Поредната награда за „Калинел”

* Фирмата и собственикът й инж. Марин Радевски за трета поредна година получиха приза True Leaders (Истински лидери),
 връчван от ICAP Group
Отличници
Речта на инж. Марин Радевски при награждаването, „Рейнбоу Плаза”, София, 8 декември 2015 г.
ЗА ТРЕТА поредна година най-голямата троянска фирма, лидер в бранша си у нас и на Балканите и основен доставчик на мегаконцерна „Икеа” – производителят на олекотени завивки, възглавни, матраци и полиестерна вата „Калинел” ЕООД, получи отличието True Leaders (Истински лидери). Наградата се връчва от ИКАП (ICAP Group) България за трета поредна година, като отличените компании се оценяват по критериите: печалба (трябва да са сред 300-та най-печеливши компании по EBITDA за годината), персонал (увеличение на заетите спрямо предходната година), кредитна стабилност (с кредитна оценка ICAP Credit Score B2 - A1), позиции (да са лидери в своя сектор).

Трите приза True Leaders на "Калинел" и инж. Радевски
ЦЕРЕМОНИЯТА по награждаването се състоя на 8 декември в конгресния център „Рейнбоу Плаза” в София с участието на над 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и държавни институции. Призът на „Калинел” ЕООД (Троян) получи собственикът и управител на фирмата инж. Марин Радевски, а му я връчи италианката Роза Кузмано, главен секретар на Италианската търговска камара в България. Сред наградените са фирми като „Кока-Кола Ботълинг България” АД, „Луфтфханза Техник София” ООД, „Каменица” АД, „Кауфланд България” ЕООД, „Порше БГ” ЕООД и др.

ПРИПОМНЯМЕ, че преди по-малко от месец (18 ноември) „Калинел” ЕООД и инж. Радевски получиха награда за третото си място в престижната класация „Най-добър работодател в България - 2015 г.”, раздел средни и големи компании. Тоянската фирма бе изпреварена единствено от гигантите „Актавис” и „Ди Ейч Ел експрес”.

Т21

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления, такива работодатели трябват на Троян!

Анонимен каза...

Това е наи големият Мошеник и Измамник ,как може да се подиграва с еаботниците си този Грозник.

Анонимен каза...

Такъв голям обем на работа се оправяла трудно,поздравления за Радевски. Прави ми впечатление ,че работниците нямат самочуствието че работят в такава голяма фирма. Според мен трябва да имат друг стандарт на живот,иначе всичко изглежда напудрено.

Анонимен каза...

Браво другарю Дичевски

Анонимен каза...

Разбираемо е комунистическите тролове да плюят по Калинел. Техните "бизнесмени" май до сега не са получавали никаква награда като работодатели.

Анонимен каза...

Не си прав 5-ти. Само преди седмица Рико стил получи награда.

Анонимен каза...

Като плащаш минимална заплата на работниците си и ги експлоатираш до дупка, КАК няма си на печалба??? Статията е подигравателна, тоест виждате ли как печелим на гърба на измъчените работници с МИНИМАЛНА заплата.

Анонимен каза...

5-ти няма значение дали са получавали ,или не са някаква награда която овен да си я сложиш на рафта зад бюрото или да си я завреш някъде за друго не върши работа на обикновения работник. Тази награда не им храни семействата,като отидеш в магазина вадиш пари а не награди. Така,че само може да им завиждате на така наречените комунистически тролове :)))

Анонимен каза...

Имало подписка за петицията на Марешки в аптеките му. Вървете и се подпишете ако искате да зареждате гориво с 20-30ст надолу, а не като при нашите обирджии тук

Анонимен каза...

Всичко е фалш и измама в БГ.Целият бизнес се крепи само и единствено на абсолютно смешните заплати за които работят хората в тези фирми в сравнение с подобните от другите държави в ЕС.Ако се направи сравнение с подобните на Калинел и участващи в това съревнование фирми ,надали ще има друга фирма където да работят хората за 300-400евро на МЕСЕЦ,ако и толкова плаща Радевски изобщо.

Анонимен каза...

Благодарение на ниските заплати робовладелците натрупаха състояние много бързо много бързо забогатяха и не че не могат да плащат по повече ама като има кой да таботи за 300 никой няма да даде 1500.Най-ниската средна работна заплата не само в ЕС,но и на Балканите е в България!Така наречния български бизнес е сбирщина от цървули!Имат невероятни изисквания срещу,които предлагат меко казано смешни и унизителни заплати!Това е съчетано с гадно робовладлско отношение!Естествено е всичко живо и нормално да напуска тази пародия на държава. Не може двайсет години цените да гонят европейските, заплатите да са сомалийски! Е затова се обезбългари страната! Младите, ако искат да успеят в Отечеството - да стават комунисти, иначе спукана ви е работата, другари!

Анонимен каза...

11-ти, не са ли всички описани от теб робовладелци бивши и настоящи комунисти? Защо младите не станат националисти, за да попитат робовладелците от къде откраднаха началните капитали за фабриките? След това да попитат защо приеха законите довели до сегашното състояние на България и дали тези закони не са противонародни и какви интереси те обслужват?

Анонимен каза...

Значи калинел работи за ИКЕЯ ,СОБСТВЕНИКА на ИКЕЯ ДАВА НА ДЕН ЗА ВСЕКИ РАБОТНИК 75 ЛЕВА ТОО РАДЕВСКИ ГИ ВЗЕМА И 2000 РАБОТНИКА ПО 75 ЛЕВА =150000 ЛЕВА НА ДЕН А ТОЙ ИМ ДАВА ПО 35 ЛЕВА НА ДЕН КРАДЕ ПО 30 ЛЕВА ОТ ЧОВЕК 2000х30 = 60000 ЛЕВА НА ДЕН .ДА ТИ СЕ НЕЗНАЕ И КАЛИНЕЛА НЕ Е НИКАК ДОБРА ФАБРИКА А ТОЙ ЗА ТУЙ РАДЕВИЧА КАРА бмв х5

Анонимен каза...

Значи калинел работи за ИКЕЯ ,СОБСТВЕНИКА на ИКЕЯ ДАВА НА ДЕН ЗА ВСЕКИ РАБОТНИК 75 ЛЕВА ТОО РАДЕВСКИ ГИ ВЗЕМА И 2000 РАБОТНИКА ПО 75 ЛЕВА =150000 ЛЕВА НА ДЕН А ТОЙ ИМ ДАВА ПО 35 ЛЕВА НА ДЕН КРАДЕ ПО 40 ЛЕВА ОТ ЧОВЕК 2000х40 = 80 000 ЛЕВА НА ДЕН .ДА ТИ СЕ НЕЗНАЕ И КАЛИНЕЛА НЕ Е НИКАК ДОБРА ФАБРИКА А ТОЙ ЗА ТУЙ РАДЕВИЧА КАРА бмв х5

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |