Сашо Данков подаде оставка

* Лидерът на ГЕРБ – Троян от основаването на структурата напуска по здравословни причини, не е ясно кой ще го наследи

Рокади 

САШО ДАНКОВ – лидерът на ГЕРБ – Троян от основаването на партийната структура, е подал оставка и се очаква до дни да бъде освободен от поста, научихме от достоверен източник. Желанието е негово, а не заради натиск отгоре, твърдят запознати, и причините са здравословни – г-н Данков е минал през ТЕЛК и има проблеми, които са пречка за работата му. Че решението е негово се потвърждава и от факта, че оставката е подадена още през м. февруари, но тогава е бил помолен да отложи оттеглянето си след кампанията за парламентарните избори. Засега не е ясно кой ще го наследи.

ПРИПОМНЯМЕ, че Сашо Данков е сред учредителите на ГЕРБ – Троян и председателства общинската организация от самото начало. Негова е заслугата за създаването на работещи партийни структури по селата и спечелването на местните избори през 2007 г. и на парламентарните избори и изборите за европарламент (2009 г.). От 2009 г. бе зам.-областен управител на област Ловеч, а след освобождаването на Ваня Събчева до назначаването на Милко Недялков за кратко бе и и.д. областен управител. 

В КРАЯ НА 2012 Г. Сашо Данков поиска оставката на Минко Акимов като председател на Общинския съвет в Троян и от всички други постове, свързани с ГЕРБ; и не е тайна, че преди това, макар и без да го афишира, бе против кандидатурата на г-н Акимов за втори кметски мандат. От друга страна Сашо Данков лансира кандидатурите за депутат на д-р Станка Лалева (2009 г.) и на маестро Илиян Тодоров (2013 г.). Братът на Сашо Данков – Йордан Данков, е общински съветник и председател на групата на ГЕРБ в местния парламент. Сват му – ловчалията д-р Анатолий Йорданов, пък бе областен лидер на ГЕРБ – Ловеч (до 2010 г.) и депутат в предишния мандат, но неотдавна заедно с още 10 ловешки активисти бе изключен от партията. 

Т21

Още по темата:

39 коментара:

Анонимен каза...

Корабът потъва и плъховете се спасяват. Сега Сашо ще изчака да види, накъде ще задуха вятърът и ще се присламчи към новите, които дойдат на власт, както винаги е правил досега.

Анонимен каза...

Горките Герб-младежи съвсем осиротяха. Герб-жени и Герб-мъже също. Сега как ще ги разпознаваме кой мъж, кой жена?
Между другото - сега започва масово отричане от Герб. Първите бяха Минко Акимов и Радевски, които нямали нищо общо с Герб като политическа партия. Ама то Акимов нали каза, че и с БКП нямал нищо общо. Д-р Дудевска и д-р Минков - и те нямат нищо общо.
Абе май само няколко идиота в този сайт са останали да кукуригат за Герб.

Анонимен каза...

браво 2 - изкара още 10 стинки

Анонимен каза...

Само в учебниците по История ще пише за ГЕРБ след още 2-3години.

Анонимен каза...

ОБЯВА
ГЕРБ-башибузуци търсят общински председател
минимални изисквания :
5години затвор,незаконен бизнес,рекет и най-важно ПРОСТ(природно).....като лидера Б.Б.

Анонимен каза...

Аман от комунистически педали в този град....

Анонимен каза...

Дааа...а,прав си 6-ти -гадни комунистически педалчета :):):).Не виждат себе си и сегашното управление...А пропо-някой да знае колко проекти е спечелила Община Троян последните 2 години?

Анонимен каза...

Педали са разбира се.Менят си боята като сексуалността.Сашо от комунист стана гербер,сега пак е обикновен комунист. Абсолютна педерастия (:

Анонимен каза...

Сашко беше на Бузлуджа.

Анонимен каза...

Герб отива в небитието и то е ясно на всеки нормален човек. Въпрос на време. Няма да стане изведнъж и затова е необходима критична маса идиоти, които да продължават да живеят с мисълта за "дясната" Герб, която иначе се пръска по шевовете от второкласни комуняги и мутрите на прехода.
Какво става на практика обаче? Жалките останки от Герб-мъже и Герб-жени ще се слеят и заедно с умопомрачителните въздухари-комсомолци от Герб-младежи ще образуват... Герб-овце.
Въпросът сега е кой да сложат за пастир на овцете. Овластените Герб-Тарикати вече се изнизват един по един. Остават обаче тъпите овце, които 4 години блееха по сайтове и избори, докато Герб-тарикати крадяха и лапаха като за световното.
Някой трябва да води и подгрява Герб-овце за да пискат срещу "комунистите", докато комунистите от Герб-тарикати се изнижат един по един.
"Единственото по-тъпо нещо от един гербаджия е друг гербаджия" /нАучно откритие на Магаданския институт/

Анонимен каза...

10 ти си прост сексуален и обект на неколцина лумпена от ромски проиСхот

Анонимен каза...

Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка му."

Анонимен каза...

Повече от ясно е, че умен и с разсъдъка си човек не би се съгласил да оглави Герб Троян.
Явно ще е някой тъп, елементарен и с болезнена потребност за лидерство и власт. Нещо подобно на Андрюша Балев и Николашка Тодорович.

Анонимен каза...

Добър и точен анализ, 12-ти!

Анонимен каза...

Ето например 11-ти как напълно точно отговаря на написаното от 12-ти.
Погледнете какво е написал и ако можете открийте нещо смислено освен, че е един завършен Герб-идиот.

Анонимен каза...

С.Д. е пълен простак.

Анонимен каза...

незнам колко е болен но тази вечер се наливаше с алкохол и тъпчеше храна като за последно в "Старата къща"

Анонимен каза...

След толкова години на преход в Троян, нищо не се промени, освен стоките, които се предлагат, по-скоро китайски.

Оня с коня каза...

Кой бе? Чашко Данков ли бе?

Анонимен каза...

Сашо Данков напуска поради здравословни причини! Наш Сашо ще отърве кокала?Айде бе! Това и пред децата не минава вече.Че ГЕРБ е потъващ кораб е ясно, но в случая Борисов си чисти партията. Така отсвири Фидосова, сега отсвирва дясната си ръка Цветанов. Наш Сашо е отсвирен по регион. Мъчи се ББ да спаси каквото е останало. Няма да му се получи.

Анонимен каза...

ан.20-ти,
С.Данков е от стара коза яре.Разбрал е нещо и затова напуска.Герб се напълни с интересчии, кариеристи и хора, които мислят, че е Бюро по труда. Много НЕКАДЪРНИЦИ си намериха работа наистина благодарение на членството си в Герб, други станаха даже депутати. Борисов не знае какво се случва с партията му в провинцията, затова се провали на последните избори и се стигна до парадокса първата политическа сила в парламента да няма мнозинство.

Анонимен каза...

ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО,ГУБИМ ТАКЪВ "ЕКСПЕРТ" В КАДРУВАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ!
Станка Лалева - четири години се бори в парламента за добруването на троянци, и успя- редовно си получаваше тлъстата заплата четири години през които се изказа като депутат два пъти по много "важни" и "отговорни" въпроси ,които касаят троянци.От последния и разказ студени тръпки преминаха по телата на горките депутати.Колко усилия, научен потенциал и високо експерно ниво се искаше от нея да разкаже как циганите искали да я бият при едно дежурство в хемодеализата в троянската болница.По-добре да я бяха набили и да я питат какво прави там,като е толкова ниско квалифициран лекар? Поне щеше да се разчуе името и,че има лекар С.Л,защото и да я има , и да я няма в болницата не се чувстваше нито присъствието и,нито отсъствието.Какво ли прави?Горките пациенти!
Другият голям кадър на Сашо е музиканчето от Черни Осъм? Е там вече попадна на "точния" човек.И то взе ,че си повярва,вживя се като троянски трибунал,големи приказки се научи да приказва,че даже вестинкът и интервю му направи.Вероятно е взел да се вижда как се разхожда из парламента и как ще присъства на троянските трибуни и ще го обявяват като важна личност. Да, ама Не! Ако Илиян се беше появявал на площада с оркестъра по-често/ Ловешката духова музика свири всака събота и неделя на площада/, хората щяха да го познават повече, а не да се изявяват 3 до 4 пъти годишно и то с една и съща програма с мажоретките.И това струва на Общината 80000 лв.Какво е ползата за Общината и това,че ходят в чужбина?Правилно писа Марияна от Франция,че мястото за репетицийте на оркестъра е в Читалището.Спомняте ли си незабравимия маестро Парушев? В какво дупка правеше репетицийте с двата оркестъра и този на оперетата! И като засвирваха, хората се спираха по площада да слушат? А сега ремонти и обзавеждане и 80000 арчлък на общинския бюджет.Да бяха купили поне нови инструменти,защото с някой от тях аз съм свирил.Не съм злобен, но някои хора се оляха, май!
Не се дивете,че е бил на Бузлуджа, другарят С.Данков,те всички от ГЕРБ са тръгнали от там. Този път изчетох всички мнения на форумците.Добри точни и отлични попадения по темата!Поздрави на всички от чичо ви Гошо.
Ще чакаме да научим кой е следващия гербер от Районния комитет на БКП -Троян,негов син или внук???

Анонимен каза...

Чичовото Гошо,ти си един злословник и откровен лъжец.В цялото ти многоредие има малко истина и много лъжи-напомняш ми за злобен и ограничен човек.

Анонимен каза...

Чичо Ви Гошо е много прав. Я се замислете и/или проверете, какви средства получават другите културни институции и после пишете за ОБЩИНСКИЯ ДУХОВ ОРКЕСТЪР С МАЖОРЕТКИ.

Анонимен каза...

Като е толкова прав да ги върне в дупката на Парушев да репетират тогава.Четете Иван Хаджийски(социолога,не дебелия глупак ) и ще разберете същността на троянския характер:):):) Казвам го със съжаление...

Анонимен каза...

Забравихте ли как духовият оркестър и мажоретките бяха превърнати в партийно-гербаджийски слугинаж? Забравихте ли дефилетата на мутромилиционера и останалите бандити от Герб, които манифестираха по изборите, а с тях вървеше духовата музика и подскачаха мажоретки?
Забравихте ли, че този духов оркестър и мажоретки се издържат от данъците на троянците, а в същото време ги ползват за своя угода мутро-комунистите от Герб?
Дори една наглост трябва да има все пак някакви граници.
Наглостта на Герб Троян няма и мина всякакви граници.

Анонимен каза...

ОХ,чичовите №23,25 много сте зелени бе чада.Нека №23 да посочи кое от писането е лъжа 1,2,3 и тогава ще му се извиня.
№ 25 не си разбрал каво исках да кажа,въпреки моето многоредие.Преди много години,когато общината нямаше пари да заплати на хлебозавода брашното 1995,96г.,пред комисията "Култура" в ОС стоеше въпроса да се закрие дейността на духовия оркестър.Хората,които присъствахме на обсъждането на този въпрос отстояхме значимостта на тази част от културния живот на обеднялата ни община и оркестъра се запази.Илиян вероятно си спомня тези тежки години за оркестъра.Тогава с малко натиск се "убеди" директора на у-ще Св.Св. "Кирил и Методийй" да го приема и да провежда репетицийте си там.Отново казвам,че мястото за репетиции на оркестъра е в Читалището.Там трябва да се обзаведе помещение за репетиции.Да им се закупят шкафове за съхраняване на партитурите, инструментите и другото имущество.От там трябва да звучи музика.Това е културната институция на града.От нея трябва да се чува музика,песни, поезия, тропането на танцьори и т.н.Да репетират младите музиканти от РОК групите.Читалището трябва да се превърне изцяло в кълбо от духовни ценности с много краища, а не в администрация на дейности. Готов съм да споря и да устоявам мнението си.Благодаря.Не се дразнете,това е само моето лично споделяне с форумците.

Анонимен каза...

5. Анонимен каза...
ОБЯВА
ГЕРБ-башибузуци търсят общински председател
минимални изисквания :
5години затвор,незаконен бизнес,рекет и най-важно ПРОСТ(природно).....като лидера Б.Б.
=================================
Веднага се сетих за Иван Хаджийски:)))))))))))))))))))) И КОМПАНИЯТА МУ ОТ ПРЕДИ 20-25 години:))))))))))))

Анонимен каза...

Единствената причина, поради която не подкрепях ГЕРБ е наличието на субекти като С. Д. Браво! Давайте в същия дух!

Анонимен каза...

Преди 4 години имах големи надежди, че ГЕРБ ще са по-свестни и че България ще я бъде. Даже им симпатизипах. Обаче като видях Сашо Данков в ГЕРБ, всичките ми надежди се сринаха. А пък като видях Сашо Данков зам.-областен управител, намразих ГЕРБ от дъното на душата си. надали може да се намери по-неподходящ човек за тази длъжност от Сашо Данков. Мястото на Сашо Данков е в затвора, е те го направили областен управител :(((

бат Велко Сандокана каза...

На негово място да сложат небезизвестния троянски активист на "ГЕРБ" - Иван Миховски "боша",или както още го знаят,понеже е пълен с лафове - "бошлафа"!!!

Анонимен каза...

Евала бат Велко, това е приказка !

Анонимен каза...

Едно време, май беше още още 2006 или 2007 година , по времето на Енкин като кмет и на управлението на тройната коалиция, голямо строителство в троянския край, големи далавери из общината. Разочаровани от тогавашната власт, решихме с една позната да отидем в централата на ГЕРБ в София, да се запишем като партиини членове и да поискаме да създадем местна структура на ГЕРБ в Троян. Беше ни харесала идейната платформа на партията, тъкмо я бяха създали тогава.
Отидохме, намерихме офиса им, някъде забутан из квартал Люлин беше тогава.Приеха ни секретарките учтиво, написахме молби за членство, увериха ни, че в Троян клон нямат, но следващата семица Бойко Борисов щял да идва в Ловеч и непременно тогава ще дойде и в Троян да учередим местна секция. Дойдохме си обнадеждени, че и за Троянския край може да дойдат светли Европейски дни. Сега като си мисля големи наивници сме били.
От тогава досега така и не са ми се обадили да ме приемат в редовете на ГЕРБ. И как ще ми се обадят, моля ви се! Прочели те в тяхните досиета, сигурно още от пионерско и комсомолско време..“ Еди кой си там ..Изключително честен, съвестени, трудолюбив,трезвен и т. н“.....и си рекли: „ Такива не ни трябват, тоя нито може да лъже ,не пие, пък и съвест имал, о не не оставете го този ..“.И не ми се обадиха въобще значи. Аз пък чакам ли чакам с надежда светла в душата ми, да влея силите си в редиците на европейски насочената партия. Минаха така 5-6 месеца, научавам че в Троян вече има местна структра на ГЕРБ , и че Сашо Данков бил председател. Бре викам си, чакай да поразпитам аз как стана тъй тази работа, тези хора не ми се обадиха въобще, пък и Сашо претседател? Попитах тук там, пък то нали у Троян всичко се знае хората ми викат: „Бре момче, къде си тръгнал, ти знаеш ли колко ракия и мезета Сашо занесе към София за да го направят председател, ехеииии..“ Пък аз им викам –„Каква ракия бе, какви мезета нали уж европейски ценности ще дирим?“ Пък те ми отговарят –„Че ти ракията и мезетата не ги ли смяташ за европйски ценности бре будала с будала такъв!“
И тъй явно съм голям будала щото не ме вземаха в ГЕРБ и толкоз! От тогаз и не смея да кандидатствам в друга партия, щото си мисля, че като прочетат пак онова досие, и няма да ме приемат никъде и то си е тъй, че на коя партия им трябват партиини функционери дето не могат да пият и да лъжат, пак и съвест да имат отгоре на това. И тъй стоя си безпартиен и толкоз.
Будала с будала троянска..

Анонимен каза...

Едно пояснение, Генади:Сватът на Сашо( д-р Йорданов) и 10-те ловешки активисти НЕ са изключени от ГЕРБ.
Това няма как да го знаеш, защото Корнелия Маринова трябваше по изричното настояване на Б. Борисов да опровергае глупостите, които избълва в медиите и излъга всички Обаче очите й са на г*за, който е достатъчен, но оакан - и досега не го е направила. Сама си го вкара...автогола

http://www.blitz.bg/news/article/209433

Анонимен каза...

Дали Минко няма да замести Сашо това ще е хита на сезона

Анонимен каза...

от кумова срама наи - приляга на музикантина да опере пешкира

Анонимен каза...

Кво ши праат сига без Сашо апашо ...

Анонимен каза...

В Ловеч се говори, че Сашо Данков бил много репресиран. Когато постъпил новият областен управител Милко Недялков първата му заповед бил да отнеме държавната кола, която Сашо Данков ползвал като лична и партийна. И Данков се разболял...

Анонимен каза...

Най-големият боклук, който Троян можеше да даде. Този човек е срам за града ни. Дори не може да чете правилно. Единственият му мотив винаги е бил далавера. Същество без грам интелект, без мисъл, без реч, само с една идея: кради, лъжи, мачкай, ..И с такива като него ГЕРБ управлява 3,5 години. Троянци трябва да се срамуваме, че това беше нашият представител в публичната власт. Не заслужава дори да му се кимва като го срещнем. Срамът на Троян.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |