Напрежение в ДПС, нов председател

* Опити на областния лидер и ловешки депутат Джейхан Ибрямов да се налага в Троян * Адв. Захари Велев: „Заявих, че в този цирк няма да участвам” * Айнур Кехайова: „На общинско ниво организацията
 е единна”
Партийни
адв. Захари Велев, Джейхан Ибрямов
СКОРОШНАТА изборна конференция на общинската структура на ДПС в Троян никак не минала гладко, научи Т21. Като причината не са разногласия около новоизбрания общински председател на партията – общинската съветничка втори мандат Айнур Кехайова, която се ползва с доверието и уважението на съпартийците си. Проблемът дошъл „отвън” – от областния лидер на ДПС и ловешки депутат Джейхан Ибрямов, опитал се да диктува нещата еднолично и да наложи без дебат кандидатурата на г-жа Кехайова. Което довело до демонстративно напускане на голяма група делегати начело със силния човек на ДПС в Троян, общински съветник и зам.-областен председател на партията адв. Захари Велев.

ПОТЪРСИХМЕ за коментар адв. Захари Велев и той бе пределно откровен пред Т21: „Напрежението дойде от депутата (Джейхан Ибрямов – бел. ред.). На конференцията би трябвало да се чуе гласът на хората, а той идва и ни съобщава кого трябва да изберем, използвайки некоректни методи, включително заплахи?! И аз заявих, че в този цирк няма да участвам”. Г-н Велев бе категоричен, че едноличният подход на областния лидер на ДПС поставя на карта преизбирането му, ако пак води листата на следващите парламентарни избори. Но по-лошото е, че поставя на карта постигнатите добри резултати на ДПС в Ловешко.  

Новият председател на ДПС - Троян Айнур Кехайова
НА ВЪПРОСА ни има ли разногласия сред членовете на общинската структура на ДПС г-н Велев бе категоричен: „Групата е единна, ние не сме много хора, знаем се и един без друг не можем”. А оценката му за новоизбрания общински председател Айнур Кехайова, заменила на поста Исай Милев, бе изцяло положителна: „С Айнур се работи прекрасно”. „На общинско ниво организацията е единна, нямаме проблеми”, потвърди пред Т21 и г-жа Кехайова.

Т21

14 коментара:

Анонимен каза...

ДПС е етническа партия. Това е забранено от Конституцията на РБ.

Анонимен каза...

ДПС не е партия, а фирма.

Голяма фирма с обръчи от други фирми.

Анонимен каза...

Аллах Акбар!

Анонимен каза...

Какво ДПС в града на Левски? Какво ДПС в Троян и то с членове християни. Какво търсите в тази етническа партия? Ясно - алчните сте за власт и пари, ама ьоок

Анонимен каза...

захари,захари,джейхан те изпревари жена му на доган е секретарка, яка,засукана депесарка

Анонимен каза...

Ей Дженхай вземи си заминавай защото ако ти си водач на другите избори няма да имаш и 4000 гласа лично щи информираме Доган за твойте дерибейства из областа цървул какво ще направиш с онзи измамник Белял изчезвай от областа

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Lili каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Lili каза...

Област Ловеч се гордее с Народен представител като Джейхан Ибрямов, гордее се защото той носи промяната и слага край на режима със заплахите, изнудването и манипулациите. Браво г-н Ибрямов, на следващи избори сме убедени, че ще вкарате втори депутат от тази област. Хората ви подкрепят и ви се доверяват. Успех и за напред.

Анонимен каза...

Абе не му лижете задника ще ми прави приемна изчезвай занавай си по твоя край и кажи на тази Айнур да си наляга задникатя е държавен служител сега ще пратя писмо на Борисов какво и как помага от областа на оптеделен кръг хора от Борима скоро идват данс да те разровят и твойте преближени от ливадето от борима

Анонимен каза...

9- явно е говорител на област Ловеч , или е яла повечко локум и баклава! Тези рязани пищови от едно време създават само проблеми на Българите. Стават за артисти и крадци , а не за политици. Винаги са грабили България.

Анонимен каза...

Иван Макариев отново се намеси. Коментар № 10. Няма точка, няма запетайка, ново изречение, или главна буква.

Lili каза...

Ей, най-накрая се появи един достоен, умен и целеустремен председател и Вие му се качихте на главата бе! Не ви ли е срам, точно вие да говорите за морал и разследване, точно вие, които източихте парите на партията и когато се появи човек като депутата и ви спря кранчето, скочихте!!! Разберете, колкото и високо да викате, няма кой да ви чуе - край на изнудването, край на заплахите и натиска, проумейте го вече!
Айнур е прекрасен човек и това всички го знаят, никога не е делила хората на мюсюлмани или християни, на образовани и необразовани, на бели и черни. Айнур е човекът приеман и обичан от всички, тя е субектът, който ще изчисти името на структурата в Троян - проумей те го!!!

Анонимен каза...

Браво Айнур(13ти-Лили),права си за всичко трябва почистване на партията и всички стари муцуни вън от ръководството,да помагат само морално ,трябва млади хора който да увеличат влиянието на партията .
Бъди все така отзифчива и работлива и ще успееш,ти се ползваш с доверието на Ибрямов и благодарение на вас ще се преборите с старите мутри
Успех в ръководството ,може би пък следващия мандат станеш ОБЛАСТЕН,стягай се мъжко момче си

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |