каза...

Някой лъже. В предната статия пише, че го подарява без нищо, а сега се оказва, че имало клаузи.

Анонимен каза...

Еи попове митрополити духовни лица това са мафия и търговци грешници ми гледаите човека не го оставяите мафиоти такива

Анонимен каза...

Господа от ловешката митрополия, питам-Троянският манастир чия собственост е? На църквата или на 50% частна собственост-на фирма на шофьора на големия църковен шеф?хайде вие кажете, като отидем да запалим свещ, да споменем живите и умрелите /като запалим свещ/ на кого даряваме парите и вярата си, на църквата, но починалите, на Бог или на частно лице. Нещо пресяда ли ви, стяга ли ви отговора гърлото? Нормално, няма как светинята на която се уповаваме да е частна. Нямате вина ли, може и да нямате, но трябва да имате морал и срам.Продажници, а сте божи служители и се примирявате! Лакомията и алчнаста ще погуби този свят!И още нещо за Ваше знание-атеист съм, така че не мога да бъда обвинявам в пристрастие.И уважаеми Т21, поставих ти задача да изследваш собствеността на Троянския манастир. Мълчиш, страх ли те е или те е срам да споделиш истината?Рано или късно истината ще излезе на яве, но ти Т21 би следвало да си коректив на всяка власт и защитник на обикновените хора, включително и във вярата им.

Анонимен каза...

Мафията влезе в Манастира!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |