Двама шефове от МВР на работно посещение в Троян

* Зам.-министър Георгиев и главен комисар Терзийски обсъдили актуалната оперативна обстановка и мерките за мотивиране
 на полицейските служители
Гости
Цвятко Георгиев и Христо Терзийски разговарят с шефа на РУ на МВР - Троян гл. инсп. Петкова
ИЗНЕНАДВАЩА визита в Ловешко направиха миналата седмица двама високопоставени служители в системата на МВР – зам.-министър Цвятко Георгиев и директорът на главна дирекция „Полиция” главен комисар Христо Терзийски. Посещението е било работно, като шефовете в силовото ведомство са се срещнали на място с началниците на Районните управления в Троян, Луковит, Угърчин и Ябланица. Според официалната информация в сайта на МВР по време на разговорите Георгиев и Терзийски са обсъдили „актуалната оперативна обстановка, направените анализи и мерките, предприети за мотивиране на служителите за ефективно противодействие на престъпността”.

АКЦЕНТ е бил поставен върху засилването на контрола по пътищата на малките населени места, особено на шофирането след употреба на алкохол, както и на някои специфики в борбата с престъпността в отделните общини. По наша информация в разговора с началника на РУ на МВР – Троян гл. инсп. Радостина Петкова е станало дума и за взаимодействието с тукашното гражданско сдружение „Троян 166”, създадено за подкрепа на работата на полицията и борбата с престъпността.

Т21

105 коментара:

Анонимен каза...

И на фона на тези празни приказки, какви мерки взе милицията срещу оная мърда с BMW-то, щото не стана ясно? Генадий, ти половинчат журналист ли си, що ли? Свърши си работата докрай и търси милиционерката до дупка и да каже, кво е свършила по случая.

Анонимен каза...

Госпожата...прилича на комсомолски секретар само портрета горе трябва да е на овчарчето от Правец и готово!

!true hopes каза...

Не само срещу „оная марда“, ами като цяло срещу пишлеметата с мощни возила и комплекси за избиване.

Анонимен каза...

Да се надяваме, че някой ще проведе на госпожата курс по протокол и ще се научи как да се облича, когато посреща гости.

Анонимен каза...

Къде е Ичев?

Анонимен каза...

Къде е Батко?

Анонимен каза...

И на мен ми направи впечатление непознаването на деловия етикет в облеклото на дамата.

Анонимен каза...

На Г.Маринов му е забранено да коментира като на ония риби в Турция.

Анонимен каза...

Абе шефката е тръгнала на лов, затова е така облечена.
А на Ичев му набиват и канчето и други неща в Ловеч. Даже скоро май ще бъде безработен.

Анонимен каза...

Терзийски и Георгиев защо не са по тениски,бермуди и джапанки, ами са се навлекли с тия костюми! Вероятно при такава среща с такава "дама" ледени тръпки минават през тях!!!

Анонимен каза...

Етикети...Бача ви Ангел Балюв клепеше по налъми и навити крачоли на анцуга из общината, сякаш си е на любимото село, и 'ич му не дремеше!Хайде да не бъдем толкова претенциозни и изискани.Роклята на наборката е добре.

Анонимен каза...

Оставам с впечатление, че на Вас нищо не Ви харесва. А защо е така, кой ще ми каже?

Анонимен каза...

В този сайт май само недоволни пишат. Сега пък жената тръгнала на лов. Нямате ли си друга работа?

Анонимен каза...

Доколкото аз виждам, гл.инспектор Петкова е облечена в прекрасен за ролята си стил.Вие какво очаквате да е с униформа ли?

Анонимен каза...

Много си е стилна жената - с бяла рокля, прибрана коса - все пак е лято!

Анонимен каза...

Г-жа Петкова е един он най-отговорните шефове на МВР в района. Облечена е много стилно и елегантно. Браво!

Анонимен каза...

Началника на Районното управление на МВР в Троян е една уважавана, утвърдила се с времето служителка на МВР. Жена с опит и стил на работа, управление и обличане, качества с които малко хора в региона могат да се похвалят.

Анонимен каза...

След като нападате и жените направо си представям, какви комплексари сте. Какво и намерихте сега на г - жа Петкова?

Анонимен каза...

Точно от личности като г-жа Петкова се нуждае нашия град. Откакто тя пое началническия пост, тук почти нама престъпност. Браво но г-жа Петкова.

Анонимен каза...

Аз пък като жена намирам начина на обличане на шефката на местното РПУ за изключително подходящ за случея. Не разбирам тези язвителни коментари по отншение на външния й вид.

Анонимен каза...

Не мисля,че жената не е стилна и не е облечена по протокол. А и както пише в самата статия, визитата е била изненадваща.

Анонимен каза...

Вие няма те ли си друга работа? С тези злобни коментари, ако съберете тая отрицателна енергия в работа ще ремонтирате всичко в гр. Троян.

Анонимен каза...

Абе, не им обръщайте внимание на тези женомразци. Явно се чудят, кого да оплйят в нета. Въобще не знаят за какво става въпрос.

Анонимен каза...

Напоследък е бъкано с хейтъри, това е нормално. Така че, въобще не им обръщайте внимание. Жената си е супер, върши си работата и хората я уважават. Браво но г-жа Петкова!

Анонимен каза...

Госпожа Петкова е много добър професионалист в работата си. Стриктно и съвестно изпълнява задълженията си. Браво! Дано и занапред да продължи така!

Анонимен каза...

Комсомолски секретар ли? Далече си от истината. Оставете жената да си върши работата. Стига с тези измислици. Злобари!

Анонимен каза...

Само като й погледнете снимката си личи, че шефката на МВР в Троян си изглежда с перфектна визия и стел. Явно тези по-горе имат някаква лична причина да пишат тези неща. То се вижда, че това са пълни глупости.

Анонимен каза...

Няма за какво друго да се хванете, та облеклото й коментирате. Това обяснява какви са качествата й като професионалист.

Анонимен каза...

Абе супер си е облечена жената, намерили за какво да се хванат.

Анонимен каза...

Шефката на МВР е една обичана и уважавана дама, със страхотни професионални качества доказани във времето. Нормолно е да има хора които да й завиждат. Но няма за какво да се хванат.

Анонимен каза...

Това пък с комсомолския секретар беше върха на цинизма. Този сигрно не е виждал как се обличаха тези секретари. Г-жа Петкова няма нищо общо с тях.

Анонимен каза...

Всички защитници от митинг в нейна защита ли се връщате а сега и тук.Не нямаме друга работа , отпуска сме.А и пенсионерския клуб не работеше..

Анонимен каза...

Нека,бе! Нека!
Нека и старците да оплакнат окото!
Вие сега, като го оплакнахте и ви потекоха лигите,ама ви е шубе, щото тя има пищов и ш ви го гръмне, ко не остане доволна...
Хо-хо-хо...
Перверзници похотливи!

Анонимен каза...

Тролът от статията за Мондешки се е преместил тук! :):):)

Анонимен каза...

Значи тя нормално си се облича така, а ако предварително се знае за такова посещение - ще бъде облечена както трябва.
Това си е чиста проба лицемерие.

Анонимен каза...

По дрехите посреща, по акъла изпраща!
Казал Хитър Петър нявга, но според модерна България, той е хейтър,няма пари и не се е реализирал.

Анонимен каза...

А на вас като толкова ви пука за полицията в Троян, мога ли да попитам защо Ичев е в болничен. Защото се крие.

Анонимен каза...

Има още много въпроси основният от които е защо Ичев е подслонил Сдружение 166 на адреса на РПУ - Троян?

Анонимен каза...

Дори телефоните на дружеството и тези на дежурните в полицията са общи. Има ли Ичев обяснение за това?

Анонимен каза...

Това означава, че местното РПУ в гр. Троян е било използвано като ООД. Кой според вас е допуснал такава корупция в такива огромни мащаби?

Анонимен каза...

Абсолютно си прав и понеже корупцията следва да се прикрие почваме да хулим гл. инспектор Петкова. Безсрамници!

Анонимен каза...

Абе според мен всички тези негативни коментари за новата шефка на РПУ Троян, защото на някой хора им изнася повече Ичев, защото става за частните нужди на Сдружение 166!

Анонимен каза...

Работата е ясна и отдалче намирисва на сериозна корупция, целта е да се омаскари г-жа Петкова и Ичев да се върне на бял кон. Просто е по-подходящ за някой корумпирани типове.

Анонимен каза...

Вижте колко е смешно само, г-жа Петкова до сега си е изпълнявала безупречно задълженията в Ловеч, а сега изевднъж видиш ли като я преместиха в Троян била най-лошата. Задайте си въпроса защо - просто защото не е удобна и податлива на корупция както някой други, затова следва да бъде оплюта по всички правила. Срам!

Анонимен каза...

Прави сте хора. Съгласен съм с коментарите. Дай сега да хулим жената. Защо? Защото се бори с корупцията ли? И на Вас не ви изнася.

Анонимен каза...

След като такава мащабна корупция се е завихрила в Троян, че чак да се стигне до преместването на Ичев, представете си за какъв ресурс става въпрос. Нека кажем НЕ! на страха и корупцията.

Анонимен каза...

Ами то е ясно защо такива гневни коментари се пишат по адрес на една доказала се като професионалист дама, прост се чудят какво да и измислят за да я преместят и да си развяват байряка както им е удобно. Засрамете се!

Анонимен каза...

Дай Ви да хулите. Като толкова много знаете защо Вие не оправите нещата? Или както на улицата, виждате зад волана жена и дай да я хулим, да я псуваме, защото е жена. Я стига вече!

Анонимен каза...

Тя си вършеше великолепно работата в Ловеч, сега изведнъж видите ли нямала подходящ стил на обличане в Троян. Бабини диветини, целта е ясна връщането на предишния шеф с цел връщане на старото положение в което някои са се чувствали безкрайно спокойни и защитени по нечие крило. Няма да ви се получи.

Анонимен каза...

Г-жо Петкова, обръщам се към Вас с молба, бъдете себе си, борете се с корупцията и хулиганството. Не обръщай те внимание на злобните коментари. Нали знаете - По-добре на хората в устата, отколкото в краката! Това значи, че си гледате добре работата.

Анонимен каза...

Кой е допуснал такива мащаби на корупция , че да подслони Сдружение 166 на адреса на РПУ- Троян, че даже телефоните на дежурните в полицията да са общи. Нека кажем не на страха и корупцията и да оставим новата началничка да си върши работата.

Анонимен каза...

Истина прозира отвсякъде, не може един служител на МВР в Ловеч да бъде номер едно, а в момента на прехвърлянето му бъде тотално омаскарен и охулен като абсолютен некадърник, освен ако не са бръкнали в някой джоб. Това е начина в България да се справим с корупцията и задкулисието. Браво за решението за преместване на г-жа Петкова. Тя ще изкорени тази позорна практика и нещата най-сетне ще тръгнат в правилната посока. Браво!

Анонимен каза...

Жените са много по отговорни в задълженията си. Много пъти това се е виждало не само у нас, но и по света. Така, че продължавайте напред г-жо Петкова, не се отказвайте, а наказвайте!

Анонимен каза...

Хайде, да оставим жената да си гледа работата!

Анонимен каза...

Смятате ли, че като обиждате и хулите сте много велики? Стига вече! Като чета някои от коментарите направо ме е срам. За Вас няма угодия. Всичко хубаво трябва бързо да се оплюе. Оставете жената да си върши работата!

Анонимен каза...

Габровските инж.ги приемаха с 2,50.Момичето поне има специалност.

Анонимен каза...

Дано въведе ред , защото до сега ред нямаше! Жалко за Ловешката полиция.

Анонимен каза...

Цитат на деня - Дано Ичев не се изживява като рейнджър и в Ловеч, че там не са толкова търпеливи като троянци. Хареса ми. Браво на автора!

Анонимен каза...

Да и на мен ми хареса този коментар. Да пожелаем успех на жената!

Анонимен каза...

Този г-н Ичев толкова ли няма ли кой да го провери???? Че си взима болнични, за да ходи на море?!?!?!

Анонимен каза...

Марин Ичев е на море, как така по начина по който Минко Акимов няма един ден отпуск докато е бил шеф на РПУ-Троян. Той е бил командировка, вместо на море за да му плащат хотела, храната и бензина. Сега Ичев в болничен, а на море и то не къде да е а при кмет който се опитва да му помага да отърве кожата.

Анонимен каза...

Да в Троян Ичев имаше крилата фраза АЗ СЪМ ЗАКОНА!!!

Анонимен каза...

Ако има закони в тази държава Ичев ще се изплави пред съда да обяснява каква е тази корупционна практика в РПУ-Троян? Кой ходатайства за Ичев, значи е част от ОПГ!

Анонимен каза...

Разследване до край, да се сезира ИНСПЕКТОРАТА НА МВР за Ичев и Акимов и да бъде проверена дейността им в Троян. Да кажем не на страха. Минко Акимов колко ще го търпим още тоя дъртак, където съсипа ГЕРБ Троян. Защо Иван Миховски не пресече октопода Акимов, заради който ГЕРБ загуби изборите за кмет в Троян! Акимов и Ичев са еднакво опасни - Сдружение Троян 166!!! Не на корупцията , добила чудовищни размери благодарение на тях! Да дойде човек от София да ги разнищи!!!

Анонимен каза...

Инспектор Петкова не е толкова решителна, ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ОТ ЗАМ. МИНИСТРИТЕ И ЕКИП ОТ СОФИЯ ЗА ДА СЕ СПРАВЯТ С МАФИЯТА СЪЗДАДЕНА ОТ АКИМОВ И ИЧЕВ - СДРУЖЕНИЕ ТРОЯН 166. Петкова е от региона, трябва твърда ръка, положението е сериозна - козаНостра ряпа да яде. Огледаите се какъв страх има в очите на няколко силни на деня в Троян и как искат Петкова да е вън. Аз казвам да дойде екип от София и да започне щателна проверка, да разпитат всеки, да проверят всичко. Браво, най-накрая се случи нещо - бялата лястовица кацна, злото - Минко Акимов и Ичев вън.

Анонимен каза...

В GOOGLE АДРЕСА НА РПУ ТРОЯН Е СЪЩИЯ КАТО НА СДРУЖЕНИЕ ТРОЯН 166, А ТЕЛЕФОНАТА ЦЕНТРАЛА НА ПОЛИЦИЯТА И ТЕЛЕФОНА НА ДЕЖУРНАТА Е СЪЩИЯТ КАТО НА СДРУЖЕНИЕТО!!! КАКВО СТАВА БЕ ХОРА! ТОВА Е ПРЕСТЪПНА ГРУПА! СИГНАЛИ ДО ЕВРО-ПАРЛАМЕНТА И СЪВЕТА НА ЕВРОПА ПУСКАМ ВЕДНАГА ЛИЧНО АЗ. ДА КАЖЕМ НЕ НА КОРУПЦИЯТА!

Анонимен каза...

Сега ще видите МАФИЯТА предвождана от Минко Акимов как действа, заплахи, мръснишки номера, интриги и какво ли не . Запорираха сградата на Стройрайона от охранителната фирмата на жената на Акимов - Дариус. Защо Акимов има интерес от контрол върху полицията, защото има много интереси - дори и охраната на повечето обекти в Троян се извършва от жена му със съдействието на полицията в Троян. Сдружението е превърнало РПУ- Троян в частна бандитска група. Вижте дали има жалби срещу спонсори внасящи пари в сдружението за издръжка на РПУ-Троян!

Анонимен каза...

В момента Ичев се води официално в болнични, а неофициално е на море при своя приятел кмет за да договорят излизането от заплетената ситуация. Позор.

Анонимен каза...

Май вече няма да я има крилатата фраза "АЗ СЪМ ЗАКОНА!", ЗАЩОТО ЗАКОНА ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.

Анонимен каза...

Да се проверят Акимов и Ичев! Щом трябва да се сезират органите в София и да дойдат на проверка. Аз съм за упражняването на контрол върху всички дейности свързани с господата.

Анонимен каза...

Най-вероятно Инчев да бъде подведен под отговорност за делата които са вършени по негово време в местното РПУ, наистина следва да дойдат по-виши началници за да не се замете истината за пореден път под килима. Само така нещата в Троян ще тръгнат в правилната посока.

Анонимен каза...

Как си обяснявате факта, че като напишете в търсачката на Google.bg адреса на местното РПУ в Троян излиза адреса на Сдружение 166? Това е прецедент който подлежи на сериозно разследване от страна на прокуратурата. Затова някой хора са в болнични.

Анонимен каза...

Къде е законът за тези господа? Законите са за всички! Много смело изказване - Аз съм закона! Пуснете му проверка, вижте къде е и с какво се занимава. Пък да видим, тогава кой е закона!

Анонимен каза...

То месното РПУ се е превърнало по времето на Ичев в частна охранителна фирма, която охранява повечето обекти в града заедно със фирмата на жената на Акимов. Затова се опитват да злепоставят новата шефка на полицията.

Анонимен каза...

Нали държавата се бори срещу фалшивите болнични. Е тогава къде е държавата в случая? Или за обикновенния човек има наказания, а за тях не. Да се провери дали господинът ползва фалшив болничен лист за лични облаги и ако е така да се накажат всички свързани с издаването му.

Анонимен каза...

Евала на господата - Акимов и Ичев! Защо да си взимат отпуск, като могат да си ползват болнични за почивките и моретата.....Защо да плащат за почивки, като могат да си ги пишат командировки и всичко да им се плаща от държавата, а държавата това сме ние, които си плащаме данъците, за да може хора като Акимов и Ичев да си почиват, пият и ядат на корем безплатно. Събудете се хора!!!!! Не може да продължаваме по този начин!

Анонимен каза...

Има тривожни данни за сериозни злоупотреби в РПУ Троян. Също съм на мнение, че следва да се изпратят разследващи полицай от София за да се стигне до дъното на тази история.

Анонимен каза...

главен инспектор Павлова безспорно се е доказала като човек с високи професионални качества, но все пак да не забравяме, че тя е местна и върху нея може да бъде оказан натиск. Ето защо следва де се изпратят хора които не са свързани с месната власт, за да се проведе едно истинско и сериозно разследване което да даде резултат.

Анонимен каза...

В Троян цари масова псиохоза и страх от методите на Акимов. Необходима е твърда намеса от по-висока инстанция за да се пресече паяжината която този човек е създал около себе си.

Анонимен каза...

Така е, новият шеф на РПУ - Троян е с доказани качества, но няма силата да се противопостави на на тази върхушка окупирала целия град. Необходимо е да се намесят от Върховна прокуратура за да няма зависимости с месни лица.

Анонимен каза...

Защо г-н Ичев кара кола от Сдружение Троян 166 - Шкода, безплатен бензин.....?!?!?!?Корупцията има много лица - това е истинското й лице!

Анонимен каза...

НАП защо не провери апартамента на Ичев в гр. Ловеч??????????????

Анонимен каза...

Сдружение Троян 166 издържа ли семейството на Ичев и ремонтирало ли е апартамента му в гр. Ловеч, за да му осигури комфорта му като бъдещ шеф на ОДП?? Ичев част ли е от ОПГ???

Анонимен каза...

Истина ли е, че Ичев имал няколко телефона??? Това нормално ли е?

Анонимен каза...

Защо не проверите по клетките на мобилните оператори къде боледува г-н Ичев - в болничен е!!!!!!Това е криеница, но от правосъдие или от търговия с влияние!?!Разследване, докога????? Къде е МВР?

Анонимен каза...

Защо не проследите телефонните разговори на Ичев и Акимов през последния месец, това е лесно за МВР?

Анонимен каза...

Никой не оспорва професионалните способности на гл. инспектор Петкова, а става дума,че има решение на НС за външният вид на граждани и държавни служители ползващи и работещи в държавни учреждения, МОЛЯ!!!Тя наработа ли е, или на плажен бар? Моля не отклонявайте повдигнатата критика за дрескота на един от най-важните държавни служители в Общината!!!!!

Анонимен каза...

До 87-ми......
На теб ако дрескода ти е като писането, ясно за какъв стил говорим! Вместо да коментираш облеклото на г-жа Петкова, отвори някоя граматика, за да поучиш малко!! МОЛЯ!!!!!!!

Анонимен каза...

Според вас нормално ли е бившият шеф на РПУ Троян да шофира кола регистрирана на фирма Сдружение 166? Има доста неясноти ще излязат наяве ако прокуратурата се разрови.

Анонимен каза...

Отвсякъде е ясно, че има конфликт на интереси, затова се опитвате да оплюете новоназначения шеф.

Анонимен каза...

Съгласна съм с коментара на 88-ми.Първо трябва да се научим да четем и пишем грамотно, а след това да пишем коментари.

Анонимен каза...

Не виждам някой да отклонява темата. Тя е създадена затово за да бъде омаскарена новата шефка и по възмжност Ичев да бъде върнат на старото място. Просто така е по-изгодно на гореспоминатите.

Анонимен каза...

То е ясно, че се търси начин старият шеф да бъде върнат на работа, това е причината да бъде създадена тази тема. Въпросът е Защо? Може да си отговорите като прочетете за зависимостите в предишните коментари.

Анонимен каза...

То е ясно, че се търси начин старият шеф да бъде върнат на работа, това е причината да бъде създадена тази тема. Въпросът е Защо? Може да си отговорите като прочетете за зависимостите в предишните коментари.

Анонимен каза...

Какво има толкова много да умуваме. Ясно е, че новата шефка не се поддава на корупционни практики и следво до й намерим кусур за да я махнем. На мен ми се струва, че причината за дрескода е толкова банална, че дори не си заслужава да бъде коментирана.

Анонимен каза...

Новия шеф на полицията не е удобен на господата Бизнесмени в гр.Троян и това е проблема на деня в момента.Как иначе Пламен Данов,Нешката и депутата-маслар Миховски ще карат пияни ежедневно,Риковеца и Радевски няма как да прикриват инцидентите във фабриките си и т.н. и т.н . На инсп. Петкова трябва да се даде време да опита да унищожи този октопод и всички негови пипала, за да можем да живеем без страх в прекрасния ни град.

Анонимен каза...

А защо големите медий нищо не казват за тази мафия, а си мълчат? Толкова ли няма кой ДА ги информира?

Анонимен каза...

Все педали ли пишат в този сайт Гн. Маринов?
Изписаха 97 коментара, но никой не забеляза, че новата началничка е мацка та дрънка. И с униформа и с
дънки все си е готино гадже с големи бомби, дълги крака и сладка муцунка. Лично аз я предпочитам чисто голичка! С удоволствие ще я оставя да ме арестува!

Анонимен каза...

И Ичев тичаше по " стъпките " на Левски/следващата публикация/,но май вече" тича" по други стъпки!!!

Анонимен каза...

коментар № 100-Ичев в момента е в немилост. 2 варианта или отива на кино или се връща като шеф на ОД на МВР Ловеч. Всички други коментари са излишни. Борба за лоби. А... за новата шеф на РУП Троян, може да е добър следовател но няма знания и опит за шеф.Така че е временно.И без коментари , пия вода от извора, но споделям.

Анонимен каза...

А Ичев какви знания и опит има?

Анонимен каза...

101ви, е как какви? Другаря Ичев е завършил в Габрово.
Там и борова клонка да боднеш ще избие круша. Най вече е завършил по партийна линия. И майка му и баща му са работили като партийни функционери в БКП.

Анонимен каза...

Да №88, допуснал съм доста грешки в коментара ми за облеклото на г-жа Петкова.Благодаря за отправената ми критика и препоръка.Надявам се,че не се е обидила и ще се съобразява каква държавна институция представлява!

Анонимен каза...

Като маика ти когато се е запознала с бащати еи селянин прост

Анонимен каза...

Съществуват два варианта за Ичката-или дознател в Луковит,или АУТ от системата!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |