Щастливите детски очи

* Рожденикът беше Ивелин Марков – второто дете в община Троян, настанено в приемно семейство
ЧРД!
Ивелин се радва на подаръците си
В ДВОРА на Шошковата къща в Троян – базата на Общинския педагогически център (ОПЦ), която от години е като магнит за деца и ученици, любимо място за талантливите и любознателните, се състоя едно много радостно лично събитие - празнувахме рожден ден (20 август)! Рожденикът беше Ивелин Марков – второто дете в община Троян, настанено в приемно семейство. А ние, екипът на ОПЦ и екипът по проект „И аз имам семейство“, бяхме домакини и гости.

ДЕТСКИ смях огласи двора няколко часа преди уречения час. Всички бяха нетърпеливи, но може би най-вече рожденикът. Двете майки, биологичната Маринка и приемната Румяна, се бяха погрижили за всичко – украса, балони, сандвичи, домашно приготвен кекс и още много, много лакомства. Разбира се и торта – вкусна, пъстра, украсена от майстор сладкар, а отгоре и свещичка с цифрата 8. Всички се вълнувахме и се постарахме това да бъде най-хубавият спомен за рожден ден, който ще носи у себе си Ивелин. Подаръците, вълнението, емоциите, духането на свещичката и тихото желание, което той си намисли, ще останат незабравими за всички. 

Купонът е в разгара си
ОБЕДИНИЛИ усилията си вече месеци наред, ние, служителите на каузата -  социални  работници, екипът на проекта „И аз имам семейство“, служители от отдел „Закрила на детето“, психологът и директорът на ОПЦ - днес гледахме радостта. Гледахме  щастливите детски очи и за нас това беше истинска награда. Да, пред Ивелин стои неизвестността и накъде ще поеме пътят му – никой не знае; но когато има разбиране, добронамереност и обща кауза, вярваме, че ще е в най-добрата посока.

Екип на проекта „И аз имам семейство“

3 коментара:

Анонимен каза...

фк левски е по важен от това , което радва децата троянци вие все пак сте си селяни

Анонимен каза...

фк левски нали се сещаш, че са пълни некадърници, това всички го знаят, а ти си още по-голям некадърник и от некадърния ти фк левски

Анонимен каза...

Ако видите биологичната майка на това дете няма да ядете и спите с месеци-пълна с въшки .миризлива и вечно пияна.едва ли заслужава дори и да се снима с него.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |