Сняг вали, пътната обстановка в Троянско - нормална

* Зам.-кметът Ангелов: „Републиканският път е почистен отлично, пътищата към селата и в града – също. Нямаме забележки към работата на снегопочистващите фирми” * В прохода –
 само МПС до 3,5 тона
Зима е
Поглед към пистата до хотел "Сима" на Беклемето
СНЯГ вали в цялата община Троян, но сериозни натрупвания няма, снегопочистването е в ход и пътната обстановка е нормална. „Републиканският път (от Ловеч през Троян и Троянския проход) е почистен отлично, пътищата към селата и в града – също. Снегопочистващите фирми изпълняват ангажиментите си и нямаме забележки към работата им”, коментира по телефона за Т21 в 10:30 ч. (3 януари) ресорният зам.-кмет Ангел Ангелов, който от сутринта бе на обход в общината заедно с кмета Донка Михайлова.

ПО-СИЛНО вали на Беклемето (Троянския проход), като там се очаква натрупванията да достигнат до 20 см, а на ветровитите места – до 30-45 см. В момента (11:00 ч.) в района на хотел „Сима” температурата е -8°C. Заради извършваното снегопочистване временно в прохода е ограничено движението на МПС с тегло над 3,5 т. Няма чувствителна промяна на ски обстановката в комплекса и засега функционира само пистата до хотела („Сима”), голямата писта и пистата към гората все още не работят.

Т21

Още по темата:

34 коментара:

Анонимен каза...

Евала на Ловешката община пътят Троян - Ловеч откъм ловешката част сутринта беше на асфалт а троянската не беше пипвана същата работа беше и преди три четени дена когато валя малко. Сега е опесъчено само по някой кръстовища а примерно кръстовището на Ботев и Симеон Велики е опесъчено а ул. Симеон Велики към момента не е. Малките улици не са пипани. Общо зето тези които чистят община Троян са много зле,и не им се харчат пари.

Анонимен каза...

Браво страшна реклама на хотел Сима! А сигурно проверяващите по пътя са слепи,добре че няма да вали много.

Анонимен каза...

до коментара на номер 1 говориш пълни глупости в 9 сутринта минах от ловеч за Троян до абланица не беше грам чистено само насипано и само едната лента ,,,от абланица до Троян се караше на асвалт явно си спал докато си карал

Анонимен каза...

Ей, платен драскач, преди малко пътувах от Ловеч за Троян - троянският участък изобщо не беше чистен нито сутринта, нито следобед

Анонимен каза...

Пътят към Шипково също НЕ е почистен. По-точно е минал снегорин, но е ЗАЛЕДЕНО. Опесъчено е само по някои завои в едната лента!!!

Анонимен каза...

Да купим очила на проверяващите

Анонимен каза...

До #3 или си спал или си лъжец , винаги всеки път когато завали сняг Ловеч се е представял отлично и винаги се вижда разликата на правата между Ломец и Лешница нащи още не са разбрали,че е заваляло сняг а ловчелите са го изчистели и опесъчили. Така беше и тази сутрин около седем часа и всеки път е така. Разлика има и на границата с Плевенско там май са по зле и от нас.

Анонимен каза...

Най вероятно 3 ти е от тези проверявщите дето обикалят.

Анонимен каза...

Не се сърдете,хора разни всеки със различни очи гледа.

Анонимен каза...

Голямо почистване Троян-Чифлик не е минавал снегорин.

Анонимен каза...

в 9 и 15 сутринта от ловешкия петрол до абланица не бе чистено само опесачено и то предимно в дясната лента имаше на абланица два камиона на снегопочивствашти фирми от абланица до добродан беше потчти до асфалт киша и сол вие какжо сте гледали нензам това беше в 9и 15 от там нататък не ме е.е кои кога е минал

Анонимен каза...

Пълна трагедия като цяло по всички пътища в града и общината,а недоразумението Ангелов явно не е оветряло още от празниците. А сега вдигнете и данъците както Ви нареди Тиквоний, да има поне за още какво да Ви псуваме де...

Анонимен каза...

Едно време при комунизма беше същото като каже партията,че е изчистено значи е почистено и нямаме право да разсъждаваме ,и сега е същото всички пътища в общината са почистени до асфалт и това е край.

Анонимен каза...

:))) 13-ти, разсмя ме истински. Благодаря! Много си прав! Почистено е и това е! Това, че е заледено и не е опесъчено, не е вярно. Аз не съм видяла добре!

Анонимен каза...

Гена,обърка ми представата за време.Помислих,че статията е писана преди една седмица.
Егати дебелоочието!Да твърдиш,че си изградил страхотен воден цикъл е едно,защото е под земята и не се вижда.Но да твърдиш,че си почистил пътищата,аааа нееее.Че сме слепци в Троян е факт,но чак пък толкова.

Albena Deshkova каза...

Днес по обяд ми се наложи да пътувам от Орешак до Троян и след час на обратно.Пътя беше ужасен,не опесъчен,затъпкан сняг.Всички се движиха с 40 км. нямаше изпреварвания (не заради спазване на закона).Снегорин не срещнах,но пък имаше партулка,нарушители ли дебнеше ?

Albena Deshkova каза...

Днес по обяд ми се наложи да пътувам от Орешак до Троян и след час на обратно.Пътя беше ужасен,не опесъчен,затъпкан сняг.Всички се движиха с 40 км. нямаше изпреварвания (не заради спазване на закона).Снегорин не срещнах,но пък имаше партулка,нарушители ли дебнеше ?

Анонимен каза...

Аман от мрънкалници! Ей ся гледах УиУето на телевизора. Каза, че всички пътища са проходими при демократични зимни условия, без Беклемето естествено. Каза, че са излезли 2000 снегорина, не каза къде са влезли, щото ги няма по пътищата. Ловеч - Троян го чисти АПИ, там е Уиеото, не Донка Михайлова, даже не и Марин Радевски. А в Троян си е зимна приказка, бяло като нов чаршаф. Не се виждат копки, мръсотии, даже и на места че няма тротоари не се вижда. Въобще - оптимистична картина.

Анонимен каза...

Някой знае ли дали ще има ваканция за патуващи?????????

Анонимен каза...

Абе не било чистено в Троян - глупости на търкалета! Днес два пъти ми се случи да карам след снегорин и по Ботев, и по Левски. И при първия сняг беше опесачено. Вие каквото обяснявате, още малко къщите ги е затрупал снегът до покрива.

Анонимен каза...

Донке, ела по София да видиш как се чисти. После се върни в Троян и глоби наред докато се научат.

Анонимен каза...

Ааа и 20-ти е от проверяващите. То Троян е само две улици.

Анонимен каза...

Живея в района на механото и чак тази сутрин видях едно Болгарче сигурно на възрастта на баба ми едвам носеше собственото си тегло,а да не говорим за чистене. Общо взето само да отбележи ,че е минал. Но пък иначе страшна пързалка си направихме с децата,добре че не опесачават.

Анонимен каза...

Ачо Мамин защо не спре да се излага???

Анонимен каза...

Ааа, приказвайте си вие, ама той Ачо Мамин е спициалист, харесват го хората, не е като да е някой, който ще иска да се върши работа!

Анонимен каза...

Ангеле,след подобна излагация в нормалните страни подават оставка.Помисли върху своята.

Анонимен каза...

Говорите за фрапиращата разлика по пътя Троян-Ловеч.
Същото е и с пътя Троян-Кърнаре.
Ако някой е минавал при все още проходим проход, но с навалял сняг ще ме разбере.

Анонимен каза...

Гена, кажи тази статия от кога е? От понеделник ли е? Кога са били на обход?

Анонимен каза...

Абе какъв обход звънали са по телефона. Много ясно че ще кажат че е изчистено,та нали ако глобят фирмите няма да има лапачка за зам. кмета и за другите по веригата. Това е най лесния начин пускат в една медия кьор фишек медията нищо не проверява само copy/paste на написаното така и медията си осигурява спокойствие и не дразни управляващите. Ама ние народа сме бунаци ,че търпим. Вината е изцяло в нас ,че търпим само се оплакваме и нищо задружно не правим.

Анонимен каза...

Чак пък оставки искате...Хайде осъзнайте се малко къде се намирате! Не сте в някой европейски град или пък в столицата, където са съсредоточени всички средства! Ако не сте излизали от града, вървете в други подобни на Троян градове, за да видите че положението е същото. Съвсем нормални са улиците, Вие какво искате- все пак е зима!

Анонимен каза...

В другите градове мамините зам кметове така ли се изцепват като ангел мамин?

Анонимен каза...

До 31-ви: Явно е, че г-н Ангелов ти е голям трън в очите! Не ти ли писна да го коментираш, половината коментари са от твоята злобна душица!!! А относно "мамин" ли е или не, и ти си нечий "мамин" или "мамина"

Анонимен каза...

Гена нещо се разминават статиите ти!!! Или по-точно направи уточнение. В едната статия пише, че няма пропуски в снегопочистването, а в другата, че има. И тук става една малка каша. Уточни че едната се отнася за 03.01.2016 г. , другата за 04.01.2016 г. Да е ясно на хората, че в неделя положението е било нормално, а в понеделник е имало проблем.

troyan21 каза...

До №33: В двете информацийки са посочени датите. И сте прав - в неделя нямаше, в понеделник имаше.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |