При непълноти или грешки в избирателните списъци

* На 17 май изтича срокът за подаване на заявления за
 корекции в списъците

Валентина Недялкова
Евроизбори 2014

ВЪВ ВРЪЗКА с произвеждането на избори за членове на Европейския парламент от Република България на 25 май 2014 г. на територията на район Ловеч са образувани 262 избирателни секции и са обявени избирателните списъци. На 17 май изтича срокът, в който избирателите могат да подадат заявления за отстраняване на непълноти и грешки в избирателния списък.

ЗАЯВЛЕНИЕТО се подава до кмета на общината, кметството или кметския наместник, който трябва да го разгледа в срок до два дни. Произнасянето по заявлението е с мотивирано решение и се обявява незабавно на публично място. Решението може да се обжалва пред Административен съд – Ловеч в срок до два дни от обявяването му. Съдът разглежда жалбата и се произнася с решение, което е окончателно и не подлежи на обжалване.

Валентина Недялкова,
председател на Районна избирателна комисия (РИК) - Ловеч


Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Брей,че красавица...!

До първи: каза...

брях, брях!...
както казват при Слави: "Сънищата ми никога вече нама да са същите..."

Анонимен каза...

Май е само красива ... нищо повече ..

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |