Обръщение на инж. Димитър Шишков, кандидат за кмет на община Троян

Местни избори  2015
Троянци и жители на общината, балканджии,
 
Предизборната кампания за Местни избори 2015 е към края си, но истинската работа продължава! Благодаря на всички, с които се срещнах, за доверието да споделят с мен и нашия екип своите проблеми, благодаря за отправените критики, благодаря за дадените предложения и идеи, благодаря за усмивките и подкрепата, за стиснатите ръце. 

През този месец ние се опитахме да ви покажем, че направеното тук съвсем не е достатъчно, за да се чувстваме щастливи и уютно в нашия град, опитахме се да ви обърнем внимание върху малките детайли, които тровят деня ни и които могат да бъдат отстранени не с много пари, а с много любов и човещина, опитахме се да заслужим доверието ви като ви дадем модел за работа, който кратко нарекохме „Речено-сторено”. Да, така работим ние, така и ще продължим да работим.

Ако ви харесва този модел - елате с нас! Ако искате вашите идеи да станат реалност - елате с нас! Ако искате не популизъм, а откровените и искрени отношения да движат деня ни - елате с нас! Обичам Троян, както го обичате и вие, моите съграждани, както са го обичали и нашите предци, работили за благополучието на хората, създавали и градили тук. Искам и мога да работя за нашия роден край. Искат и могат и хората, които са до мен - екипът на Бойко Борисов!

Елате с нас! Да изправим Троян заедно! Защото няма време! Децата ни пораснаха и ще питат какво направихме за тях, за бъдещето на техните деца!
 
Ние сме с номер 12!

Инж. Димитър Шишков,
кандидат за кмет на община Троян

0 коментара:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |