Покана за публично обсъждане

Уважаеми жители и всички заинтересовани
за развитието на община Троян,

УВЕДОМЯВАМ ВИ, че общинска администрация в Троян, съвместно с „Институт за управление на програми и проекти” ЕООД е подготвила проект на Общински план за развитие за периода 2014-2020 г.

С НАСТОЯЩЕТО обявление Ви каня за публично обсъждане и съгласуване по изготвения проект на Общински план за развитие 2014-2020 г. Дискусията ще се състои на 24 ОКТОМВРИ 2013 Г., ЧЕТВЪРТЪК, ОТ 17:00 Ч. в сградата на общинската администрация в Троян.

НАДЯВАМ СЕ на Вашето присъствие на публичното обсъждане, където бихме могли заедно да дискутираме по направените предложения или да добавите нови ваши предложения, отнасящи се до подобряване на качеството на живот и конкурентоспособността на община Троян – в социалните дейности, образованието, здравеопазването, икономическото развитие, инфраструктурата, земеделието и др.

ОБЩИНСКИЯТ ПЛАН за развитие е документ за стратегическо планиране на устойчиво интегрирано местно развитие, с който се определят средносрочните цели и приоритетите за развитие за 7-годишен период. Действията по този стратегически за общината документ засягат всички страни – граждани, местна власт, институции, професионални среди, социални групи и др., затова за нас е важно да го обсъдим и съгласуваме заедно.

ОЧАКВАМ и разчитам на вашата  активност в обсъждането и съгласуването му!

Донка Михайлова
кмет на община Троян


Общински план; Приложение 1; Приложение 2

10 коментара:

Анонимен каза...

Добре би било в тази покана да се даде и линк към самата програма.
За удобство на читателите и евентуални участници в "обсъждането"
Програма - http://www.troyan.bg/attachments/article/895/OPR_Troyan_2014_2020_15.10.2013.pdf
Приложенуие 1- http://www.troyan.bg/attachments/article/895/OPR_Troyan_2014_2020_Prilozhenie_1_Matritsa_indikatori.pdf
Приложение 2 - http://www.troyan.bg/attachments/article/895/OPR_Troyan_2014_2020_Prilozhenie_2_Indikativen_spisak_proekti.pdf
*
Не бъдете като общинските съветници с председател имени Балева, които ходят на комисии за да разберат за какво става дума по точките от дн.ред или почти напълно неподготвени на сесиите.

Ст. Борджуков каза...

Благодаря!
Справих се... ;-)

Анонимен каза...

Да така е госпожо кмет, общинския план за развитие е стратегически документ за определен период даваш рамката за развитие на града ни. Проблема е , че бюджета или бюджетите за този период на общината няма да имат нищо общо /или почти нищо общо/с плана за развитие. Плана си остава нармотивен документ на....на хартия.Понеже има цели и те трябва да се отчита, то в графата неизпълнено като причина се пише-поради липса на финансиране.Не вярвате?Ами вземете да сравните какво е изпълнено в досега действащия план за развитие на общината ни и какви са били приоритетите на бюджетите през годините. Ще се изненадате. И понеже на това хората му викат демагогия, аз Ви благодаря за поканата, но не мисля да участвам в този цирк. Не забравяйте, че ако сме живи и здрави до 2020 година дължите отчет. Напомняйте постоянно и непрекъснато на господата общински съветници/то там са едни капацитети..../ при приемане на бюджетите през годините какво пише в стратегическия план за развитие който те са удобрили. А дано ама нада ли, рекло....

Анонимен каза...

по броя на коментарите може спокойно да съдим за бъдещето на общината...

Анонимен каза...

тя пък една община...

Анонимен каза...

Това не е план за развитие. Това е намерение за ремонт и поддръжка на отдавна направеното.През 2020 година Троян ще бъде икономически и духовно още по-амортизиран, безпомощен, жалък.Капацитетите от общинската управа во главе с Анчо Балев и Донка толкова могат.Като добавим към тях малоумникът Ниолай Тодоров, нахалникът Петко Петков, оня Остап Бендер от Голяма Желязна се получава един букет, който вони на клоака.

Анонимен каза...

Пропускаш да изтъкнеш крадците в общинския парламент во главе, както казваш, с Дилян Енкин, Минко Акимов, Милко Станчев. Те само дебнат какво да цапцаросат.

Анонимен каза...

Ако се споменават едни и същи с отрицателен етикет, а липсва Илиян Пеевски между тях, познайте кой пише коментарите?:)))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Как кой, ти ги пишеш. Всеки те знае...

Анонимен каза...

#8, ти никога не си бил в час кой кой е в този сайт. Само с едната злоба към ИП не става глупако. Да не те е хванал и теб че крадеш общината та си такова зло куче? ИП си подписва много от коментарите тук, що не вземеш да му опонираш 1:1? Да, ама си тъп цървул и не ти стиска.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |