Инж. Банков жени щерка на 12.12.12.

* В деня на трите 12-ки „да” ще си кажат Весела Банкова и Владислав Трифонов; за края на света (21 декември) няма насрочена
 троянска сватба
Горчиво
НЯМА насрочена троянска сватба за „края” на света – 21 декември 2012 г., научихме след проверка в общинския Информационен център. Като липсата едва ли е от фатализъм, по-скоро причината е обективна – намаляващият брой на бракосъчетанията поради възрастови, демографски, емиграционни и подобни фактори. За „края на света” пък се заговори във връзка с някакво предсказание на маите, което след това бе отречено, но около „фаталната” дата се вдигна голям шум по света и у нас.

ОБАЧЕ на другата култова дата – 12.12.12 г. (12 декември 2012 г.), сватба в Троян ще има. Заявка за сключване на граждански брак в деня на трите 12-ки са направили Весела Банкова и Владислав Трифонов. Двамата млади са троянци, а бъдещата булка е щерка на дългогодишния служител в Община Троян и началник на отдел ТСУ инж. Банко Банков. И от нас - честито и горчиво!

СВАТБАРСКАТА мода на „еднаквите” дати тръгна от 07.07.2007 г. и през годините се разрасна, като се смяташе, че да се бракосъчетаеш на такъв специален ден носи щастие. Модата не подмина и Троян, а най-голям бе напливът на 10.10.2010 г., когато цели три двойки се врекоха за вярност в използвания и за ритуална зала салон на Община Троян, имахме сватба и в деня на трите 9-ки (09.09.2009 г.); миналата година – на 11.11.2011 г., пропуснахме, но вероятно заради споменатата обективна причина. 

Т21

20 коментара:

Анонимен каза...

Голян праз! То Митьо Пищова се жени в Троян, макар и не успешно, па кво...да не се е променило нещо?!Ай,сега ще легнем да спим с чорапите...:):)

Анонимен каза...

Абе много важно, даже не знам кои и какви са тези Банкови ..... нито пък ме интересува ...

Анонимен каза...

Да са живи, здрави и много, много щастливи! Датата няма значение.

Анонимен каза...

Бре Гена, това да не е Банков - пенсионера бе пич?
Дето още е на държавна служба и дето осра "Лъгът"? Един от пажовете на Минак? Ай стига бе! Ми то и тая седмица се женят, ма ти нищо не пишеш за това! С какво банковицата е по-важна от унуката на срина Пеша от Кратунковското, например?
Гена, Генааааааа, Гена!?!

Анонимен каза...

Много на място 4-ти, да са живи и здрави младите ама при цялото ми уважение към Гената това новина ли е?Като преди няколко седмици за една Ге класа, това не са новини.

Анонимен каза...

Ей какво се нервите на хубавото само за Минак ли да четем...

Анонимен каза...

М/SI:Това са хубави неща.Честито на младите, да се обичат и най-вече разбират. Баньо да се стяга за дядо и да помага финансово.

Анонимен каза...

Честито на младите!!!!
Сега се сетих да сезирам общината за проблем с новите плочки с които ремонтираха тротоарите по главната. Много моля някой да провери защо тези плочки са постоянни мокри и замръзнали. Ще се избием и то на тротоара. Пак ми се струва че някой не е довидял в сертификата какво пише. А и моста за пазара също е предпоставка за злополуки в този сезон. Ако някой го интересува.

Анонимен каза...

Това е извън темата на статията, но по темата на коментарите. Цяло лято и за съжаление все още, в района на пазарчето на Лъгът мирише ужасно на канали. Хората, работещи там, са свикнали и вече дори не го усещат, но е силна, противна смрад. По-лошото е, че източникът може да е предпоставка за зарази. Моля, който е наясно, да изясни причината. Този сайт го четат отговорни длъжностни лица.

Анонимен каза...

БАНКОВ Е ОТ МИНКО АКИМОВИТЕ ХОРА, НО ПОНЕЖЕ УГОДНИЧИ НА КАЦАРЯ И ДОЦА ГО ДЪРЖАТ ОЩЕ. ТОЙ Е НА НАД ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ. ИНАЧЕ В ОБЩИНАТА РАБОТА ЗА МЛАДИ НЯМА!

Анонимен каза...

Този господин Банко Банков е време да освободи този пост за по-млади и опитни хора или той е пожизнено назначен.

Анонимен каза...

Същият този господин оглавяващ отдел ТСУ, след жалба по повод неправилно паркиране и нарушаване на знаците за движение, РЕШИ ПРЕЧЕЩИТЕ знаци да бъдат премахнати!!! Уж така било решено някога на заседание на Общинския съвет???!!!??? Като са го решили някога, ЗАЩО не са премахнати своевременно тези знаци???

Анонимен каза...

4-ти от Кратунковското стрина Пеша няма! Последната останала там беше баба Рада! Така че уважавай Кратунковското, защото е емблематична махала, а пък там е най-сладко да се напиеш!

Анонимен каза...

Честито на младоженците! Останалите коментари са не коректни.

Анонимен каза...

Честито на бъдещите младоженци, а останалите да го.......

Анонимен каза...

Честито на всички,готови да си пийнат на Кратунковското,да си пийнат не,ами да....ами,да се понапият!Защото там наистина си е най-сладко да "смениш софтуера".

Анонимен каза...

15. Анонимен каза...

Честито на бъдещите младоженци, а останалите да го.......


Ти като го д..а,да не би да се задави, скъпа моя-скъпи мой!

Анонимен каза...

стига сте коментирали кои какъв е и какъв пост да оставя вече и тем подобни небивалици,Гената е пуснал тази тема защото е интересна дата вие направихте човека на 2 стотинки,честито на младоженците и всички останали коментари са пълна българска простотия(един писал за плочките,дру писал че му миришат каналите,трети писал че Банков бил от на акимов хората)какво обшо има това смешни сте

Анонимен каза...

Влад се жени !!!

Анонимен каза...

До редакторите на Троян 21:
Моля, публикувайте снимки на коледната елха.
П.С. Извинявам се за отклонението от темата!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |