Разкриха домашен цех за производство на канабис в Троян

* Иззети са 29 засети саксии и два чувала с 2,5 кг изсушена стока, „фермерът” е 38-годишен троянец, криминално проявен
Крими
ПРИ ПРЕТЪРСВАНЕ на къща на ул. „Христо Смирненски” в Троян, извършено на 16 юни, полицаи от местното РУ на МВР се натъкнали на домашен цех за производство на канабис. „Фермата” била разположена на приземния етаж и представлявала система от няколко помещения с размери 3 м на 5 м, оборудвани с вентилационна, осветителна, отоплителна и напоителна инсталация. Намерени и иззети са 29 саксии, засети с канабис, два чувала с 2,5 кг суха зелена тревиста маса, реагирала при полевия тест като канабис и 120 празни пластмасови саксии, явно предназначени за същите цели.

СОБСТВЕНИКЪТ на имота – 38-годишен мъж, местен жител, криминално проявен, името му не се съобщава, е бил задържан за 24 часа в предварителния арест. Срещу „фермера” е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354А от Наказателния кодекс, предвиждащ лишаване от свобода от 3 до 12 години и глоба от 20 хил. до 100 хил. лева. През изминалата седмица в Троян са задържани общо 4 лица за притежаване на наркотични вещества.

Т21

3 коментара:

бай Иван каза...

кой е „ фермера “ ???.

Анонимен каза...

Хахах.Много ли има по улицата?

Анонимен каза...

Тъй като по първата статия не може да се дават мнения,някой да прати г-жа Маринова на курс по български език.Нея и много други от администрацията.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |