Подпалиха три коли на братя Тоцеви

* Шефът на РУ на МВР - Троян гл. инсп. Марин Ичев потвърди -
 става дума за умишлен палеж * Два от автомобилите са
 изгорели напълно
Крими
МИНАЛАТА нощ, 12 април, в Троян са били запалени три автомобила, използвани от братята Фердо (40 г.) и Васил (37 г.) Тоцеви, научи Т21. Двата автомобила – „Опел Астра” и джип „Мерцедес ML”, са били паркирани един до друг пред жилището на единия от братята на ул. „Васил Левски”; третият автомобил - джип „Тойота Land Cruiser”, е бил пред дома на другия брат на ул. „Любен Каравелов”. „По всяка вероятност става дума за умишлени палежи”, коментира пред Т21 началникът на РУ на МВР главен инспектор Марин Ичев.

ВЕДНАГА след получените в РУ на МВР – Троян два сигнала, първият в 3:30 ч., вторият десетина минути по-късно, екипи на троянската Пожарна (РСПБЗН) били на мястото на инцидентите и угасили горящите автомобили, научихме от началника на огнеборците гл. инсп. Иван Шайлеков. В официалния бюлетин на ОД на МВР – Ловеч от 13 април се съобщава, че по случая работят криминалисти от троянското управление, но не се дават подробности. В сайта Novini.bg обаче, позовавайки се на източник от полицията, допълват картината – гумите на автомобилите са били залети със запалителна течност, две от колите са изгорели напълно, а от пожара пострадал и климатик на сграда в съседство. Предполага се, че огнената атака е извършена за отмъщение. За палежите са образувани две съдебни производства по чл. 330 от НК, предвиждащ затвор от 1 до 8 години.

БРАТЯ ТОЦЕВИ
са известни в Троян – занимаваха се със застраховане, а според цитирания сайт в момента бизнесът им е свързан с внос и ремонт на автомобили. Слуховете пък ги свързват с троянския ъндърграунд. През 2012 г. пострада друг автомобил на братята – техен джип „Мерцедес G320”, паркиран в близост до кафене „Дриймс”, бе потрошен посред нощ от неизвестен извършител.

Т21

Още по темата:

20 коментара:

Анонимен каза...

"става дума за умишлен палеж"
Уоу. Невероятно прозрение.
Дали сам е стигнал този извод или някой му го е подсказал или е ходил на врачка и там са му го подсказали.
Мен ако питате в единият автомобил са си забравили пуснат кастфона, той е дал на късо, от там е започнал пожар и се е прехвърлил на другото возило

Анонимен каза...

Абе,в Троян добре се забавлявате.От всичко си имате.

Анонимен каза...

Наистина се забавляваме както в цялата държава, голям смях пада!

Анонимен каза...

Браво на този дето ги е запалил!!!

Анонимен каза...

Ако бяхме нормална държава, тия двамата отдавна да са в затвора, ама не сме нормална държава и те са на свобода и продават наркотици та се скъсват.
Ако бяхме нормална държава, начело на полицията в Троян нямаше да е треторазряден компютърджия, а професионален полицай, ама не сме нормална държава и дилърите на наркотици си джиткат online. Естествено полицията пасува, т.е. съучаства с пълна сила. Или казано по друг начин прикрива ли Ичев ъндърграунда в Троян?
Така, че проблема не е в маймуните, като Тоцеви, Моцеви, Бацеви, Тиквоневци, и т.н.!
Проблема е в такива, като Ичев и Ичевци изобщо, защото по цял ден спят, като прасета в кочина. И само реват, че състава бил непълен и нямало кой да работи!
Кой да каже на Ичев, кои продават наркотици в Троян и къде става това? Или ще го водят на врачка (както 1-ви спомена), да се освести какво става в Троян?
Баста!

Анонимен каза...

Нали 90% от полицаите в Троян въртят частен бизнес и не ги интересува друго! Те нямат сметка да си вършат работата, просто стоят за стаж и осигуровки.

Анонимен каза...

кви застраховки кви 5 лева цял троян знае с какво се занимават....как се тяхните коли запалени и потрошени

Анонимен каза...

Човека се казва Фердинанд, а не Фердо.Малко по-сериозно де!Пълно каска покрива ли палеж?

Анонимен каза...

Едно време такава далавера вървеше...Сключваш завишено каско ,палиш колата и от застраховката прибираш кинти като за още три такива коли...Хайде честито на балъците...

Анонимен каза...

Тия двамата хубавци още ли не са в панделата,ве...

Анонимен каза...

Не са панделата поради причините описани от номер 5.
България е раят за престъпниците за мутрите и ченгетата, за комунисто-бароните и за олигарсите, за крадците и убийците, за лъжльовците в политиката и за политическите тарикати.
Но се питам следното:ЗАЩО ДОПУСНАХМЕ НИЕ, ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИТЕ, ТОЧНО ТИЯ ДА НИ ОТКРАДНАТ БЪЛГАРИЯ И ДА СИ Я НАПРАВЯТ СВОЙ ЗЕМЕН РАЙ?!
Най вероятно ,защото умните, талантливите и честните не се напъват , поначало са по-скромни, имат си професии /където са най-добрите/ и факт, който е особено гаден – те са много малко, а още по-малко от тях, за съжаление, се наемат с тежкия будителски кръст.Затова тези тарикати откраднаха нашата България. И разбира се, с помощта на ширещата се простотия, включително и в Интернет-форумите.
Страхувам се, че този процес е закономерен, като се има предвид драматичното съотношение.

Анонимен каза...

Страшни мишоци са тези дваматс.раздават пари на лихва карат коли които не са на тяхно име и се правят на играчи!оня феродо е пачия мозък в групата

Анонимен каза...

честни и почтени "бизнесмени-автомонтьори" хахах

Unknown каза...

В ТРОЯН СА ЕДНИ ОТ НАЙ СТАРИТЕ ПАРТИЗАНСКИ СТРУКТУРИ...ПРИМЕР...ДИСКОТЕКА ФЛАМИНГО НА ЦЕНТЪРА НА ОРЕШАКА...НЯКОЙ СЕ ИЗКРЕЩЯВА ИДВАТ КАЧУЛКИТЕ...ТВА В МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ...ЕДНА СЪБОТА БЕШЕ...ГЛЕДАМ НЯКАКВИ БЪРЗИ ДВИЖЕНИЯ...ИДВА ТРОЧНСКИЯ ПОЛИЦЕЙСКИ КОРПУС ПРОВЕРКА ЗА ОРЪЖИЕ...КАЧВАТ СЕ НА ГОРНИЯ ЕТАЖ...ОТЗАД СЕПАРЕТАТА УСПЯХ ДА ПРЕБРОЯ 14 ПИСТОЛЕТА...ТОВА СА ХОРА ОТ ЦЕНТРАЛЕН БАЛКАН...БАБА МЕЦА ИСКА ДА ТЕ ЯДЕ...И НЕ РАЗБИРА БЪЛГАРСКИ...ЗНАЕ МЕЧЕШКИ...

Unknown каза...


Unknown каза...

СНИМАХ 15 ГОДИНИ ПО ПЛЕВЕНСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ...ЗАПОЧНАХ ОТ ТРОЯН...ЕДНА ВЕЧЕР В ПАРК КАЙЛЪКА СЕ БАХА СЪБРАЛИ НА ДЪЛГА МАСА...МУТРИ И РОКЕРИ...ОТ ДРУГТА СТРАНА ПОЛИЦАИ И КАТАДЖИЙ...КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД ЧЕ КАТАДЖИЙТЕ НЕ СЕ ИМАТ ЗА ОБИКНОВЕННИ РЕДОВАЦИ А ЗА РАНГ МЕЖДУ ПОЛИЦАЙ И МИТНИЧАР...ИЛИ КАКТО КАЗВТ...ЕЛА ТУКА ГУГУТКО КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА...И...ЕДИН ПИЯН ПОЛИЦАЙ СЕ ПРОВИКВА...ЕЙ ФОТО НЯМЯ ЛИ ДА МЕ СНИМАШ БЕЗ ПАРИ...ВИКАМ НЕ...ОНЯ СТАНА ДА СЕ БИЕ...ХВЪРЛИХ ФОТОАПАРАТУРАТА И ГО ИЗВИКАХ САМ В ТЪМНОТО...ТОЙ ПРЕСТЪПА ДО СВЕТЛАТА ЛИНИЯ И НЕ ПОСМЯ ДА ДОЙДЕ НАВЪН В ТЪМНИЦАТА...ВЪРНАХ СЕ...ИЗПРАВИХ СЕ ПРЕД ВСИЧКИЯ ТОЗИ МАЖКАРЛЪК И ИЗВАКАХ...АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ ВИ ГО Е КАЗАЛ...И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СТЕ МАСКАРИ...ВСИЧКИ СЕ ПОСМЯХА ЗА ИСТИНАТА...ТЕ СА СИЯ Я ПРИЕЛИ МОМЧЕТАТА...ШЕФА НА ЗАВЕДЕНИЕТО ДЕЧО БИВШ ПЛУВЕЦ И ЛОВДЖИЯ...СЕ БАШЕ ХВАНАЛ ЗА ОРЪЖИЕТО...МИСЛЕЛ ЧЕ ШЕ МИ СКОЧАТ ВСИЧКИ...ЕДИН ЧОВЕК МЕ ИЗВИКА ДА МУ НАПРАВЯ МОМЕНТАЛНИ СНИМКИ...ПЛАТИ СИ...ОСТАВИ МИ БАКШИШ И ПОЧТИ ПЪЛНА БУТИЛКА С УИСКИ...КАЗА ЧЕ Е ИЗТРЪПНАЛ КАТО СЪМ СЕ ИЗПРАВИЛ И СЪМ И ГО КАЗАЛ...

Анонимен каза...

ТРОЯН РИБАРИ
http://lovechmedia.com/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/%d0%bf%d0%be-%d0%b3%d0%be%d0%bb%d1%8f%d0%bc-%d1%89%d0%b0%d1%82-%d0%b7%d0%b0-%d0%b8%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82-%d1%81-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bf/

Анонимен каза...

Необратима истина.

Анонимен каза...

добре де ,но що им палят колите?

Анонимен каза...

А къде изчезна статията с ФЕРАРИ на малкия пазар???

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |