Запалиха скъпарско БМВ на служител на „Октопод”

* Най-вероятно се касае за умишлен пожар, съобщиха от МВР – Ловеч
 * Инцидентът станал на 19 март вечерта недалеч от
 офиса на холдинга в Троян
Крими
BMW M550d xDrive
НА 19 МАРТ вечерта, около 19:10 ч., в полицията в Троян е бил подаден сигнал за горящ автомобил на ул. „Акад. Ангел Балевски” в града, научихме от прессъобщение на МВР – Ловеч. При извършения оглед се установило, че скъпарското возило BMW M550d xDrive най-вероятно е запалено умишлено. Пожарът бързо е бил изгасен и щетите не са големи.

ПО ИНФОРМАЦИЯ от наши източници става дума за автомобила на високопоставен служител на холдинга „Октопод”. Холдингът е най-големият производител на зърно в България и има свой офис в Троян (на спомената ул. „Акад. Ангел Балевски”), а неговият собственик е троянец. По случая е образувано досъдебно производство.

Т21

21 коментара:

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

Има ли нов шеф на РПУ Троян, защото нещата хич не са добре ?

Анонимен каза...

Извинявам се за невежеството, този холдинг "Октопод" има ли нещо общо с едноименния световноизвестен италиански сериал за мафията?

Анонимен каза...

В Троян винаги мафиотите(бизнесмени) са били силни на деня,още повече откакто Ичев е някакъв началник на милицията.Така,че ако си имате работа със мафията по добре не разчитайте на полицията и се оправяйте сами ,ако можете.По зле ще става по-добре НЕ!!!

Анонимен каза...

Доколкото знам само един ползва това БМВ с тези характеристики,явно на Шефа му е изгърмяла инсталацията,,случайно

Анонимен каза...

ДС е една скрита и потулена мафиотска организация, която управлява БГ от своето създаване. Но тези, които дърпат конците не се появяват в медиите. Те са на тъмно и дълбоко закоспирирани. Те назначават политиците и президент и премиер.От там те на свой ред назначават надолу всички послушковци до позиция патрулкаджия. Те контролират политиката и икономиката. Те слагат чадър над престъпния свят. ТЕ КОМАНДВАТ И УПРАВЛЯВАТ НА ВСЯКО НИВО,ВКЛЮЧИТЕЛНО И МЕСНИТЕ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ ОРРГАНИ.ТАКА,ЧЕ ПРИ ПРОБЛЕМИ С ТЕХНИТЕ ПРЕСТАВИТЕЛИ НЕ ТЪРСЕТЕ пОЛИЦИЯТА ЗА ПОМОЩ !!!ОПАСНА И НЕПОБЕДИМА МАФИЯ ПУСНАЛА ЗДРАВО КОРЕНИ НЕ САМО У НАС ,А И ПО СВЕТА!
За съжаление това е България днес.Хората ни го казаха отдавна ,всяка държава си има мафия,но у нас мафията си има държава.Доказателства всеки ден и ежеминутно.

Анонимен каза...

" Анализът в сп. “Форин афеърс”, който причислява България към страните, в които управлява организирана престъпност - Черна Гора, Украйна, Гвинея, Мианмар и др.
България е мафия-държава!!! На България е отредено “почетно” място сред мафиотските държави като Гвинея, Черна гора, Мианмар (или т.нар. Бирма), Украйна и Венецуела.Единствената европейска държава управлявана от премиер, който е бивш наркотрафикант, ето една истина, която българските конвенционални медии не могат да си позволят да проинесат. Някои от страх, други поради икономическа принуда, трети защото са част от пропагандната машина на престъпността, която е на власт.Показателно е и мълчанието на опозицията, която в друг контекст би използвала максимално подадената и топка. Тя обаче си трае, защото мафиотите, които управляваха при Тройната коалиция също са важни експонати в българския музей на организираната престъпност, изплувал от грамите.Така или иначе, духът е пуснат от бутилката. Реалността, че в България се симулира демокрация, а всъщност става дума за мафиотска държава, управлявана от престъпник, с престъпна опозиция, не може да бъде крита вечно. Знак за това е все по-сериозното осмиване на властта с вицове, карикатури и съвременни изразни средства, съпоставимо единствено с периода на късния зрял социализъм на Тодор Живков, от когото се вдъхновява сегашния премиер. А едва ли има по-добър пример за мафиотска държава от България в края на 80-те, с каналите за дрога и оръжия на Държавна сигурност.Организираната престъпност има корумпиращо влияние върху всички български институции, включително правителството, парламента и съдебната власт. В опит да запази влиянието си, независимо от това кой е на власт, представители на OП правят дарения на всички основни политически партии. Тъй като тези личности са разширили дейността си в законния бизнес, те се опитват - с известен успех - да си купят място в коридорите на властта…"
No Comment !!!!
Майтапчийски клип, който представя Борисов и хората му като мафиоти.Този уникалено гениален клип беше първо публикуван във вимео, но от там бързо го бяха блокирали, явно не им стигат обаче силиците да цензурират и ютуб'а.
https://www.youtube.com/watch?v=I8-dxFlDqc8

Буквоеда каза...

На снимката виждаме X6 (даже не X6 M, ако се не лъжа), а се говори за m550D xDrive (лимузина) - кое е вярното? :-)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Със сигурност точно това е причината за да сме на това дередже.Всичко друго ни е наред.

Анонимен каза...

Така е номер девет. Аз например ти завиждам на неграмотното писане. И на мен ми се е налагало да използвам латиница пишейки на български език, но дори в такъв случай има правила одобрени от БАН. А ти си пълен неграмотник и нещастник. Апропо, защо този поройник не е изтрит, след като нарушава правилата на обичания от нас Троян 21?

Анонимен каза...

Плаче ми се за Вас, дребни душицииииии

Анонимен каза...

8-ми, ето това е: http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/geneva-2012-bmw-m550d-xdrive-live-photos_13.jpg

Анонимен каза...

Интересно къде изчезна разказа коментар номер 2 за бездействието на полицайте срещу наглия нарушител от Охтопода?
Все пак НЕКА НЕ УБИВАМЕ СВОБОДАТА НА МНЕНИЯТА във форума на Т21.

troyan21 каза...

До №14: Въпросният коментар бе изтрит по желание на автора.

Анонимен каза...

:) :) :) След няколко дневна публикация автора пожела да му изтрият коментара...Мнооого интересно желание??! Дали не е посъветван за това?!...

Анонимен каза...

В името на истината е редно сега автора на този коментар да напиши какво го е накарало да си изтрие коментара.Да;ли това всичко е било истина или лъжа.В противен случай излиза,че Охтопода не е охтопод и полицията в Троян е най неподкупната и съвестна в цяла България.

Анонимен каза...

Сигурно му се е обадил един, от доста време изчезнал от форума изкормвач-страшен и непобедим, също така и недосегаем от админа!
С уважение:Ваш почитател, позволила си да бъде обективен и с това, и полезен!

Анонимен каза...

Последно жена ли си мъж ли си,или не си се уточнило още какво си ?

Анонимен каза...

Въпросната запалена кола е на Светлозар Дичевски,шефа на фирма "Октопод Инвест Холдинг" а под десния праг на брат му Мариян Дичевски каращ джип "Мерцедес" G-classe намериха бомба...Тези двамата много отдавна си играят с "ТИМ" и....се очакваше подобно нещо.Регистрираш си фирмите,колите,всичко в Варна,имаш пристанище в Варна,всяка седмица идват "ТИМ-аджий" с джипове и последни модели коли пред офиса на фирмата...

Анонимен каза...

Дванадесети, неграмотна душицо, не плачи за хората, ами реви за себе си, защото си неграмотен ! А това е по-лошо, отколкото да си беден откъм пари (поне за нас, "богатите" душици е така)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |