Искат оставката на Захари Велев като общински съветник

* ДПС – Троян: „Не приемаме г-н Захари Велев като наш представител, след като е взел решение да се отцепи от редиците на ДПС”

адв. Захари Велев
Сблъсъци

НА 5 АПРИЛ силната фигура в ДПС – Троян, зам.-председател на областната организация и общински съветник адв. Захари Велев подаде заявление за напускане на партията. По неговите думи – заради непреодолими различия с ловешкия депутат от ДПС и доскорошен областен партиен лидер Джейхан Ибрямов. Последва съобщение от страна на ДПС, че г-н Велев е изключен от партията. А сега с нарочна декларация общинското ръководство на ДПС в Троян му иска оставката като общински съветник.

МАЛКО ПО-РАНО, в средата на м. март, на областната партийна конференция за председател на Догановата партия в област Ловеч бе избрана Сурай Велиева (бивш областен управител на Ловеч в периода 2005/9 г.), другите трима претенденти за поста бяха адв. Захари Велев и ловчалиите Ертан Хасан и Емил Емилов. Именно г-жа Велиева ни изпрати (в петък, 22 април) споменатата декларация на ДПС – Троян, чийто пълен текст ще прочетете по-долу. Припомняме – лидер на ДПС в Троян от м. февруари т. г. е Айнур Кехайова, тя е и общински съветник, избрана от листата на ДПС заедно с г-н Велев.

Т21

Декларация

Ние, членовете на Общинския съвет на ДПС - Троян, заявяваме пълната си подкрепа за идеите и ценностите на ДПС, заложени в неговото създаване - защита правата и свободите на българските граждани. Категорично вярваме в силата на ДПС като национално отговорна българска партия и подкрепяме нашия Почетен председател д-р Ахмед Доган и ролята му в запазването на етническия мир в страната.

Ще отстояваме дългогодишните политически усилия на ДПС за евроатлантическата ориентация на България, работата й за активно и отговорно участие в законодателната, изпълнителната и местната власт във вътрешнополитическия живот, а в международен аспект - усилията й като водеща модерна, либерална партия, член на АЛДЕ - семейството на Европейските либерали.

Призоваваме общинския съветник Захари Велев, избран от листата на ДПС, да напусне Общинския съвет - Троян, където го изпратихме ние, избирателите на ДПС – Троян. Да не злоупотребява с доверието и волята на избирателя!

Не желаем волята ни да бъде подменена. Не приемаме г-н Захари Велев като наш представител, след като е взел решение да се отцепи от редиците на ПП „Движение за права и свободи” (ДПС). Ние изразяваме волята на  избирателите, подкрепили ДПС в Троян и очакваме оставката на г-н Захари Велев!

Тази Декларация е приета единодушно от членовете на Общинския съвет на ДПС - Троян на заседание, проведено на 13 април 2016 г.

Общински съвет на ДПС - Троян


Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Боже, каква драма!
Боже, как се тресе от вълнение цялата прогресивна троянска политическа и медийна селяния, Боже
Колко е хубаво, че днес вече ги няма ни Пеевски, ни Атака да всяват смут и да слагат прът в колелото на сФЕСтлото троянско бъдеще

Анонимен каза...

Малеееее ами сега кой ще дава парички на ДПС.РАботниците на Хари Велев дали пак ще са под строй в изборните комисий,ами парички за купуване на гласове кой ще дава.

Иванко каза...

Как е възможно в града,където още отекват стъпките на Левски, да има партия на рязани турци? Как е възможно да има и мекерета, родоотстъпници? Срамно и позорно!
ДПС - движение на престъпни субекти.

Анонимен каза...

Нещо не разбирам. Захари Велев беше лидер на ДПС и гласуваше в Общинския съвет за ГЕРБ. Сега ще става лидер на ДОСТ и пак гласува за ГЕРБ. ДПС и ДОСТ са смъртни врагове. Кой пие и кой плаща???

Анонимен каза...

Аз пък ще попитам - И КОЛКО?

Анонимен каза...

На Захари му плаща Марин Радевски и никой друг

Анонимен каза...

4-ти не знаеш ли кой пие и кой плаща.Всички от общински съвет,общинска администрация начело с ръсещата само глупости Дона пият,а ние гражданите на град Троян плащаме.

Анонимен каза...

Идват избориии!!!??!?!!?ще има лапачкаааа .Между другото коя е тая Велиева да не му е сестра

Анонимен каза...

Сурай е ломешка снаха.

Анонимен каза...

1-ви, ти си отчайващо ТЪП!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |