Няма, ама въобще няма гонки

* „Вероятно взимат процент от наддаванията. Това не си го измислям, а е пълната истина, която лесно може да се провери…”

Читателите ни пишат

Предоставяме на вниманието на читателите и на органите на реда един анонимен сигнал от сайта на Т21. Публикуваме го самостойно, защото бърка в раната - предупреждава за незаконни автомобилни гонки на конкретно място в община Троян, застрашаващи живота и здравето на нормалните участници в движението. Мислим, че това е достатъчно и няма нужда подалият сигнала да излиза от анонимност и да се налага да свидетелства, както пояснява областният полицейски зам.-шеф Даниел Колев (виж „Полицията нямала данни за автомобилни гонки в Ловешко”). Достатъчно е, ако някой иска да реши проблема, а не да обяснява как нямало такъв проблем. Т21

Снимка: Интернет
НЯМА, ама въобще няма гонки. Особено на правата преди с. Дебнево. Всяка вечер. По-интересното е обаче, че там, колкото и да звучи невероятно, полицаи са отцепки или преки свидетели. Вероятно взимат процент от наддаванията. Това не си го измислям, а е пълната истина, която лесно може да се провери, но е ясно, че никога няма да стане. Нали?!

ТАМ ДАЖЕ си има и „старт – финал”, съдии и т. н. Абе, грамотна работа. Само да не излиза кола или пешеходец на асфалта, защото ще бъдат пометени безкомпромисно! КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ (курсивът е на автора – бел. ред.)!

19 август 2015 г.
Анонимен, коментар в www.troyan21.com

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Глупости, старт-финал, съдии, залагания, да не сме в ''бързи и яростни''?
Няма такова нещо, или поне не по този начин и чак толкова добре организирано...

Анонимен каза...

Обърнете внимание и на другия коментар-

А дали знаят за моторите по селата, дето карат с по 100 км / ч по селските улици... със свалени ауспуси за да реват като самолети, без номера, без данък, без гражданска, без техн. плеглед, даже и без книжка, защото шофьорите им често са деца.
Ако и това не знаят, да се гръмнат!

Анонимен каза...

Селата са Черни Осъм , Бели Осъм , Чифлик , Велчево , Балканец , Горно Трапе , Шипково , Терзийско , Балабанско , Калейца , Добродан , Скандалото , Дълбок дол , Борима .

Анонимен каза...

Крива държава сме,криваот всякъде.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

И кметицата Донка наскоро оправда полицията във фейсбук,че работели с намален състав и затова не смогвали

Анонимен каза...

даммм.на всеки троянски джигит да се назначи персонален полицай

Анонимен каза...

бедниии ми бедниии генадии. пак се занимаваш с глупости .този анонимен защо не каже на полицията кога ще има гонки .хехехее всеки може да пише каквото си иска като анонимен.ей на да знаеш има гонки и на ломец и на лешница и на още където си решиш

Анонимен каза...

8- ми ти си пълен малоумник най вероятно си някой от тия педалчета,които са си повярвали ,че са състезатели и зареждат газ за по 5 лв. и си правят някакви смешни и опасни гонки. Преди да напишеш някаква простотия помисли и за родителите на тези деца,но ти най вероятно не можеш да мислиш празноглавецо. Сигурно и деца нямаш. СМОТАНЯК !!!!

Анонимен каза...

Най-много ми харесва скоростната отсечка Големия пазар-Поделението по "Димитър Икономов",защото е под носа на полицията.Това си е чиста гавра.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |