Поредният нахалник

* „Бусът е спрял на главната улица в Троян - пред кафене „Рио” на опасен завой, на 150 метра от сградата на полицията”
Читателите ни пишат
На 150 метра от сградата на полицията, Троян, 11 април 2016 г.
ПРИ ПРЕДИШНИТЕ два сигнала (наш и на наш читател) за нагло и тъпо нарушаване на правилата за движение в Троян - граничещо с гавра, не само с правилата за движение, но и изобщо с правилата за обществен ред и градско съжителство, - троянската полиция взе нужните мерки. Споменатите сигнали в Т21 бяха използвани като доказателство и след потвърждаване на свидетелските показания нарушителите бяха наказани – със съответните глоби и актове. 

ПРИПОМНЯМЕ: единият сигнал (виж „Къде е КАТ!!!”) бе за джип, спрял буквално насред кръстовището при Малкия пазар, а вторият, съвсем скорошен (виж „Наглец с „Опел” запуши кръстовището под болницата”) - за спиране в най-конфликтното и наситено с ПТП-та троянско кръстовище, на ул. „Христо Ботев” и ул. „Радецки” под болницата. И в двата случая на метри от местата има паркинги - тъй че никакво оправдание за наглостта. Сегашният сигнал ни изпрати по електронната поща нашият читател Красимир Вълев.

Т21

ЗДРАВЕЙТЕ, Т21. Изпращам Ви снимки на поредния нахалник, който си мисли, че всичко му е позволено. Бусът е спрял на главната улица в Троян - пред кафене „Рио” на опасен завой, на 150 метра от сградата на полицията. На снимките се вижда откъде минават хората и откъде ще трябва да „мине” детската количката. Поздрави от Троян :)

11 април 2016 г., Троян
Красимир Вълев

25 коментара:

Анонимен каза...

Мръсник !

Анонимен каза...

Какво толкова е станало?!
Наложило се поради някаква причина - спрял човекът.
Тя "всичката Мара втасала", та сте тръгнали с това да се занимавате!
Къде са паркингите в центъра?

Анонимен каза...

Само на 100 метра през моста има колкото искате места за паркиране!!!!!

Анонимен каза...

ТРОЯН РИБАРИ
http://lovechmedia.com/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/%d0%bf%d0%be-%d0%b3%d0%be%d0%bb%d1%8f%d0%bc-%d1%89%d0%b0%d1%82-%d0%b7%d0%b0-%d0%b8%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82-%d1%81-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bf/

Анонимен каза...

Тя всичката Мара втасала, че паркинги(не само един) ти се доискало!Сякаш до милицията няма,нито покрай реката,нито паркинга на Общината.Или за 100 000-ен Троян трябват повече,а?

Анонимен каза...

Ичев, ти си! Ама май и за контрол на движението не те бива!

Анонимен каза...

Такива като този с буса ги има много , но докато полицията спи няма да намаляват , а ще се увеличават. И после защо има нещастни случай.

Ванко каза...

Полицаите не спят. Те люпят семки.

Анонимен каза...

Незнам дали предполагате колко е трудно движението в Троян с бебешка количка! Знаете ли какви усилия са необходими, за да се движиш по разбитите тротоари, а там, където тротоарите са нови (например ул. Христо Ботев) през около 200-300 метра трябва да слизаш на платното за движение поради спрели на тротоара автомобили или поради някакъв вид препятствия например контейнери за смет поставени до електрически стълбове и редица други. Да, има и друга, макар и опасна алтернатива - да не се използват тротоарите. Но знаете ли това затруднение на майките с бебета не е най-лошото. Ако те с цената на много усилия все пак успяват да се качват и слизат по въпросните тротоари, то незнам как с това успяват да се справят хората в неравностойно положение!

Анонимен каза...

Да, паркинги има,но те не са достатъчни .Какво точно искате от полицаите? Те си вършат работата, според условията в държавата ни.

Дени каза...

Не мисля, че това е оправдание! Не мисля, че шофьорът на въпросния автомобил е проверил за свободно паркомясто, не мисля, че дори в главата му е минала тази мисъл! Не може всеки да спира където му хрумне! Как се очаква да преминат пешеходците, на мястото от снимката? По пътното платно, където завоят е достатъчно опасен??? Или да играят на руска рулетка???

Анонимен каза...

Шофьор съм.Никога не бих спрял там.
Ако се е наложило да се товари или разтоварва нещо може.Но липсва обезопасителни знаци за това.
А иначе,като не могат колите да спират на патя,спират на тротоара.
Основното предназначение на колите е да пренасят хора и товари.И докато не се осигури удобство за каране и паркиране,винаги ще има нарушители.
Има една немалка група хора,които си карат колите само да се показват.Те основно нарушават ограничението на скоростта и демонстративно спират на случайни места.Те са по интересни за органите на кат.Но по разбираеми причини,точно тази група е толерирана.
В крайна сметка,пред закона всички са равни.

Анонимен каза...

Знаете ли колко автомобили карат в насрещното по еднопосочни улици в града понеже на шофьорите така им е удобно повече - визирам ул. Любен Каравелов, визирам ул. Св. Св. Кирил и Методий, където се намира и НУ Св. Св. Кирил и Методий. И за този проблем ли полицията няма отношение?

Анонимен каза...

За да спреш на тротоар все пак има изискване да могат пешеходци да минават, макар и разстоянието да е по-малко от изискваното според закона.

Анонимен каза...

Завиждате, че човека си върши бизнеса който му върви и си е купил буса.хейтъри.

Анонимен каза...

KУКИТЕ ВАРДЯТ В ПЕТЪК НАВРЕД.

Анонимен каза...

15 ти ме остави без думи! Няма нищо общо с бизнеса дали му върви или не ,то ако много му върви бизнеса няма да кара този 10 годишен бус и ще има шофьор. Но хубаво е на тези форуми,че можеш да си направиш извод колко прост народ има напр. 15 ти. ЗАКОНА Е ЕДИН там не е споменава какъв ти е бизнеса.

Анонимен каза...

http://afera.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%88-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE.html

Анонимен каза...

В Троянът колкото по голяма простотия и наглост направиш значи си голям баровец и тежиш много,ако можеха пишманбизнеса да карат хеликоптери като в белите държави представете си къде щяха да ги паркират.....

Анонимен каза...

Нагличко е спрял. Ако се появи градския автобус откъм полицията трудно ще премине покрай буса.Ще стане задръстване и ще има псувни.Може пък водача да е прост и да не му пука.Има ги всякакви.

Анонимен каза...

Важно е,авторът на снимката да свидетелства.Иначе,работата на полицаите се обезмисля,ако го открият!

Анонимен каза...

Не си хабете силите и времето за да вършите работата на други.Всеки ден виждате десетки такива примери. Резултата е един-ние се ядосваме, а нищо не се променя.Същото е и от другата страна на "Захари Стоянов" към автогарата. На пешеходната пътека винаги има паркирани автомобили. На будката за вестници и закуски винаги има някой гладен за знания и сандвич полицай, но това нищо не променя! Не се хабете! Нали знаете, че такива като нас накрая го отнасят.Другите и дори да са пили или дрогирани-за тях правилата и законите не са важни! Свиквайте и не чакайте да се оправят нещата! По-лошо ще става,едва ли по-добре , а дано-ама надали!Полицаите не са виновни! Грешката е много,много по-голяма.Нека не се мразим и унищожаваме!
И без друго останахме малко! Утре ще сме още по-малко!
Любов и уважение към ближният!

Анонимен каза...

Защо и как е спрял може и ще се установи! Полицията ще си свърши работата. Но хайде да се запитаме всички заедно-защо всеки ден и навсякъде можем да видим как се шофира без обезопасителни колани и как се возят малки деца на предните седалки!?! Пак ли полицията ни е виновна? Вината си е в манталитета на хората! Трябва ли да дойдат немски, френски,италиански или сръбски пътни полицаи за да отнемат контролните точки и дори свидетелствата за управление?!? Какво да искаме за да има ред по пътищата - да ни зачислят по един персонален полицай, за да ни следи и контролира!? Тогава пък сигурно ще почнем да ги упрекваме, че са много и източват бюджета. Кенеди каза на американците: вие не гледайте какво Америка ще направи за вас - гледайте какво вие ще направите за Америка! Същото се отнася и за нас: Ако малко повече започнем да мислим за хората около нас, а не само за себе си - може би нещата ще се променят! Каквото и да пишем и говорим, нека не забравяме - без морал,духовна чистота,грамотност,толерантност,загриженост към ближните си,чест ,достойнсво,самодисциплина,спазване на общоприетите правила,състрадание и милосърдие, ние сме обречени на заличаване на българската същност!
Не всичко е пари и материални ценности!
Нека уважаваме и спазваме правилата! Законите на Република България! Нека спазваме Божиите заповеди!
Ако го правим постоянно-ще видите ясен и възходящ резултат! Нека ние с нашето поведение и на пътя, и в обществото да направим нашият град по-добър!
А нашите деца и наследници да го направят още по-добър! Защото той остава за тях! Но с общи усилия трябва да ги запазим!
П.П. Нека не упрекваме само Полицията.Ние сме хората,които трябва да спазваме правилата!
Който не признава правилата - нека Господ да го съди!

Анонимен каза...

Хареса ми коментара на 23-ти. За съжаление, обаче, това няма как да се случи. БЕЗНАДЕЖДНО Е!

Анонимен каза...

A в лъгът кръчмaтa нa Ивaн Мaкaриев aко неспре с джипa нa средaтa нa пътя неможе длъжни сме дa го зaобикaляме зaщото трябвa дa спре точно пред входa нa кръчмaтa.И тaм полициятa зaтвaря очи зaщото си пият пиенето зaедно...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |