Решаването на проблемите на хората в малките населени места

* Водачът на листата на ДПС Джейхан Ибрямов посети троянските предприятия "Техра" и "Родопа Троян" и завода на
 "Софарма" във Врабево
Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Джейхан Ибрямов
НА 30 СЕПТЕМВРИ водачът на листата на ДПС в 11-ти Ловешки избирателен район Джейхан Ибрямов бе на посещение и се запозна с дейността на водещи производствени предприятия в Ловешка област. В Троян г-н Ибрямов посети завод „Техра”, произвеждащ над 100 вида брашна и брашнени продукти. Следващото посещениe бе в новото колбасарско предприятие „Родопа Троян”, което си е поставило за цел да възроди традицията за производството на „Троянска луканка”. В с. Врабево той разгледа завода на „Софарма” АД, специализиран в производството на твърди лекарствени форми, гелове, сиропи и унгвенти. Кандидат-депутатът избра да посети представителни за хранително-вкусовата и фармацевтичната индустрия предприятия в троянския регион, за да се запознае с добрите и успешни производствени практики  в тях.

СЪЩИЯ ДЕН Джейхан Ибрямов заедно с председателя на Младежко ДПС - Ловеч Теодор Арсов, Ертан Хасан – общински председател на ДПС - Ловеч, и кандидат-депутатът Ренета Романова се срещнаха със симпатизанти в ловешкия квартал "Гозница". Сред дошлите повече от 100 души имаше и от основателите на ДПС. Жителите на Гозница разказаха за проблемите, свързани със състоянието на  инфраструктурата в квартала. По-старите членове на Движението заявиха, че виждат в лицето на Джейхан Ибрямов надежден представител на региона в новото Народно събрание.

В КРАЯ на деня Джейхан Ибрямов и другите представители на ДПС посетиха луковитското село Румянцево. Желаещите да се срещнат с кандидатите за депутати от ДПС препълниха залата на читалището. Темите, който засегнаха жителите на Румянцево, бяха свързани с реконструкцията на водопроводната мрежа и улиците в селото. Като най-сериозен проблем за местните хора се открои ширещата се безработица. „В основата на икономическата платформа на ДПС е залегнало именно това - решаването на проблемите на хората в малките населени места: намаляване на безработицата, създаване на условия за стартиране и развитие на малък и среден бизнес в тях, привличане на инвестиции за отдалечените региони. Като народен представител ще работя за реализирането на тези мерки“, ангажира се Джейхан Ибрямов.

Предизборен щаб на ДПС – Ловеч



Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |