Неизвестен отмъкна седем лаптопа

* Компютърният апаш се промъкнал по тъмно през прозореца на сервиза, собственост на 30-годишен троянец;
 грозят го до 10 години на топло
Крими
ПРЕЗ НОЩТА на 16-ти срещу 17 август неизвестен извършител се промъкнал в сервиз за компютърна техника в Троян, собственост на 30-годишен троянец. Откраднати са седем броя преносими компютри (лаптопи) втора ръка, от различни марки и модели. Сигнал за авантата подал пострадалият собственик на сервиза. По информация от полицията в помещението е проникнато през незатворен прозорец.

ПО СЛУЧАЯ е образувано досъдебно производство по чл. 195, ал. 1, т. 4 от Наказателния кодекс, като компютърният крадец може да получи до 10 години затвор.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

А й-с-с-с , за убит човек на пътя 5 години затвор , за някакви си кьорави лаптопи втора ръка до 10 години ???

Анонимен каза...

Значи хем е неизвестен, хем го чака затвор.
Интересно кого ли ще затворят?
Да им изпринтя на 1 лист силует на човек и въпросителен вместо глава и да го затворят.
Нали се сещате, че от полицията ниииищичко няма да направят. Е, ще върнат един стандартен отговор на човека, че е открит извършителя и толкова.
Иначе ако 30-годишният бизнесмен е от спонсорите на полицията - може и да го намерят извършителя.

Unnamed каза...

Кой ли ще е тоя сервиз дето са приели за ремонт 16 лаптопа наведнъж ? Сигурно имат 6-7 души техници... А и защо ли нямат СОТ или поне локална аларма ?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |