Майкъл безкомпромисен у дома

* Троянецът спечели и двата манша в своя клас МХ 2 на
 Гран При България в Троян
Мотокрос
Майкъл Гриша Иванов, сн. www.monitor.bg
ОЧАКВАНО звездата Майкъл Иванов не даде никакъв шанс на конкуренцията и спечели и двата манша в своя клас МХ2 на домакинското състезание Гран При България в Троян – 8-ми кръг от Източноевропейския шампионат и кръг от Републиканския шампионат (13-14 септември). Това е трета поредна победа на троянеца, в която печели и двата манша на състезанието – след предишните кръговете от шампионата на пистите „Ридо” (Самоков) и „Долна Росица” (Севлиево).

ПОБЕДАТА на нашия талантлив мотокросист бе прогнозирана от всички, но тя дойде след известни перипетии. На квалификациите за място Майкъл, който кара с КТМ, излезе с резервния си мотор поради технически проблеми в основната му машина, освен това претърпя падане. И въпреки всичко даде най-добро време в квалификацията и получи право за избор на място на стартовата решетка.

ОБЩО 94 пилоти от пет страни (България, Румъния, Турция, Македония и Сърбия) участваха в Гран При България в Троян. Отборен победител в Източноевропейския шампионат стана отборът на България, следван от Румъния и Сърбия.

Т21

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

14-15 хиляди лева от данъците ни,Доца плати за да има състезание.Питам ,колко пари завъртяха хотелите и кръчмите докато се провеждаше състезанието ?Някой нещо ?

Анонимен каза...

Чух, че повечето учители на това "генийче" са вдигнали ръце от него в училище...

Анонимен каза...

Срамота! Майкъл е интелигентно и добро дете. И Мотокроса в Троян трябва да го има - тези пари се връщат обратно в местанта икономика и в развитието на Троян. Дай боже такива събития по повече спортове!

Анонимен каза...

Я ми обясни как по-точно става това "връщане обратно в местанта икономика и в развитието на Троян" ?

Кака Гинка каза...

Познавам само един интелигентен спортист-"доктор" Христо Стоичков. Той може да няма средно, може да не е прочел и една книга в живота си, но я се опитайте вие да научите цял свят да псува на български, както направи той!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |