„Речено-сторено!” - модел на ГЕРБ за бъдещото управление на Троян

Местни избори 2015

ПРОВЕДОХМЕ нагледна кампания „Речено-сторено!” - модел на бъдещото управление на община Троян - сред и за хората! Така накратко можем да обобщим всичко, което нашите кандидатите в Местни избори 2015 сториха през последния месец. Много срещи, много разговори, много слушане и най-вече чуване, много поставени проблеми и много разрешени още в движение, защото не всичко е пари, но във всичко влагаме воля и желание за работа, внимание и човечност.

САМО ЕДИН разговор бе нужен, за да се ремонтира климатикът в съседния на нас пенсионерски клуб. Помолиха ни - направихме го! За да им е уютно на хората!

НА СРЕЩАТА ни в Гумощник преди дни обещахме, че ще се обърнем към Областния управител за почистване на пътя от републиканската пътна мрежа, тъй като това беше един от проблемите, които поставиха пред нас.

И го направихме - пътят вече е почистен. Има проблеми, за разрешаването на които е нужна само добра комуникация и добра съвместна работа между институциите. Убедени сме, че няма да има затворени врати нито в Народното събрание, нито в министерствата или агенциите, защото ние знаем как да аргументираме проблемите и как да настояваме за решението им.

НАРОДНИЯТ представител Снежана Дукова, прие поканата ни и бе в Троян, за да обсъди с колетиге си новият закон за образованието. Образованието ще е приоритет на нашето управление, а в работата си ще разчитам на директорите на училищата и учителите, на родителите, на експертите на ГЕРБ и на подкрепата на изпълнителната власт. Ще посветим работата си на дейности, свързани със създаването на модел за кариерно ориентиране на училищно ниво и модел на връзка на училището с пазара на труда, привличането на млади педагогически специалисти за осигуряване на кадрова обезпеченост на образователната система и скъсяване на поколенческата дистанция между ученици и учители, но и ще дадем специален фокус на гражданското образование на учениците във всички възрасти.

ПРОМЯНА - това бе най-често чуваната дума по време на кампанията ни. В града, по селата, по време на празника на Троян, на улицата и при всичките ни срещи хората заявяваха категорично, че искат промяна. Промяна искаха и хората, посетили нашата мобилната приемна - още един пример, че когато човек има желание и отговорност пред съгражданите си, намира и начин да достигне навсякъде и да се срещне с всички. Такава мобилна приемна ще има общината и след изборите, ако зависи от нас. Защото за нас е важно да бъдем сред хората ежедневно, а не само на показни събития. 

БЛАГОДАРНИ сме на всички, включили се в ежедневните ни срещи. Те категорично ни показаха, че наистина е крайно време за видими, реални резултати, защото това, което виждат, е и това, което искат да бъде разрешено – детски площадки, бездомните кучета, сметосъбирането, разбити улици и тротоари, безопасността на движението, прелеза при Лесопласт, пътя Добродан - Борима - Лесидрен, парк "Къпинчо", проблема с паркирането, липсата на спортни съоръжения и още, и още. Да, време е. И ние няма да губим време в ухажване и медийно присъствие, а ще го посветим на работа. Защото това е, което искат хората в Троян, Ломец, и в Гумощник, и в Добродан. Нищо не е било, оказа се, приоритет и в Дебнево, Черни Осъм, Борима, Балканец и Терзийско. Във Врабево, Калейца, Голяма Желязна, Горно Трапе и Дълбок дол проблемите са трупани с години. В Шипково, Чифлик, Орешак и Беклемето ще развиваме туризъм, но там нищо не показва, че това са сериозни намерения на отговорна местна власт. Всичко това бе заявено от хората, напълнили залите, в които бяхме.

САМО ХОРАТА могат да дадат истинска оценка на едно управление! И тя се дава на избори. Ние вярваме, че на 25 октомври ще подкрепите нас, отборът на ГЕРБ, защото Вие, жителите на община Троян, искате това - по-малко приказки и повече действие. Искате по-малко показност и повече работа. Ето че може и така да се работи:



СЪСТОЯНИЕТО на спирките и в селата, и в общинския център е трагично. Ето още един пример, че когато има желание и воля, се намира и решението. Две спирки в Троян вече имат нова визия, нов облик. И са направени бързо и с малко средства. Значи може. Ето затова ще работим. Не за оценките, а за вярата и надеждата, които хората са загубили. Лустросването на центъра е лице за пред гостите, за снимки, за медии, хората искат реални неща, които да усещат в ежедневието си. Подобренията във видеото свършихме за 2 дни с доброволен ресурс. Оставяме на Вас да прецените колко можем да свършим за 4 години с целия финасов, административен, човешки и материален ресурс на общината. БКС и Комунални услуги няма да са тих пристан за намиране на заетост и източници на лични облагодетелствания, ако ни гласувате доверие на 25 октомври. Те ще работят за Вас, стриктно контролирани от нас.

ПАРАТА няма да отива в свирката, а в двигателя, който да изведе  общината ни от разрухата и да я задвижи по пътя на развитието – икономическо и социално.Развитие, внимание, уважение и подкрепа от местната власт искат и възрастните, и младите в нашата община. Обещахме това, което можем да изпълним, и срещнахме разбиране и подкрепа за нашите предложения за управление на общината.

Това сме ние, кандидатите на ГЕРБ, упорити, целеустремени, заредени с енергия и с желание да постигаме заедно 
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ за Троян и троянци. Елате с нас, заедно да изправим Троян! Номер 12! Време е!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |