Задържаха убиец на сърна

* Бракониерският лов е извършен между селата Велчево и Скандало, извършителят е 39-годишен троянец и го грози затвор до една година или глоба до 300 лв. * Имало ли е съучастник и кой е той?
Крими
МЪЖ на 39 години от Троян е бил задържан за извършен бракониерски лов в района между селата Велчево и Скандало в съседната община Априлци. Задържането е станало по сигнал за извършеното престъпление, подаден в РУ на МВР – Троян на 20 март в 18:00 ч. При проведените незабавни оперативни действия бракониерът е бил спипан в района на с. Орешак, пътуващ в лек автомобил „Фолксваген”, като в колата е открито и оръжието му – законно притежавана ловна карабина. При последвалия оглед на местопрестъплението е открит трупът на 5-годишен сръндак.

ПО СЛУЧАЯ е било образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 237 от НК, третиращ убийството на едър дивеч без разрешение и предвиждащ затвор до 1 година или глоба от 100 лв. до 300 лв., както и лишаване от правото да се упражнява определена дейност (в случая - лов). От неофициални източници научихме, че в бракониерството е замесен и втори човек, който при това е председател на ловната дружинка в едно троянско село. Той също е пътувал във „Фолксваген”-а и е бил задържан за 24 часа, сочи официалният бюлетин на МВР - Ловеч от 21 март. Срещу него обаче не било повдигнато обвинение.

Т21

6 коментара:

Анонимен каза...

Казвайте им имената на тези малоумници.Ще се наяде ли тоя пишлю с една сърна?

Анонимен каза...

Аха, значи този втория не е съучастник, за когото се предвижда същото наказание, а е седял в колата, да не избяга !

Анонимен каза...

Малииии, колко са велики наш`те полицай бе.
Ами какво правят по въпроса с паркиралите автомобили по Ботев - нищо.
Добре е сайта, че от време на време да покаже, че са успели все пак да свършат нещо полезно, покрай 95% безполезно бездействие.

Анонимен каза...

На 39 и 42 години са возелите се във Фоксвагена

Анонимен каза...

Голяма излагация и за двете момчета !!!

Анонимен каза...

За една сърна в затвора а за ограбилите държавата?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |