„Троян Плаза” стана на 10

* Пожеланията: да се множат клиентите, да се увеличава пазарният дял и успехите, а през 2015 г.  да се отпразнува
 за откриването на басейна
Юбилейно
Собственикът Тодор Христов и изп. директор Любомира Прокопиева духат свещичките на тортата.
ЧЕТИРИЗВЕЗДНИЯТ хотел „Троян Плаза” отпразнува своята 10-годишнината на празничен коктейл, на който присъстваха настоящи служители на хотела, приятели и партньори, както и официални гости, представители на местната власт, журналистическата гилдия и бизнеса. 

ВСЯКА годишнина е повод за равносметка, а „Троян Плаза” посреща своя юбилей:
• С чувство на гордост, че е сред най-утвърдените хотели в България и един от лидерите в бранша; качественото обслужване и уникалният чар на хотела са привлекли много индивидуални и корпоративни клиенти. 
• С чувство на радост, че усилията са в правилна посока и с всяка изминала година се увеличава броят на доволните клиенти, и полученото заслужено отличие от БХРА  -  „Хотел за семинарен и екстремен туризъм на 2010 г.”.
• С чувство на благодарност към служителите на компанията, които са в основата на нейния успех, допринесли със своя професионализъм, лоялност и съпричастност; всички те получиха благодарствени грамоти от ръководството на хотела.

ОКОЛО празничната мегаторта прозвучаха и пожелания - да се множат клиентите, да се увеличава пазарният дял и успехите на хотела през следващите години и още през 2015 г. всички присъстващи да се съберат отново за откриването на басейна.

Любомира Прокопиева
изпълнителен директор на хотел „Троян Плаза”

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

ЧРД на "фолк звездите" от снимката ! Малко да вземете да го ремонтирате този хотел не само да духате. То не е лошо човек само да печели ама е нужно и да се инвестира и да се обновява понякога.... Успех!

Анонимен каза...

Честито.:)
Браво Роси:) Много си готина.

Анонимен каза...

Абе условията не са важни, духането не важното.
Нищо, че има синдик и са я закъсали.
Той и Вълев е длъжник на 1 купчина банки, но
си държи още магазинчето

Анонимен каза...

Как все за другите знаем,но себе си не виждаме!Дано пък ти си постигнал нещо,като те не са.

Анонимен каза...

Панаир на суетата и снобите троенски...

Анонимен каза...

Генади направо уби рибата с тази снимка.Точно в десятката си уцелил.Ако някой не знае ,това е стойката и упражнението ,което трябва да прилагаш в БГ за постигане на високи и дълготрайни резултати за издигане в бизнеса.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |