„Най-лесният начин да отслабнеш!”

* До момента съм свалила 25 кг и 107 см в обиколки… Пиша всичко това, защото искам да помогна и на други хора да свалят излишните си килограми и да се чувстват като мен!
Реклама
ЗДРАВЕЙТЕ! Казвам се Искра, на 46 години съм и работя във финансовата сфера. През м. септември 2010 г. дъщеря ми донесе листовка от пощенската ни кутия, с текст: „НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ДА ОТСЛАБНЕШ!”. Докато четях листовката, дъщеря ми вече разглеждаше сайта на Групата за подкрепа и аз останах много впечатлена от постигнатите резултати на участниците в програмата. Помислих си: „Това работи! Толкова реални хора с отлични резултати. И аз искам да бъда като тях”. И се записахме в сайта за следващата група.

ПО ТОВА ВРЕМЕ имах наднормено тегло и куп здравословни проблеми – високо кръвно, болки в ставите и кръста... да не говорим за постоянната умора, депресията и отчаянието... Пиех обезболяващи, но ефект нямаше. Сутрин не ми се ставаше от леглото, чувствах се зле, нямах сили да се изправя на крака. Трудно ми беше да се движа... С нетърпение очаквах началото на курса по здравословно хранене, с надеждата, че ще успея да сваля излишните си килограми и ще заживея нормален живот.

ОЩЕ ОТ САМОТО начало в групата много ми хареса. Имаше хора с наднормено тегло също като мен и самата идея, че заедно ще сваляме килограми, ме окуражаваше и мотивираше да спазвам стриктно хранителния ми режим, изготвен специално за мен от моя персонален треньор.

РЕЗУЛТАТИТЕ не закъсняха. Още първия месец свалих 6 КИЛОГРАМА и започнах да се чувствам физически по-добре. Тогава повярвах, че Програмата работи и продължих в същия дух. През втория месец кръвното ми се нормализира, болките изчезнаха напълно, а аз се чувствах лека като перце! Бях свалила много сантиметри в талията и корема и се наложи да си купя нови дрехи с 2 РАЗМЕРА по-малки :)

И ТАКА ден след ден аз олеквах и започнах да се чувствам по-спокойна, уверена и енергична. И всичко това ставаше без глад, без физически упражнения, лесно, вкусно и забавно :) Вече се радвам на здрав и ползотворен сън. Изградих си здравословни навици, като се научих да закусвам правилно, да пия достатъчно вода и да живея пълноценно!

ДО МОМЕНТА съм свалила 25 КГ и 107 СМ в обиколки. Спечелих първа награда! Чувствам се прекрасно! Пиша всичко това, защото искам да помогна и на други хора да свалят излишните си килограми и да се чувстват като мен!  

Следващата група ще стартира на 2 ноември 2014 г.
Запишете се още сега: 

гр. Троян,
Консултантски екип:
Искра Методиева, тел.: 0886/517117, 0895/730990
Рени Спахийска, тел. 0878/914591
www.otslabni.dir.bg

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |