Детски добавки за всяко дете, иска НДСВ

* Д-р Красимир Гунешки: „Тези пари могат да се вземат от огромните средства, които се дават за подслушване”

НДСВ – ЛОВЕЧ подкрепи националната кампания и подписка „Детски добавки за всяко дете”. На пресконференция в Троян на Димитровден (26 октомври) областният председател на жълтата партия и наш съгражданин д-р Красимир Гунешки и председателят на общинската структура на НДСВ в Троян Пламен Панайотов дадоха пресконференция за местните медии и разясниха целта на кампанията – премахване на несправедливостта на 400 000 български деца да не се полагат парични добавки заради „по-високи” доходи на родителите.

Д-Р ГУНЕШКИ припомни заслугите на правителството на НДСВ в подкрепа на платеното майчинство и подчерта, че демографският проблем е основен за България и решаването му трябва да е приоритет за всяка власт. „До този момент през 2012 г. са се родили с 30 000 по-малко българчета отколкото за същия период на миналата година”, заяви областният лидер. Споменати бяха и тревожни данни от проучване на ЦРУ, според което България и Свазиленд са двете държави в света, чието население най-бързо и катастрофално намалява.

НА ВЪПРОСА откъде ще се намерят средства, за да има детски добавки за всички български деца, д-р Гунешки даде ясен отговор: „Тези пари могат да се вземат от огромните средства, които се дават за подслушване”. На пресконференцията бе обявено, че кметът на Троян Донка Михайлова и общинският съветник Петър Яшев („Избор за Троян”) са заявили подкрепа на подписката.

Т21 

Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

Абе я вървете на кучето под опашката бе лицемери!!! Нали бяхте 4 години на власт, що не го направихте???

Анонимен каза...

"Премахване на несправедливостта на 400 000 български деца да не се полагат парични добавки заради „по-високи” доходи на родителите.

Това е само половината проблем.

Има една държава в света която се казва Израел.
Тя безпорно е демократична и най-интернационалната, нали така? В тази държава е въведен закон, държавата да подпомага само 2 деца. Това е така, защото арабите живеят там имат по 6 и повече деца, а евреите имат по 2. За да предпазят нацията си, те са стигнали до извода, че тревата е зелена, и за това са го въвели този закон!

Това е втората половина на проблема!

Анонимен каза...

1 ви, те не само че не го направиха, ами точно те по времето на Шулева въведоха изплащане на детски надбавки в зависимост от доходите на член от семейството и лишиха маса деца от детски надбавки.
Тези номера не на нас НДСВ!!!!
Лицемери им е малко като клише, те на този етап са популистки недодялани политически мишоци!

Анонимен каза...

Освен детски надбавки и работа за майките, а не работодателя като чуе че съществува и дете, изчезва като дявол помирисал тамян.

Анонимен каза...

http://www.bivol.bg/cankov-bob.html



... Мръсници ...

Анонимен каза...

Krous каза: 2-ри, харесвам ужасно коментара ти. Само искам да попитам, те, арабите, гласуват ли в Израел...

NS каза...

6-ти, ето ти инфо...


Проучване: Повечето евреи в Израел подкрепят апартейда
октомври 24, 2012
tags: Израел, апартейд






Rate This


статия, публикувана във вестник “Дневник” на 23 октомври, 2012, оригинала: тук
Повечето евреи подкрепят установяване на апартейд режим в Израел, ако страната анексира Западния бряг, сочипроучване, цитирано от израелския вестник “Аарец”. Мнозинството евреи също подкрепят и дискриминацията към арабите, които живеят в Израел.

Проучването, проведено в навечерието на еврейската Нова година сред 503 души, показва антиарабските и ултранационалистически възгледи, споделяни от много от евреите в Израел. Въпросите са били написани от учени и правозащитници, а организацията, провела изследването, Dialog, се оглавява от професора от университета в Тел Авив Камил Фукс.

59% от евреите искат те да имат предимство пред арабите при назначаването на работа в министерства. Почти половината (49%) искат държавата да третира евреите по-добре от арабите, а 42 на сто не искат да живеят в едва сграда с араби, също толкова от евреите не желаят децата им да учат в един клас с деца на араби.

Една трета от евреите иска закон, който да забранява на арабите да гласуват на парламентарни избори, а 69% са против това 2.5 милиона палестинци да имат право на глас, ако Израел анексира Западния бряг.

74% от евреите подкрепят обособяването на отделни пътища за израелци и палестинци на Западния бряг. Близо половината (47%) искат част от арабското население в Израел да бъде преместено в палестинските територии, а 36 на сто подкрепят преместването на някои арабски градове от Израел в Палестина в замяна на някои еврейски поселения на Западния бряг.

Въпреки че териториите не са анексирани, по-голямата част от еврейското население мисли, че Израел упражнява апартейд срещу арабите. Едва 31% мислят, че тази система не е приложена. Повече от една трета (38%) от евреите искат Израел да анексира териториите с поселения на тях, а 48% се обявяват против.

Проучването отбелязва, че има разлика в мненията на различните групи евреи – секуларни, вярващи, религиозни, ултраортодокасални и бивши имигранти от Съветския съюз. Очаквано ултраортодоксалните споделят най-крайните възгледи към палестинците – 83% от тях подкрепят сегрегираните пътища, 70% са за законово отнемане на правото на арабите да гласуват, а 95% одобряват дискриминацията към арабите при наемането на работа. Значително по-умерени са светски настроените евреи и имигрантите от бившия СССР. “Аарец” отбелязва, че най-много отговори “не знам” са дали евреите в т.нар. руска общност. Тя регистрира най-голямо ниво на задоволство с живота в Израел (77%), най-недоволни са секуларните евреи (63%).

Според проучването една трета до два втора от евреите искат да живеят в държава с формална, отворена дискриминация срещу гражданите с арабски произход. Още по-голям дял от евреите искат да живеят в апартейд, ако Израел анексира палестинските територии. Организаторите на проучването отбелязват, че самият термин апартейд може би не е бил достатъчно ясен за някои от интервюираните. Въпреки това повечето от запитаните не се обявяват против това да определят начина на живот в Израел днес като апартейд, без палестинските територии да са анексирани. Едва 31% от евреите не биха нарекли системата в Израел апартейд и твърдят, че въобще няма апертейд.

Анонимен каза...

И майките това искат!

Анонимен каза...

Krokus каза: Благодаря за инфото. Въпроса ми беше риторичен, засягащ така наречените "малцинства" в БГ. Мисля че не съм расист, но като гледам каква е съдбата на ЮАР, след падането на апартейда, като гледам безчинствата на нашите "араби", хммм, има над какво да се замисли човек!

Анонимен каза...

2-ри до 6-ти / Арабите имат право да гласуват. Те са около 20% от населението. 78% от населението не искат арабски партий (на етническа основа). От 156 000 араби в 1946г. днес са станали 1,4 милиона. До 2020г. се предполага че ще бъдат 24-26% от населението.
Целта на закона е спиране на демографското заличаване на нацията.

Анонимен каза...

Лъжат,не им вярвайте!!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |