Малко промени в транспортната схема

* Водещата идея – да няма селище без автобусна връзка с града; отпадат няколко нерентабилни линии * От Общината обещават, че няма да има ощетени превозвачи
Пътнико свиден 

Марияна Троанска и Борис Бояджиев
ОТ ПРОВЕДЕНОТО на 18 октомври по инициатива на общинската администрация обсъждане на новата транспортна схема на община Троян стана ясно, че промените в нея  са малко. Схемата бе представена от Марияна Троанска, главен експерт „Транспорт и туризъм”, която поясни, че идеята е да няма селище в нашата община без транспортна връзка с града. Друг фактор, оказал влияние, е необходимостта работещите във фирмите по селата и тези, пътуващи за работа от селата в града, да могат да пристигат навреме за началото на работния ден. В представянето взе участие и шефът на дирекция „Общинска собственост и икономика” Борис Бояджиев.

ОТПАДАТ няколко нерентабилни линии.  Друга промяна - автобусът за Шипково, тръгвал досега от Троян в 13:30 ч., вече ще е в 14:00 ч.; промяната в разписанието е по желание на родителите, за да може и учениците от горните класове да ползват този автобус. За с. Добродан се открива нов транспортен  курс всеки ден, а в четвъртък (пазарния ден в Троян) ще има рейс и за с. Горно Трапе. Направено беше предложение по автобусните спирки да се поставят табели с разписанията на маршрутите; бе отбелязано обаче, че такива табели по принцип имаше на всяка спирка, но са унищожени от недобросъвестни граждани.

СЕГА ДЕЙСТВАЩАТА транспортна схема в община Троян се обслужва от местни превозвачи и идеята е това положение да се запази. За удобство на всички тях пакетите за съответните линии в предстоящата обществена поръчка ще бъдат формирани така, че да няма ощетени превозвачи, обещават от Общината.

Маргарита Генкова,
PR на Община Троян

52 коментара:

Анонимен каза...

Тази снимка показва отново, че г-жа Михайлова наистина си заслужава нагарадата, кмет- реформатор.
Марияна Троанска, навършила отдавна пенсионна възраст и Борис Бояджиев, пенсиониран от години военен, чието образование няма нищо общо с икономиката - продуктите на реформаторството на кмета ни!

Анонимен каза...

Много ВИ моля освен за удобството на местните превозвачи да помислите и за удобството и сигурноста на местните пътници.Конкретно по линията до Г.Желязна пътувам от около 2 години.Редовно пътуват малки автобуси в които често пъти правостоящите са повече от седящите!Билети на качващите се по спирките НЕ СЕ дават ,а само се събират парите.Трябва ли да има касови апарати в автобусите след като наскоро стана въпрос да има и в рибарските лодки?!Служат ли билетите като застраховка при недай Боже ПТП?Позволено ли е въобще да има правостоящи.Вярно е и че през това време не се е случвало да има и проверка и всички нехаем щом се качим в автобуса ,па макар и на един крак и без билет.

Атанас Вълев каза...

№ 1, какво е това нещастно "изпразване" по повад Бояджиев? Ти познаваш ли го? Знаеш ли, че е на 54 години и няма навършена пенсионна възраст и нищо не пречи да не бъде назначен на длъжността която заема? Да, вярно, че е пенсиониран военнослужащ, но какво е виновен, че държавата го е обучавала, уволнила при драстичното съкращаване на армията през 2003 - 2004 г. и сега отново го използва като държавен служител в общинската администрация.
Ти драги или драга(умишлино не използвам учтивата форма на обръщение приета в българския книжовен език) като станеш кмет назначавай когото си щеш! Теб явно няма да има кой да те избере или пък и да те назначи на такава длъжност, която е поверена на Борис Бояджив!
Съученици сме с него от средния курс, познавам го добре и се радвам, че такива хора като него попадат на отговорни постове в общинската администрация.
Теб няма да те квалифицирам, но никакви доводи не виждам в "изпразването" ти освен това, че е пенсионер, при това с ненавършена пенсионна възраст, да правиш късопишковски изказвания срещу човек с много достойнства за които ти само можеш да бленуваш и мечтаеш.
Борка, не обръщай внимание на такива злостни коментари, върши работата си както трябва, пък нека те съдят! Те тези хора това могат, това правят!
Не можем угоди на всички, но не трябва да се предаваме!!!
С уважение: Атанас Вълев

Анонимен каза...

Така е, човека има два г–за, и трябва да получава и пенсия, и заплата. Как може да говорите, че не е на пенсионна възраст, а в същото време е пенсионер? Като не е на пенсионна възраст и е на мястото, което заема, да му спрат пенсията или на неговото място да работи някой, който не получава пенсия и също има нужда да работи и се чувства пълноценен човек. Така сме обаче, един ще преяжда, друг ще гладува!

Анонимен каза...

Мариана мандраджийката, оправи туризъма в Троян и седна да оправя и селските рейсове !
Да живее промяната, да живее реформаторството!

Атанас Вълев каза...

4 ти, стига с тази завист и популизъм! Може! Законът в България е такъв и го допуска. Няма да Ви ограмотявам. Защо сте се съсредоточили върху Б. Бояджиев? Не виждам какво е сторил толкова лошо човекът! Видяли са в него нещо и са го назначили. Пажелавам Ви го и на Вас!
С двата гъ-а не съм съгласен, защото може и да се работи за двама, но това е друг въпрос. Много елементарно е писанието Ви, тъй като, като че ли сте против комунистите, а апелирате за равенство на гъзо-ете. Равенство в мозъците има ли? Как мислите? Или гъ-ът е най важен, а?
Не съм защитник на Бояджиев на всяка цена, но той има необходимите качества, уверявам Ви!

Анонимен каза...

Атанасе, отдавна ли ходиш с Бояджиев?

Анонимен каза...

А.А. каза:
Борис Бояджиев е доказал се професионалист.

Атанас Вълев каза...

7 ми анонимник, аз поне си пиша името и заставам зад думите си за разлика от теб. Какво значи ходиш? Не мога да ходя с него, защото отдавна не живея в Троян, драги или драга!
А ти като не можеш да напишеш нещо смислено си пиши глупавите въпроси и си простей колкото си искаш. Това си е твое право!
А ако намекваш за сексуалната ми ориентация е друг въпрос. Такива мисли винаги се явяват в главите на педерасите, забележи не на гейовете, подобно на стиснатите, които винаги забелязват скрънзите, защото им е познат до болка проблемът. Та от тук следва, че това умопомрачително въпросче си го написал/а пряко свързано с житейския опит които имаш до по въпроса си до този момент.

Анонимен каза...

Ако заплатите на управляващите се плащаха според мозъка, както намеква 6-ти или според работата, отдавна тези същите да са умряли от глад. Та да се радват на законите, които работят за храносмилателната им система,а те са сътворени от самите тях, за да им служат.

Анонимен каза...

А.А. каза:
Борис Бояджиев е доказал се професионалист.

Аз казах:
Хаха и пак хаха.

Анонимен каза...

Свикнали да търкат столовете, научили се да преяждат/и им личи/ трудно се примиряват с необходимото. Свършиха се в Троян способните по–млади хора, свършиха се! "Незаменимите" ще са за векове, с по два г–за, с бонуси и награди, с по две– заплата и пенсия. Не знам къде на друго място може да съществува това нещо, как може да получава пенсия и заплата, плаща ли му се осигуровка на мястото, което заема? Като военен е пенсиониран на 45 г. по всяка вероятност, и ще получава пенсията повече години отколкото е трудовия му стаж, а другия до него ще работи до 72 и ще умре на работното си място. Време е за промяна, не към комунизъм, а към истински капитализъм, където толкова кадърните хора не стоят на държавната ясла и на гърба на работника. Любопитно ми е да разбера в колко държави в ЕС можеш да получаваш и пенсия, и заплата? Ще проверя. Особено цинично е в България при липсата на работа, безработицата и ниските доходи на пенсионери/не пенсионери–военни/ и заплати, някой да получава и пенсия и заплата на шеф. Като ще получава пенсия и заплата, да е заплата в производството, някъде където най–после и този човек ще види продукт от работата си. Нищо лично, напротив пожелавам му дълги години да получава добрата си пенсия, а стола да отстъпи на друг, по–млад човек!

Анонимен каза...

12 ти, добра теза, но съшита с дясно червен конец. Къде са в Троян младите? И Вие мислите, че ще дойдат да работят в лудницата наречена община за 300-400 бв., след като са видяли живота в София, Варна, Пловдив? Съмнявам се!
А вие лично нямате и понятие какво се работи в една община, видно е от острото изказване в постинга Ви. Общината е такова нещо което е призвано да угоди на всички, но такова нещо не може да стане изобщо, защото хората имат всевъзможни претенции, дори и към самите себе си, не си признават за това разбира се и чакат някой да дойде и с магичиска пръчка да им реши проблемите със съседи, общество, държава, но няма как криво колело да вкараш в прав път, даже и сукалници да назначи Донка Михайлова в общината. Тук трябва някой като Пиночет да вземе властта и да ни буха по простите тикви.

Анонимен каза...

И ти нищо не каза 13-ти. Излиза, че според теб, тия в общината са направо за съжаление и едва ли не там е дом за социално слаби. Като им гледам работата, по-скоро са умствено изостанали!

Анонимен каза...

Чета коментарите на хората защитаващи Бояджиев и никъде не видях, някой от тях да оспорва, че образованието и опита му(като военен), нямат нищо общо с икономиката!
Факт!
Така че, много прав е първия коментиращ - ако имахме кмет-реформатор, това не би се случило. Има достатъчно кадърни хора, с подходящо образование и опит, дори вътре общината. Снежина Табакова примерно...

Анонимен каза...

Комунистическата задруга повелява, хората близки на властта да бъдат устройвани дори след пенсиониране. Какво по подходящо място от Общината? Назначават се амортизирани или напълно неадекватни хора, а после искаме в Троян да се случва нещо. Назначават се дечурлигата на заслужили другари и другарки, с после се чудим, защо пак не се случва нищо. Всъщност всичко случващо се следствие на горе споменатите, оформя сегашния облик на Троян (:

Анонимен каза...

До защитниците на Борис Бояджиев - ако искате четящите да имат респект от изказванията ви, бихте ли посочили с какво той раздвижи или оздрави общинската собственост, както и какво направи за икономиката в този град?
Ако няма факти, останалото е бла-бла и олеквате.
Затова на този етап съм съгласен с изказването на първия коментиращ.

Анонимен каза...

14, подай си документите за работа в общината щом си толкова умен и нахъсан. Дано те приемат, поработи там малко и после ще говорим пак. Отстрани лесно се говори и още по-лесно се критикува, недоволства и абсолютизира.
15 ти, когато Вие станете кмет назначавайте когото си щете. Сега кмет е Д. Михайлова и тя преценила защо го е назначила и отговорността за това назначение е нейна, но аз не виждам пък от своя страна какво е сбъркал Бояджиев, с какво точно не се е справил, че да имате претенции, освен факта, че е пенсионер а и с нищо не е нарушен законът със назначаването му, освен злобно критикарските и завистнически претенции защо той, а не, примирно Вие или някой когото посочвате.

Анонимен каза...

А с какво се е справил?

Анонимен каза...

17 ти, абсолютно изказване на лаик, който не знае дори откъде се влиза в общината, та да има претенции кой какво и как е свършил. Дали ще е Бояджиев или някой друг, не ще раздвижи и оздрави общинската собственост без кмета, без пари и без Общинския сърет. Той какви права има за да го стори, а? Или дайте да смажем някого, защото обичаме да мразим!!!

Анонимен каза...

19, питай кмета, не нас!

Анонимен каза...

20 -ти, влизал съм повече пъти, отколкото можеш да предположиш. Бояджиев е добър като човек, но не е за тази работа. Няма инициативи, не знае кое как да направи, просто е един изпълнител и нищо повече. А като казвате, че кметицата го е назначила, значи има подкрепата й. Оздравяване на фирми не се прави с пари, и това да те светна. Пред общинския съвет е въпрос на грамотна защита, но и такава липсва.
Абе - голи приказки като защита!
На този град му трябват разтропани хора, милеещи за напредък, будни и най-вече смели, независимо кои са. Борката обаче не е от тях.

Анонимен каза...

21-ви, аз питам 18-ти, той ги приказва такива.

Анонимен каза...

22, аз съм 20 ти. Намерете такива хора, разтропани, милеещи за напредък, будни и най-вече смели. Предложете ги на кмета. От написаното считам, че вашето мнение не е просто пожелание, а вероятно имате конкретно предложение с конкретни хора. Бих се радвал да ги огласите и да ги назначат. Иначе самото несъгласие и недоволство, без да се показва изход от оспорвония проблем, е несериозно, и мисля, че ще се съгласите.

Анонимен каза...

Давал съм имена, предложения, но няма кой да те чуе. Отказал съм се да си чупя нервите повече, но продължава да ме боли за този умиращ град.

Анонимен каза...

Оставете г-н Бояджиев на мира и кажете нещо по темата - как да небъдат ощетени местните превозвачи и как те ощетяват местните пътници

Анонимен каза...

Ааа,моля ви се.Значи чичо Колю от Терзийското и чичо Дилянчо от г. Желязна, ще се сърдят така. Вий искате да им вземате хляба, както и на техните близки на работа в общината. А те по изборите ни обещаха,а вземат властта да продължат да добруват за наши и свои.

Анонимен каза...

Кой каза,че няма пари в Общината?С какви пари се асфалтираха двата моста(при Лесопласт и Елма) и горния край на града...С какви пари се правят тротоарите и текущите ремонти в града...С какви пари се направи фестивала на сливата една седмица...Нали Общината беше зле финансово и трябваше да плаща 4млн. лева глоби на стария кмет...Или всичко това е лъжа и манипулация-не го разбирам,хем няма пари и старото ръководство не е оставило нищо друго освен задължения,хем се харчи като за световното...

Анонимен каза...

Тия от общината си знаят работата, много ги интересува ние как сме, налаи те са си добре, защо да си развалят рахатлъка, та нали неможаха толкова време един модерен голям магазин да направят, обещават само когато идват избори, но да забравят за избори няма да гласуваме.

Анонимен каза...

Ей Вие от ОБЩИНАТА улицата където става пазара, от горна страна гаражите са станали цигански квартал и естествено СМЕТИЩЕ. Направете стълби подход към пазара непосредствено до гаражите. Ако нямате пари направете стъпалата в земята, защото и там е станало сметище.

Анонимен каза...

28-ми: фестивала е с европейски средства. Кредита е за срок от 7 г. и ще се плаща до 2020 г. по около 600 000 хиляди на година.Вместо тези 600 000 лева да се харчат за улици и др.подобни те ще отиват за некомпетентността на предишното ръководство. Улиците се асфалтират със собствени средства на общината и целева субсидия за капиталови разходи, които се дават от републиканския бюджет. Вземи се образовай поне малко и не пиши глупости.

Анонимен каза...

Проблема е в това, че вместо виновниците за четирите милиона лева, които ще се плащат до 2020 г. по около 600 000 хиляди на година, да отидат там където трябва, главният виновник в момента е Председател на ОС.
Какво искате и как да стане при такова положение.
А като не гласуваме, още по добре за тях.

Анонимен каза...

Браво! Няма да има ощетени превозвачи,a пътниците
Те да се оправят както могат.От 23 години пътувам по линията Троян-Черни Осъм и се налага да чакам по спирките с часове, за да се прибера след работа. Автобуса минава 5-минути преди края на работното време и се налага да чакаме следващия автобус, който е след час и половина -последния в 19.00ч.
Според мен новата транспортна схема трябва да се изработи след като Главния Експерт се запознае с работното време на малкото работещи фирми в града и пътуващите по линиите пътници.Няма автобус,който да обслужва работещите на смени.

Анонимен каза...

Образовани 31,не знаех,4е собствените средства на общината не са финансови средства:)))...и от коя година са?Не знаех,че тя(Общината) няма самоучастие в едноседмичния празник на сливата:)))Ти да не си някой от организаторите на този фест?

Анонимен каза...

Парите за фестивалът са от толкова сладките за едни хора европейски програми. Доста народ гушна и там комисионни и хонорар, а фестивалът бе тотална пародия.И ако в предишни години оправданието бе липсата на сериозен бюджет, то тази година лъсна цялото малоумие. Ама какво да очакваш от комунистически изкукурингели и мозъчно немощни същества,лишени от всякаква фантазия !

Анонимен каза...

АЗ НЕ ВИЖДАМ КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ УПРАВЛЕНСКИЯ ЕКИП В СЪСТАВ:

ДОНКА МИХАЙЛОВА- НЯМА НИТО ЕДИН ДЕН СТАЖ НА УПРАВЛЕНСКА ДЛЪЖНОСТ

КОЛЮ КАЦАРОВ- ОТ БАЛАБАНСКОТО Е ЕКСПЕРТ ПО ГРАДОУСТРОЙСТВО И ПРОЕКТИРАНЕ , ИНВЕСТИЦИИ, ПЪК НЕ Е ИНЖЕНЕР

АНГЕЛ АНГЕЛОВ- УРЕДЕН ОТ МАЙКА СИ ГОРКИЯ НЕЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА

ПОЛЯ ДИМОВА- ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ Е ПОМНЯ ВСЕ ТАКА ЗЛОБНА И КОМПЛЕКСИРАНА ЖЕНИЦА

Анонимен каза...

36, Вие защо се карате. Изписването на коментар с главни букви в интернет пространството се третира като говорене на висок тон, т.е. каране.
Ние четящите сайта сме на ясно какво и как става. Не ни се карайте ако обичате!
А и Вие на всичкото отгоре правите монолог и не знам на кого повишавате тон и на кого се карате. Може би имате проблем със себе си. Уточнете ако обичате или се изразявайте по-ясно!
Написаното от Вас може и да е вярно, но го поднесете както трябва или както е прието, не както Вие смятате, че е правилно. Това ви го казвам за да разберете и да сте наясно кое как и защо се прави. И най важното, важно е да пишем и изказваме гражданска позиция, но ужасно важно е как го правим.

Анонимен каза...

Оф тоя Б. Бояджиев беше едно нищо навремето и в поделенито, не виждам как е станал нещо сега в сфера от която няма как да разбира-икономическата, просто умее да лиже задници и така да се настройва, впрочем същото може да се каже и за повечето бивши (пенсионирани) военни назначени на службици в общината.

Анонимен каза...

38 ми, наистина си сляп/а и нищо не виждаш! Те добре, че не назначиха теб! Бая грездеи щяхме да изядем на халост докато разберат колко си плосък/а, но не като калкан на дъно, а като люспа на анемично слънце. Дано си ме разбрал/а.
И какво нищо беше Бояджиев? Все пак сега е нещо и дори преди не е бил никакво нищо. Такъв явно си ти анонимнико храбър. Никаквец жалък!

Анонимен каза...

И сега както и преди Б. Бояджиев си остава същото НИЩО ама пак умеещо да се нагажда, та странно си е как от един бивш военен картограф изведнъж се пръкна големият експерт по „Общинска собственост и икономика”, та и директор на същата, уважаеми АНОНИМЕН 39. Пък аз какъв съм си е съвсем друг въпрос, никъквец или някъквец :DDDD

Анонимен каза...

За съжаление, доживяхме времето, когато профилът на коментиращите във форумите изглежда горе-долу така: 40% платени коментатори, 40% обидени от живота неудачници, които мразят всички и най-вече себе си, 15% нормални хора, които искат да споделят мнението си, и 5% такива, които наистина са запознати с коментираната тема.

Анонимен каза...

40, съвсем умишлено написах "Никаквец жалък!" Не за да Ви обидя, а да почувствате и Вие неприятния гъдел по повод Вашия коментар 38 че едикой си бил нищо. И пак няма да изляза от анонимност, защото Вие започнахте пръв с обидите!

Анонимен каза...

" "Труд" коментира какво се случва в интернет пространството у нас. Според автора не е тайна, че големите партийни централи поддържат нарочни екипи за интернет-активност, които се редуват на смени, за да пишат денонощно "спонтанни коментари" на територията на свободното слово. И тук е мястото да се запитаме: защо четем измислени истории с фалшиви коментари под тях? Тъмната страна на прекрасната и все още свободна територия, наречена интернет, са платените "буби", които в натрапчив неолиберален стил се преструват на свободомислещи граждани, които уж изказват своето нецензурирано мнение, но всъщност обслужват конкретни пропагандни или рекламни цели.

Анонимен каза...

16-ти е анализирал точно каква е ситуацията.

Анонимен каза...

И преди, и сега в някои "важни" служби се назначават хора–послушковци, със знания, но без мнение. Те като безгръбначни трябва да се движат тихо, безмълвно, галещи се, изпълнителни, с мазно–угодническо държание, с мазно–угодническа усмивка, с интелигентност, но не природна, сгладени и прегладени, но не излъчващи искреност и чистота– душевна и физическа!
За да се обоснова, например един млад човек като Захари Захариев от материала със самолетите ще стои много добре на едно такова място–млад, амбициозен, със външност която сее доверие и сигурност, търси новото в името на някакво постижение, работи упорито от години, работи в екип/децата/. Такива хора, млади и интелигентни трябват на общината, а разбира се и образовани!

Анонимен каза...

Не е верно 45-ти, на общината трябват лакейчета, като въпросния смешен директор, ама не той, май смешни сме всички ние, а на него кво му е, взема си 600 и кусур пенсийка, и към 1000 заплатка (може и нещо по някоя програмка да прихване), седи си и си пърди в мекото и удобно столче, щото това го умее, понеже това го е правил много успешно над 20 години и в местното поделение

Анонимен каза...

Сито д–пе пърди, а не гладно.

Анонимен каза...

46, не сте Вие човека, който да оценява общинската администрация. Вие можете само да изразите своето недоволство по някакъв повод от някой служител. Тук повод няма! Вие мятате огън и жупел по повод на някого когото не познавате. Трън в очите Ви е заплатата. На следващите избори се коригирайте с гласуването.
ългаринът не обича хорота когато успяват! Българинът може и да се окаже благосклонен при определени ситуации и то, от лакейско-позьорско влизане в положението на изпадналия в беда.
Целият Ви пост 46 е жалък, защото изпадате в необосновано в обяснение по отношение на това, кой какво правил и то съдите без да имате и най малка представа кое как и защо е така. Българинът е такъв, завислив, необичащ успяващите, мразещ всичко положително, уважаващ единствено своето необосновано и непочиващо на никакви факти и доказателства мнение.
Обяснил сте какво може да прави и как прави един общински служител! Това добре, но ми е много любопитно Вие на какво сте се научили в този живот след като сте толкова критичен към другите? Интересно ми е Вие какво толкова сте направили, че съдите така убедително!
Но Вашата омраза е пословична и на всяка цена! "Обичам да мразя" достое девиз за малък човек.

Анонимен каза...

Проблемите в нашата държава са ниските доходи на мнозинството, мразещото според вас мнозинство. За щастие, малцинството," умни, кадърни, разтропани", настанили се, зараснали на столовете, повярвали в кадърността си, НЕ мразят, ТЕ обичат. Обичат, защото имат стабилен и добър доход /не случайно/ благодарение на връзките си и нямащото доходи мнозинство.
Те обичат мнозинството,което ги мрази. Обичат го заради търпението, заради благодарността за "добрия" живот, примирението и приемането на действителността за съдба, опитите за спасение поединично зад граница, или разчитайки на зеленчуците в двора, примирението пред затворените врати на предприятието, пред празната кесия и хладилник, пред некачественото сирене и мляко на висока цена, пред високите данъци на фона на ниските доходи, пред невъзможността да избираш по–доброто и още, и още!
Скъпи 48–ми, не съм 46–ти, но искам да си кажа мнението такова каквото е. Бих ви обичала страшно много, и нямаше да ми "пука" колко получавате, кой ще е президент, кой министър–председател, кои ще са министрите, кой паметник къде ще бъде поставен, бих ви обичала и бих ви имала доверие, ако и в моята кесия имаше необходимото, за да живея достойно и като човек. Да имам работа, да работя много, да се изморявам физически, не психически както сега, да ми плащат за изморителния труд, за да имам необходимото, не повече, да не съм зависима, да не се моля в бюрото по труда за "някаква" работа на някакви високомерни хора. Бих ви обичала и имала доверие, и никога нямаше да се породи съмнение във вашата почтеност при придобиването на работното ви място и за пенсията и заплатата, ако ще и пет заплати и три пенсии да получавахте, стига и аз да можех да работя и да получавам една достойна сума, за достойния си и честен труд, за един още по–достоен и честен живот. За съжаление не мога да го направя/да ви обичам/, не мога да го направя защото съм загубила доверие във вас, едно ми говорите, друго вършите, трето се получава, а аз чакам, и годините минават. Все по–често се замислям и се убеждавам, че ме излъгахте, а и продължавате. Как да ви обичам, като не мога? Как да обичам и да имам доверие на един комунист, който изведнъж е заобичал един "унищожен" от същите комунисти капиталист, как? Отговорете ми ако можете.
Случайно попаднах на материал в интернет–истината за 2012 година. Дали ще е край на Света, или край на една система, не се знае, но ако не се сложи край на системата, краят на Света е неизбежен!

Анонимен каза...

Не, 48-ми не мразя никого, и никога не съм мразел, тоя "директор" ми е напълно безразличен, защото е и напълно безличен, каквато и цялата общинска управа, начело с кметицата, а той си беше такъв и като военен. Направеното от мен е поне малко по-достойно от слугинажа и лакейството, защото винаги съм се занимавал с това от което разбирам, за което съм учил и което мога, а тези които ме познават са ме оценявали винаги по достойнство без да съм им слугувал.

Анонимен каза...

49 ти, тези проблеми които засягате, в България са били на дневен ред винаги в най - новата ни история след освобождението от робство 1877-1978 г. Мнозинството от българите живеят при перманентна криза от тогава до сега. Поне при мен е така, постоянно чакаме, лъжат ни, времето минава и т.н. Не ви ли се струва, че сякаш свикнахме с това и така ни минава жалкият животец.
Не са ни виновни нито фашистите, нито комунистите, ние сме виновни за положението си, единствено ние и никой друг, щом позволяваме да се отнасят така с нас.
Не апелирам към бунт, апелирам към търсене на сметка и отговорност на самозабравилите се управници от всички нива. А начини за това има, въпреки, че съсзаконови средства и по конституция гражданинът няма права за пряка законодателна инициатива.

Анонимен каза...

Тогава какво, да чакаме Ботев да мине Дунава?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |