Минчо Казанджиев се жали, иска касиране на изборите в Ловеч

* Жалбата на бившия вече червен градоначалник е регистрирана в ловешкия Административен съд на 7 ноември 
 
Минчо Казанджиев
Местни избори 2015

НА 7 НОЕМВРИ в Административния съд в Ловеч чрез Общинската избирателна комисия (ОИК) - Ловеч е заведена жалба от загубилия кметския балотаж на 1 ноември кметски кандидат Минчо Казанджиев (БСП) – досегашния ловешки градоначалник, борещ се за четвърти пореден мандат. Това съобщи ловешкият сайт www.lovechtoday.eu. В жалбата се оспорват резултатите от балотажа и се иска касиране на изборите. Припомняме – червеният Казанджиев изгуби кметската битка за Ловеч в оспорвана надпревара с Корнелия Маринова (ГЕРБ), която на втория тур надделя с 51,7% (10 969 гласа) срещу 48,3% (10 233 гласа).

ТЕКСТЪТ на жалбата на Минчо Казанджиев липсва в страницата на ОИК – Ловеч. Но атакуваното решение на ОИК - Ловеч е достъпно – то е №391-МИ от 1 ноември 2015 г. и гласи: „Днес, 1 ноември 2015 г., в 23:55 ч. Общинската избирателна комисия на основание чл. 452 от Изборния кодекс и въз основа на получените данни от протоколите на СИК реши: Обявява за избран за кмет на община Ловеч , област Ловеч, на втори тур Корнелия Добрева Маринова”. Решението е подписано без възражения от всички членове на комисията.

Т21

2 коментара:

Анонимен каза...

И като се жали какво? Това ще промени изборния резултат? Ха, ха!Такъв случай няма. Някой му е виновен, но не и той самия, не и "приближената му" заместник кметица? Жалък е! Недостойно е за мъж и управленец за какъвто се имаше.

Анонимен каза...

Мястото на комунистите е на бунището на Историята ! Да си ходи на Терзийското и да пасе овце (макар, че за това акъл требе) :-)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |