Двама тийнейджъри пострадаха при катастрофи миналата седмица

* 11-годишна велосипедистка бе блъсната от кола на ул. „Македония”; в с. Бели Осъм „Форд Мондео” се натресе в крайпътен скат, пострада 16-годишният пасажер
Сблъсъци
ДВАМА троянски тийнейджъри пострадаха при пътни инциденти миналата седмица. В четвъртък (17 юли) около 17:30 ч. лек автомобил „Пежо 405”, шофиран от 54-годишния ни съгражданин Р.К., ударил движещото се насреща 11-годишно момиче на велосипед. ПТП-то станало на стръмната и пределно амортизирана ул. „Македония”, а „Пежо”-то се движело нагоре в посока кв. „Балкан”. На велосипедистката веднага била оказана медицинска помощ от екип на Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП) – Троян, установено било, че пострадалото дете е със счупена ключица.

В С. БЕЛИ ОСЪМ на същия ден и по същото време (17 юли, около 17:30 ч.) младеж на 20 години, троянец, на остър десен завой изгубил контрол над лекия си автомобил „Форд Мондео” и се забил в крайпътния скат. В резултат на удара е пострадал 16-годишният пасажер – момчето е със счупена ключица и счупен нос; оказана му е първа помощ от екип на ФСМП – Троян, след което е откарано за лечение в Плевен. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

Т21

18 коментара:

Анонимен каза...

А Полицията да си свърши работата и да премахва на момента паркирали олигофрени по тротоарите.

Анонимен каза...

Нищо не прави полицията. Корекция. Дреме в колите си без да извършва каквито и да са проверки.

Анонимен каза...

Уважаеми г-н Ичев, вече в гр.Троян има доста направени тротоари, но за жалост върху тях спират ППС-коли, джипове и т.н., ами хванете се в ръце и малко ги накажете тези жители на община Троян.

Анонимен каза...

Браво, 3-ти. Само да допълня ..... жители и ГОСТИ на община Троян. Понеже наблюдавам разни софийски гоУеми - на тях не им пука от нищо. Живеят си си идеята, че като имат софийски номера, за тях не важат никакви правила! Но и месните ербапи важи същото, де!

Анонимен каза...

Катастрофата е на 17-ти, а днес сме 22-ри. Добре има ловешки медии да научаваме своевременно какво става в Троян.

Анонимен каза...

Допълнение към 3-ти:
Тротоара срещу санаториума и ловно-рибарския магазин до кога ще бъде "паркинг"?

Анонимен каза...

Бе кой го ебе за скапаните ви тротоари,бе завистници злобни?
Наместо да се радвате от направеното от кметицата,само се оплаквате.Направи толкова много за да промени и променя Троян,а вие не го виждате.Как не ви е срам!!!

Анонимен каза...

Жестоко, 7-ми! Я кажи още нещо също толкова смислено и умно!

Анонимен каза...

Ичев, в Лъгът няма нужда от патрулки и криещи се в тях мижитурки! Има нужда от тях да изхвърлят наспрелите простаци по улицата за болницата, най-много пред железарския магазин 2001 стоки! А НАГЛИТЕ ИЗПРЕВАРВАТ И ЕСТЕСТВЕНО ЦЕПЯТ БЕЗ ДА СПИРАТ НА КАРАВЕЛОВ НА СТОПА!!!!!! Въпрос на време е на стопа на Каравелов да умре човек! Затворете Каравелов в двете посоки та да могат джигитите да си изпреварват там. Спри утре, като тръгнеш за работа и виж САМ!

Анонимен каза...

Полицията да премахва на момента паркирали по тротоарите.

Анонимен каза...

не забравяйте и кръстовището на вилавана,ако идваш от моста на пазара и завиваш на ляво няма минаване 10-15 минути

Анонимен каза...

2 как да не прави нищо полицията?Привиква 13-14 годишни фенове и ги заплашва с побой и др.подобни неща.Привиква и родители като там заплахите са без палки

Анонимен каза...

Решението е просто и ясно, ноооо............уви, както всички институций в държавата, така и на местно ниво нищо не работи! Законите и разпоредбите са разписани, но няма кой да ги спазва и контролира. Проблема е че страшно много хора са на държавната хранилка-заплата-рушавети, а не си вършат работата, за която им се плаща! P.S. Дори на най ниска заплата, да е назначен някой в частна фирма, то на секундата, ще бъде уволнен, ако не си върши работата, а в случая от кмет, н-к РПУ, до последният старшина са за уволнение поради некадърност.

Анонимен каза...

Култура на поведението на ВСИЧКИ хора трябва да има. Иначе роднина-полицай, роднина-полицай не могат да подсигурят. Ама то-о, културата и образованието /не/ са приоритет. Трябува чиляк да а нагъл, айтъй, да а як и да краде. Тъй ни учат, ето резултати.

Unknown каза...

Тротоарът по ул."Христо Ботев" до механа "Старата къща" също се е превърнал с постоянен паркинг.Налага се пешеходците да минават до осовата линия,за да заобиколят големите возила,паркирали се там.Вземете мерки преди да е станало късно!!!

Анонимен каза...

в Троян е тъй тука никой не слага пешеходците за хора колкото хора са ми спрели на пътека все не са били троянци,троянските шофьори нямат никаква култура а също и таксиджиите, да се вземат незабавни мерки че ще избият децата ни по улиците, та светофари ли да слагат та легнали полицаи ли, трябва да направят нещо защото е страшно , ами какво ще кажете за улицата на пазара в четвъртък- то са спрели коли, коли се движат, то тирове отгоре отдолу, то търговци с бусове,то хора тичат нагоре надолу с чанти пълни с домати и краставици,то е ужас и излагация в четвъртък, че да вземат мерки

Анонимен каза...

Ей селяци това ли ви е най големия проблем че колите спирали по тротроарите,половината нямате култура на шофиране, колите по тророарите пречели. Язък, че всичките имате големи претенции пък даже и Троян ви е голям град за йивеена,горе на беклемето в колиби трябва да живеете !

Анонимен каза...

Ти явно си гордостта на родата! Бъкаш от акъл и оригинални фрази!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |