Лице на ТВ „Европа” счупи ръка по Нова година в Троян

* Водещият на „Темите” Ники Лефеджиев падна на заледеното недалеч от Малкия пазар

ТОП ЖУРНАЛИСТЪТ на новинарската телевизия „Европа” – водещият на коментарното предаване „Темите” Николай Лефеджиев, на 2 януари недалеч от Малкия пазар в Троян счупил лошо ръката си след падане на заледен участък, научи Т21. Столичанинът карал Нова година при троянски приятели, а случката му се случила малко преди отпътуването за София – пострадала китката на дясната ръка. Опитът за медицинска помощ в троянската болница пък ударил на камък, тъй като ортопедичното отделение вече не съществува, а дежурен ортопед в този ден нямало.

ПОСЛЕДВАЛО скоростно придвижване до столицата, чакане в затрупания от натрошени хора по празниците „Пирогов” и гипс. Въпросният гипс пък довел до нестандартно решение в студиото на „Темите” – по съвет на екипа си водещият за пред зрителите прикрива следите от троянската злополука с отворен лаптоп и контузията не личи. Със сигурност обаче на гостите в студиото голата гипсова истина лъсва и падат майтапи.

Т21

Бележка на редакцията

Хубава работа, ама троянска

* Добре все пак, че г-н Лефеджиев си замина преди снега, че иначе можеше и крак/глава да счупи

Разказваме всичко това не само като повод да споменем, че Троян и Троянско се радват на все по-голям и траен туристически интерес и вече са една от предпочитаните национални дестинации за ваканциите и празниците; което е добре, дай боже още. Има и други причини. На 2-ри сняг нямаше и не непочистените тротоари са причина за счупената ръка на г-н Лефеджиев.

Но след това падна сняг и ако с улиците горе-долу се справихме, троянските тротоари са нещо неописуемо, страховито, всичко друго, но не и място за придвижване на хора. Че са задръстени от паркирани напук на всичко коли – това се знае и е (голяма) тема на отделен разговор. Сега говорим за снежните грамади, за тоталната непочистеност, за безхаберието и на чистачите, и на собствениците на къщи, магазини и т. н., чиято отговорност е да изриват снега от тротоарите пред имотите си. Абсолютно безхаберие. И като на село, пълна селяния. Добре все пак, че г-н Лефеджиев си замина преди снега, че иначе можеше и крак/глава да счупи.

10 коментара:

Анонимен каза...

Тоя супер мега топ журналист сефте го виждам. А пък и изобщо не ме интересува.

Анонимен каза...

Единствената "новина" е, че в троянската болница вече няма ортопедично отделение. Това разбира се няма никакво значение за големите троянски "антикомунисти", днешни "демократи" от бившата БКП и техните медийни и всякакви слугинчета.
Искам все пак да припомня на тези дебили, че преди много години в това ортопедично отделение освен рутинната работа се правеше и Наука от д-р Стоян Кожухаров и съратникът му Конов.
За троянската болница се притеснявайте, а не за навехнатата ръчичка на някакъв журналист.
Притеснявайте се и за цената на водата, която много скоро ще ви удари жестоко и за което този вестник и сайт си правят оглушки и не ви информират.

Анонимен каза...

Щом очистя тротоара веднага някой паркира на него.Снегорините чистещи пътя хвърлят снега на тротоара. На много тротоари са разположени гюмове за боклук.

Анонимен каза...

Абе, с една дума-пълна скръб!!!

Анонимен каза...

По точно си е е...о майката

Анонимен каза...

нека видят как оцеляваме в провинцията то в София е лесно една снежинка да има и почва чистене,мрънкане ако се наложи болници море а ние в провинцията стъпваме здраво на леда защото болници няма,цар също и господ е високо затова сами се грижим за себе си ама добре че са празниците да видят софиянци че и оттатък околовръстното живеят хора

Анонимен каза...

Какви софиянци, има ли ги още? Просто, вече всички софиянци са от провинцията!

Анонимен каза...

1-ви, изкефи ме максимално, значи! Топ журналиста и аз сефте го виждам, даже не съм и чувала за него! :D

Анонимен каза...

Европа е много добра телевизия и има най-подробните новини,а Лефеджиев е добър.

Анонимен каза...

Абе то нашта болница умряла работа

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |