Обръщение на Донка Михайлова, кандидат за кмет на община Троян

Местни избори 2015

Уважаеми съграждани,

Приключва поредната предизборна кампания. Тя ще остане в спомените ми с недемократичните и неморални тактики на новозаявили се политици, но и с изключителните хора, които имах възможността да среща през това време, с вашите топли думи и подкрепа.

Подписахме споразумение за толерантна кампания, а до последния ден на кампанията безскрупулната битка за власт взима връх, използвайки лъжи, без никакви аргументи. Недопустимите средства издават само едно – страх. Предизборната кампания показва истинското лице на политика - това, с което продължава да управлява.

Не се страхуваме, не крием нищо и не се влияем от провокации, които целят да подчинят община Троян на лични интереси на хора, които искат да си назначат частен кмет. Целта пред мен и моя екип, както в кампанията, така и по време на управление, продължава да бъде смисления диалог за развитие на общината и навременни действия при решаване на проблемите й - за младите хора, за бизнеса, за хората на духа, за спорта, за труда, за жителите на крайните квартали и селата.

Поглеждайки назад към четирите години мандат, аз и екипът ми сме сигурни в едно - знаем как да продължим да работим успешно за създаване на по-висока заетост, но и за повишаване на доходите на троянци. Имаме идея как да задържим повече млади хора в общината и да създадем условия за привличане на младежи от други населени места. Ще продължим да работим за подобряване на качеството на живот на хората в града и в селата на общината.
 


Троянци ме познават и знаят как работя. Знам, че имам отговорността, компетентността, опита и почтеността да водя общината към все по-ускорено развитие.

Изберете номер 3 на 25-и. Вярвам, че община Троян ще направи верния избор.

Знам как да продължа!

Донка Михайлова,
кандидат за кмет на община Троян и
водач на листата общински съветници от БСП

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |