Бихме навън, после яко ни „опънаха” у дома

* „Чавдар” взе 3 точки като гост на опашкаря „Трявна” (2:1), но се издъни в домакинския мач срещу „Червен бряг” (0:6)

Цар Футбол, СЗ "В" група 

СЛЕД КАТО се „отпуши” и записа първата си победа в 9-ия кръг (след 5 загуби и 3 ремита) – с 2:0 като домакин срещу „Локомотив” (Горна Оряховица), „Чавдар” (Троян) се поздрави с нова победа. В 10-ия предпоследен кръг от есенния полусезон (2012/2013 г.) в Северозападната „В” футболна група нашите спечелиха гостуването си на опашкаря „Трявна” (Трявна) с 2:1. Втората победа ни изкачи на 9-то място във временното класиране в групата (от 12 отбора).

ДВАТА ПОРЕДНИ успеха зарадваха всички – и играчи, и зажаднялата за победи троянска публика – и дадоха известна увереност, че нещата тръгват нагоре. Но тази неделя (4 ноември), в последния кръг преди зимната пауза, нашите зачеркнаха надеждите с унизителната домакинска загуба с 0:6 от втория във временното класиране „Червен бряг” (Червен бряг). Гостите поведоха с 5:0 още през първото полувреме, като голмайсторът им Стефан Христов направи хеттрик. След почивката Христов вкара още един и оформи крайния твърде притеснителен за „чавдарци”  резултат.

ВЪПРЕКИ загубата  „Чавдар” запази 9-тата си позиция и е с равен актив с 8-мия „Ситомир” (Никопол) – по 9 т. Водач за полусезона е „Локомотив 1929” (Мездра) с 31 т., следван от „Червен бряг” с 27 т. и „Академик” (Свищов) с 25 т. В дъното са „Трявна” с 1 т. и „Балкан” (Белоградчик) с 5 т.

Т21

П.П. Едно време имаше една футболна закачка за слабаци, гласяща, че загубата срещу такъв именит съперник автоматично се превръща в победа. Вярно е, че сме дебютанти в групата, вярно е и че „Червен бряг” е един от лидерите. Но да те „опънат” с 0:6 у дома си е лоша работа. И навежда на тежки размисли.

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Последното участие на Чавдар в В група,беше преди 1 5-16 години, и завърши точно с мач срещу Червен Бряг,прекъснат с масов бой и изхвърляне обратно в дивизията на смъртта!

Анонимен каза...

Кушев е свободен вече, "оправи" Славия. Почва да тренира редовно,сваля килцата и напролет - нагоре Чавдаре.

Анонимен каза...

до 2ри кои ти каза тая глупост кушев е в славия,бързаш да говориш без да знаеш не чети интервютата след мача които са и да съдиш че са истина

Анонимен каза...

Kepov i Gosho kitkata vun ot 4avdar!!!

Анонимен каза...

Закривай и пренасочвай средствата към биатлона ,баскетбола и самбото...

Анонимен каза...

Бат Санди треньор.

Анонимен каза...

...на табланет ли?По-добре на Черен петър!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |