Цветомир и Андрей от Троян с награди от международен конкурс

* Двамата възпитаници на компютърната школа към ОПЦ с ръководител Диана Урчева спечелиха сребро и бронз за колаж от
  „Творчество без граници”, Хасково 2016
Отличници
Цветомир, г-жа Урчева и Андрей след награждаването, Хасково, 13 май 2016 г.
ДВАМА възпитаници на Школата по информационни технологии към Общинския педагогически център (ОПЦ) в Троян – 12-годишният Цветомир Петков и Андрей Иванов, на 14 г., спечелиха награди от Седмия международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници”, Хасково 2016. Троянските ученици участваха в раздела за компютърен колаж, като Цветомир зае второ място с колажа си „Не на войната!, а Андрей, представил двата колажа „Не на дрогата!” и „Еволюция?”, е трети. Нашите момчета, и двете са ученици в СОУ „Св. Климент Охридски”, бяха отличени със сребърен и бронзов медал и им бе присъдено званието лауреат. Ръководител на Школата по информационни технологии към ОПЦ – Троян е Диана Урчева, под чието ръководство се готвили двамата призьори.

"Не на войната!", Цветомир Петков, второ място
"Не на дрогата", Андрей Иванов, трето място
КОНКУРЕНЦИЯТА на сегашното издание на „Творчество без граници” била изключително сериозна: в категорията за рисунка участвали 552-ма с 1032 рисунки, а за колаж - 382-ма с 629 колажа, плюс 151 участници от чужбина с 301 творби; по регламент участниците могат да дса от 4- до 27-годишни и са разделени в осем възрастови групи. Изключително съм доволна от представянето на нашите момчета, сподели пред Т21 г-жа Урчева. Преподавателката използва повода специално да благодари на директора на фирма „КОПА Хидросистем” инж. Владимир Младенов, дарил два компютъра и един лаптоп на ОПЦ, на които се води подготовката на децата от школата.

МЕЖДУНАРОДНИЯТ конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници” се организира от фондация „Еврика”, хасковското читалище „Заря – 1858 г.” и компютърна школа „Вале” (Хасково), а тазгодишното издание било под патронажа на евродепутата Мария Габриел. Конкурсът е включен в Националния календар за извънучилищните дейности на Министерството на образованието и науката за учебната 2015/16 г. Награждаването на призьорите се състояло на 13 май в голямата зала на читалището организатор.

Т21

2 коментара:

Васил Радойчевски каза...

Поздравления за наградените Цветомир и Андрей, както и за тяхната ръководителка - г-жа Урчева. Пожелавам им нови успехи.

Гена, забелязах малка техническа грешка. Загубил се е един интервал ("порегламент" - "по регламент".

troyan21 каза...

Г-н Радойчевски, благодарим, поправихме. Поздрави!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |