Подкрепа за Симонка

* Общо 1234 лв. бяха събрани за сирачето в благотворителната кампания на НЧ „Наука – 1870 г.” и НГПИ „Проф. Венко Колев”

Има добри хора 

БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ концерт (на деца от класа по флейта и пиано към Детската музикална школа – Троян с преподавател Мариета Куцарова) и предшестващият го благотворителен базар (с арт предмети, изработени от възпитаници на троянската художествена гимназия) в подкрепа на невръстната Симона Пенчева, момиченцето, което 4-месечно остана без майка, постигна целта си (3 юни). Благодарение на добрите хора на Троян бяха събрани 1234 лв., които до стотинка ще отидат за сирачето.

ОРГАНИЗАТОРИ на дарителската акция бяха Народно читалище „Наука – 1870 г. в партньорство с Националната гимназия за приложни изкуства „Проф. Венко Колев” и съгражданката ни Северина (Сиса) Илиева, която всеотдайно помага на Симонка от месеци и благодарение на която момиченцето и неговият баща Валентин Пенчев имаха и имат сигурна опора в най-тежките моменти.
Т21 

Благодарим ви! 

За нас е чест, че ни подкрепихте в тази благотворителна кампания за малката Симона. В този труден момент благодарение на вас черпим сили да продължим напред. Вярваме, че доброто съществува. Специални благодарности изказваме към  колективите на НЧ „Наука – 1870 г.” и на НГПИ „Проф. Венко Колев” за ангажираността им с организацията и провеждането на двете благотворителни събития на 3 юни. Отзоваха се и Община Троян, „Общински пазари” ЕООД, МБАЛ – Троян, общинската Данъчна служба, д-р Пламен Колев, Мария Алексиева, Мариета Куцарова и много други добри хора – нека всички те да приемат нашия дълбок поклон. Благодарим ви за оказаното внимание, за съпричастността, за добротата! 

Валентин Пенчев, Северина Илиева

Още по темата:

9 коментара:

Анонимен каза...

Ако всеки един злостен и недодялан анонимко, който постоянно плюе по всичко случващо се в гр. Троян беше дарил сега сумата щеше да е по- голяма. НО тук единственото, което се случва е хулене, обиди и омерзение върху всичко добро, което се прави. За съжаление Т21 дава идеалните възможности и поле за развитието на негативното в гр. Троян. Има редица реномирани сайтове, които искат регистрация, което отсява, но тук не виждам да има подобен интерес. Сайта се нуждае от коренна реконструкция, не отговаря на съвременните технологични темпове на развитие. Дизайна е остарял, техническата му способност още повече. Администратора да седне да попрочете малко как се правят нещата и да се стяга, момче със възможности е определено!

Анонимен каза...

ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО 1, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТУК ДА НЕ Е "КОШЧЕ ЗА БОКЛУК"

Анонимен каза...

В ПОДКРЕПА НА КАЗАНОТО ДО ТУК

Анонимен каза...

Простотията край няма...... защо серете около тая хубава новина бе тримата горе като не ви изнася ходете да серете в друг сайт!!!!!

Анонимен каза...

И аз това се чудя!Как е възможно тези ненормални хора като горните трима,да са постоянно тук и да ни облъчват с гадостите си!?!?!?А това,че и под подобен материал не се свенят да го правят, наистина вече преминава границите !

Анонимен каза...

Bravo !

Анонимен каза...

3-ти и 4-ти---- ох от такива като Вас. Съжалявам, че не успявате да разберете казаното?!?

Анонимен каза...

Абе то тоя миндил/бащата де/се разкарва из града като турски полковник. То не му ли намериха някаква работа, или като мангустите ще я караме на помощи!

Анонимен каза...

Не исках да съм първия човек, който да изрази безпокойство, по този въпрос. Много от хората, които са помогнали, и ще продължават може би виждат бащата много често в магазин на малкия пазар, да пие бира и да говори неспокойно за очакваните пари, които трябвало да му изпратят. Разбира се, далече съм от мисълта, че този човек няма да излиза, да пие бира, да разговаря за проблемите, но ако това стане навик, преминаваме в друга крайност. Нека му се помогне от специалист/ако има нужда/ да излезе от кризата, която може да е в следствие от внезапната загуба на съпругата, която както изглежда е била и по–силния психически човек.
Помощите са необходими и дано са без край, но може да направят и "меча услуга" на човека, който ще е винаги до това дете.Нека специалист да поработи с бащата за преодоляване на страха и несигурността, самият той да се довери на близките си при гледането на момиченцето, а той да започне да работи, дори и по няколко часа на ден. Нека му се разреши да работи. Работата ще го извади от страха и несигурността.
Относно жилището ми направи впечатление нежеланието му да приеме предоставеното от общината, и желанието да е в центъра на града!!!??? Това ли е най–важното? Но може и аз да нямам право. Всеки знае себе си!
Въпреки всичко, нищо няма да ми повлияе и ще помагам с каквото мога. В крайна сметка детето не е виновно за нищо/както много други деца/!
Желая от сърце на малката Симона да е здрава, на таткото да намери верния път и разумните решения, а хората, които ще помагат да не се отказват!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |