Благотворителният коктейл на „българките” събра 3385 лв.

* Цветомира Гечева: Щедростта на троянци прави възможни
 подобни събития

Момент от благотворителния търг
„БЪЛГАРКА – ТРОЯН” ще продължи да работи за своите каузи благодарение на щедростта, която троянци проявяват. Това заяви председателката на дамското сдружение Цветомира Гечева по време на традиционния благотворителен коктейл на „българките”, състоял се в навечерието на Деня на християнското семейство (20 ноември). „В името на децата и съхраняването на българските традициите „Българка-Троян” организира различни инициативи, една от които е и настоящото събитие”, каза още г-жа Гечева. Стилна и изискана бе програмата на благотворителната вечер, а сред гостите бяха кметът на Троян Донка Михайлова и заместникът й Кольо Кацаров, общински съветници,  представители на троянския бизнес и местната културна общност.

СЪБРАНАТА СУМА на благотворителния коктейл бе 3 385 лева – 1000 лв., пуснати в специалната дарителска кутия, 1585 лв. от закупени билети за томболата, 300 лв. от импровизирания търг и 500 лв. лично дарение от бизнесмена Марин Радевски. Дамите от сдружението изказват специални благодарности на хотел „Троян Плаза” – домакин на партито, и на помагачите ИПЖЗ, Винпром - Троян, Виенска сладкарница „Славея”, ЕТ „Владимир Симеонов”, фирмите „Зюмбюлски” и „Чолаков”, подкрепили благотворителното  събитие. Благодарностите им са и към учениците от професионалната паралелка по хотелиерство и ресторантьорство от СОУ „Васил Левски”, на които бе поверено обслужването на партито.

Ралица Бенчева

18 коментара:

Анонимен каза...

Тея са "гръмнали",да бяха поканили патриците,да видят на кво се вика имотни люде ...
На маринката копейките били сбрани от глоби наложени на колхозниците в "Калинел",задето ходели на работа с неколосани якички.

Анонимен каза...

Той маринката много дал.На фона на хилядите роби дето има и покупките всяка година на най малко една фабрика за милиони ,направо се е охарчил здраво с тези 250 евро... "В името на децата и съхраняването на българските традициите".

Анонимен каза...

снобизъм ... "В името на децата и съхраняването на българските традициите"!

Анонимен каза...

"В името на децата и съхраняването на българските традициите" - да си купя тоалет и бижута за 600 лева. Колко сме благородни...

Анонимен каза...

„В името на децата и съхраняването на българските традициите" 10 фирми успяха да съберат една средна нетна заплата като в развитите страни. Да не забравят да отпишат даренията като разходи!

Анонимен каза...

Не се сърдете на Радевски! Когато възглавниците, които произвежда струват в ИКЕА някакви си дребни, а юрганчетата 5 евро, какви заплати искате? Има и възглавници по 17 евро, които са от сравнително евтините.
Другаде правят калъфките за възглавници, които стигат и до 35 евро едната, другаде правят и пухени и други доста скъпи/120, 140, 170 евро/юрганчета, другаде правят и комплекти чаршафи и детски такива, а и много други необходими неща за децата.
Когато произвеждаш евтини и не толкова качествени от страна на материали производи, не можеш да искаш и големи заплати. Синтетиката си е синтетика, а и за да произвеждаш качествено и с голяма производителност е необходима и съвременна техника, за която си мисля, че работодателите няма да "хвърлят" пари, и отново в името на печалбата, по причина, че българския работник е свикнал да търпи и се приспособява към всякакви условия на труд и отношение.

Анонимен каза...

Панаир на суетата!

Анонимен каза...

И защо трябва да се афишира благотворителност?!Направи добро и го хвърли в морето!...

Анонимен каза...

Правилно 8-ми!На тези коктейли е дефилиране на тоалети,информационен обмен на клюки и лицемерие.Някой от тях ходят,поради голямото им желание да се знае кои са.Който иска да направи добро и да помогне, не трябва да го афишира и да го прави публично достояние.

Анонимен каза...

Е даде ама по друго е като прочете маринката името си,че е дал чак 500лв.,дето ги е спестил от намалението на месния данък на едната си лимузина само.Срещу което намаление между другото ,точно той гласува против.
ЖАЛКИ СМЕШНИЦИ!!!

Анонимен каза...

Аз да попитам така,само да попитам,не че ме интересува особено,но що пък да незнам - та,3385 точна сума ли е,или има и стотинки?

Анонимен каза...

Докторката е много яко милфче. Да праска един силикон ,че май подкара графа "кугър"...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

11, разсмя ме!

Анонимен каза...

В целия свят, благотворителността се отчита много строго. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е оповестяването на набраните суми и цитирането на имената на дарителите. А вие, хулещите, кога и колко дадохте за благотворителност? Анонимни сте, кажете го анонимно?!

Анонимен каза...

15-ти,май не вдяваш :)

Анонимен каза...

А ти колко даде бе,НЕ анонимен мишок под номер 15 ?

Анонимен каза...

15-и аз давам за благотворителност.Кога,колко и какво няма да ти кажа,защото разбирането ми за такива дела, е това да се случва незабелязано и дискретно.Не е необходимо да афишираш,да показваш ,да оповестяваш колко даваш или правиш,щом като го правиш с искрени помисли и добро сърце.На тези коктейли има мно-о-ого показност,демонстрация на възможности,дефилиране на скъпи тоалети,лицемерие и клюки.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |