Отново – картини и джаз

* Столичният Диксиленд ол' старс ще свири на откриването на Есенната изложба на троянските художници (11 октомври, петък, 18:00 ч.)
 
Предстоящо

В НАВЕЧЕРИЕТО на Петковден - празника на Троян, Дружеството на троянските художници открива традиционната си Есенна изложба (11 октомври, 18:00 ч., галерия „Серяковата къща”). Ще се представят 30 автори с повече от 60 творби – живопис, керамика, пластика. Част от участниците (Владимир Златков, Елга Дренска, Росица Миладинова, Спас Балев, Десислава Терзиева) не живеят в Троян, а на различни места в страната и чужбина, но въпреки това ще видим новите им творби.

ПО ЖЕЛАНИЕ на троянската публика изложбата, както бе и миналата година, ще бъде съпътствана от джаз концерт. Ще свирят музикантите от столичната формация „ВБ Диксиленд ол' старс”. В Троян отново ги води съгражданинът ни Павлин Павлов (тромбон), другите са проф. Владимир Радулов (пиано), Невилян Гемижев (кларинет) и Александър Куманов (банджо, вокал). „ВБ Диксиленд ол' старс” пристигат в Троян по покана на галерията и Община Троян.

Галерия „Серяковата къща”

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Жестоко! Миналата година се озовах в Арт-а,точно когато тия пичове разцепваха. Такива събития са нормални в нормалния свят,дай Боже повече да се случват и в Троян :)

Иванко каза...

Миналата година ви завидях. Сега също.

Анонимен каза...

В Троян май започва да се случва нещо! Браво на Общината,че подкрепя все повече и все по-добри културни събития!

Анонимен каза...

Ще си позволя да вметна, че не е приятно навсякъде да се опитва да се вмешава действие на общината. Извинявам се на коментиращия отгоре, но наистина е досадно,да не кажа и по - тежка дума...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |