Губернаторът д-р Мадлена Бояджиева встъпи в длъжност

* „Ръководителят трябва да е такъв, че неговата администрация да работи както трябва, а той да не й пречи“, пожела
 предшественикът Милко Недялков
Началници
Новият областен управител д-р Мадлена Бояджиева и предшественикът й Милко Недялков
НОВИЯТ ловешки губернатор д-р Мадлена Бояджиева в понеделник (1 декември) встъпи в длъжност. Церемонията ще се запомни с многото ВИП гости от всички политически бои. Присъстваха новият зам.-министър на регионалното развитие и бивш областен управител на Ловеч Николай Нанков, депутатите Корнелия Маринова и Димитър Горов, градоначалникът на Ловеч Минчо Казанджиев и колежката му от Троян Донка Михайлова, представители на всички държавни служби и институции в областния град, колеги на довчерашния председател на Общинския съвет в Тетевен, а от днес – наместник на държавата в Ловешка област.

„БЪДЕТЕ стожер на държавността, на законността в област Ловеч, крепител на местната власт”, пожела зам.-министър Нанков. „Различията ще си останат – ние сме в опозиция, но що се отнася до приоритетите за нашата област можете да разчитате на подкрепата на БСП“, обеща депутатът социалист г-н Горов. „Познавайки д-р Бояджиева – диалогичен, открит и почтен човек, компетентен и с натрупан опит в местната власт, можем да сме сигурни, че администрацията е в сигурни ръце“, сподели за съпартийката си народната представителка г-жа Маринова. От непосредствения си предшественик Милко Недялков новият областен, наред с поздравленията, чу и една заръка: „Ръководителят трябва да е такъв, че неговата администрация да работи както трябва, а той да не й пречи“.

Д-Р МАДЛЕНА Бояджиева е от Тетевен и е представител на партия ГЕРБ. Преди да заеме поста на областен управител бе председател на Общинския съвет в родния си град. В периода 2003-2011 г. е управител на тетевенската МБАЛ „Д-р Ангел Пешев”. На скорошните парламентарни избори бе в кандидатската листа на ГЕРБ в нашия 11-ти Ловешки избирателен район. Омъжена, с един син.

Т21
Снимка: „Ловеч днес”


Още по темата:

2 коментара:

Иванко каза...

Много е готина!

Анонимен каза...

Бих допълнил : И двамата са с очила , но той е номенклатурна комунистическа мишка , а тя като лъвица.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |