Марин Вачевски сдаде поста

* Не се състояха и очакваните зам.-министерски назначения на нашенците Николай Нанков и Корнелия Маринова
Рокади
Марин Вачевски
ВЪПРЕКИ очакванията, че новият стар правосъден министър Христо Иванов ще запази досегашните си заместници, каквото условие бе поставил и той самият, на 14 ноември станаха ясни рокадите в екипа му. От ръководството на правосъдното ведомство във втория кабинет „Борисов” отпада нашият съгражданин Марин Вачевски, заемал зам.-министерски пост в служебния кабинет „Близнашки” с ресор затворническо дело и охрана. 60-годишният г-н Вачевски бе дългогодишен шеф на затворническото общежитие „Атлант” в Троян, пенсионер от 2013 г., и на 12 август 2014 г. бе назначен за зам.-министър. „Назначението ми е експертно, нямам и не съм имал никакви политически ангажименти”, заяви тогава пред Т21 г-н Вачевски.

ОЧАКВАНИЯТА, че други двама нашенци – ловешките депутати от ГЕРБ Николай Нанков и Корнелия Маринова, ще получат зам.-министерски назначения също не се сбъднаха. Бившият областен управител на Ловеч, след това и зам.-министър на регионалното развитие в първия кабинет „Борисов” г-н Нанков бе спряган за зам.-министерски пост и в новото правителство. След сформирането на кабинета пък упорито се заговори, че дългогодишната училищна директорка г-жа Маринова ще седне на зам.-министерско кресло в образователното ведомство.

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Абе едно време постоянно се увърташе около един от лидерите на една партия поне докъто бяха на власт

Анонимен каза...

Ааа да, ходеше на отчет при Богомил Бонев всяка седмица. Съответно се прибираше в обичайното си състояние - пиян кьоркитюк.

Анонимен каза...

Хей, вие двамата, много сте праведни! Да му се додрайфа от такива като вас.

Анонимен каза...

1 и 2 от къде знаете кой къде и при кого ходи, май се чудите по кой само да плюете, за съжаление Троян се напълни с непросветени, завистливи и дребни душици като Вас.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |