Джейхан Ибрямов бе на обиколка в община Луковит

* Водачът на листата на ДПС в Ловешка област посети Луковит и селата
 Румянцево, Беленци и Дерманци
 
Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Джейхан Ибрямов, моменти от обиколката му в Луковит и района, 6 септември 2014 г.
ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ – водач на листата на ДПС в Ловешка област, заедно с други кандидати от листата и представители на общинските структури на ДПС на 6 септември (събота) посети град Луковит и няколко села в общината. Г-н Ибрямов се срещна с  местни хора  на  пазара в Луковит и се включи в събора на с. Румянцево, кандидатът за народен представител посети и селата Беленци и Дeрманци.

ХОРАТА от региона разказаха на г-н Ибрямов за проблемите си и споделиха какво очакват от него като техен представител в следващото Народно събрание. Той от своя страна се ангажира лично и от името на ДПС, че като депутат от Ловешка област ще вземе под личен депутатски контрол решаването на проблемите им.

ХОРАТА от Луковит, Румянцево, Беленци и Дерманци бяха доволни, че кандидатът за техен представител в следващото Народно събрание на Република България Джейхан Ибрямов ги е посетил още в първите дни на кампанията и се е ангажирал да работи за  решаването на въпросите, които са важни за тях.

Предизборен щаб на ДПС – Ловеч



Джейхан Ибрямов

водач на листата на ДПС в
11-ти Ловешки многомандатен избирателен район

Джейхан Ибрямов
Джейхан Хасанов Ибрямов е роден на 28 януари 1977 г. в Търговище. Магистър по кинезитерапия от Национална спортна академия „Васил Левски”. През 2004 г. завършва българското Училище за политика. В момента учи политически мениджмънт в Нов български университет. Владее английски и турски език. 

През 2003 г. е избран за зам.- председател на Общинската структура на Младежкото ДПС в София град. През 2004 г. е зам.-председател на Областната структура на Младежко ДПС за София област. На 17 март 2006 г. става  зам.- председател на Младежкото ДПС с ресор „Организационна дейност”. Изпълнителен директор на Сдружение „Толерантност” в периода 2007-2009 г. Председател е на управителния съвет на Фондация „Младежка толерантност”. На  петата Национална конференция, проведена на 21 ноември 2009 г., е избран за председател на Младежкото ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |